Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Danışmanı

Antalya
  • 28.11.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

Muratpaşa, Lara ve Kepez işletmelerimiz olarak Profesyonel Gayrimenkul Danışmanlık Hizmeti verecek ofislerimize ekip ruhu ile çalışabileceğimiz;


• Çalışma bölgesinde (uzmanlık alanında) satılık-kiralık portföy oluşturacak,
• Portföyleri kiralamak ve satmak için etkin pazarlama planlarını uygulayacak,
• Sektörle ilgili gelişmeleri takip edecek, eğitimlere katılacak,
• 1A Plus Türkiye çalışma kurallarına uyup, etik değerlerini benimseyecek
• 22 yaş ve üzeri "BAY" - "BAYAN" GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI arıyoruz.




Aranan Nitelikler

  • Gayrimenkul sektöründe deneyimli ya da deneyimsiz,
  • Sıfır sermaye ile kendi işinin sahibi olmak isteyen,
  • İletişim becerileri ve insan ilişkileri kuvvetli,
  • Girişimci, vizyon sahibi,
  • Enerjik, hırslı, sabırlı,
  • Eğitime ve kendini geliştirmeye açık, teknolojiye yatkın,
  • Dış görünümüne önem veren prezantabl,
  • Yüksek kazanç hedefi olan,
  • MS Office programlarını ve interneti iyi ve etkin kullanabilen,
  • Kurumsal bir kimlik altında çalışabilecek sorumlulukta olan,
  • Kariyerini Gayrimenkul Sektöründe yapmak ve devam ettirmek isteyen,
  • 22 yaş ve üzeri "BAY" - "BAYAN" GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Dün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Antalya - Muratpaşa
Dün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Konyaaltı, Antalya - Konyaaltı
Dün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Dün
Antalya - Kaş, Antalya - Kaş, Antalya - Kaş, Antalya
Dün
Coldwell Banker   NETWORK
Türkiye
Dün
Antalya - Konyaaltı
Son 1 Hafta
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Antalya - Konyaaltı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

1A Plus Gayrimenkul

 

1A Plus gayrimenkul markası Antalya merkezli kurulmuş olan bir Türk girişimidir. Gayrimenkulde ulusal ve uluslararası yatırım fırsatları sunduğu için 1A Plus, Türkiye Genel Merkezini turizm, gayrimenkul ve inşaat üzerine ülkenin başta gelen şehirlerinden biri olan Antalya’da açmıştır.

 

1A Plus, sektörde oluşturduğu sekiz farklı ayrıcalıkla seçkin bir gayrimenkul franchise ağı oluşturmayı hedefler. 1A Plus, bu hedefini gerçekleştirmek için teknolojik network ağına, güçlü işletme sahibi iş ortaklarına, donanımlı ve hedefli çalışan gayrimenkul yatırım uzmanlarına, gayrimenkul alışverişlerini keyifli ve güvenilir kılan iş modeline sahiptir.

 

1A PLUS AYRICALIKLARI

1A Democracy / İşletmecilik Modeli

1A Plus'ta isim hakkı giriş bedeli sabit değildir. Giriş bedeli ve aylık lisans ödemeleri 1A Plus franchise işletmelerinin açılacağı bölgelere özel olarak fiyatlandırılır. 1A Democracy, franchise işletmelerine açılacağı bölgede tek olma ayrıcalığını sözleşmeyle garanti eden sektörün benzersiz işletmecilik modelidir.

1A Invest / Yatırım Ortaklığı

1A Plus Genel Merkezi ve franchise işletmeleri arasında gayrimenkul alım satımı ve emlak projeleri gerçekleştirmek üzere hukuki zeminde oluşturulan finansal bir yatırım ortaklığı modelidir.

1A Club / Yatırımcılar Kulübü

1A Plus, franchise işletmelerinden alışveriş yapan yatırımcıların dahil edildiği özel bir kulüptür. 1A Plus sisteminde yer alan birçok yatırım fırsatı ilk önce kulüp üyelerine sunulur. Yatırımcılar Kulübüne üye kazandıran yatırım uzmanları kazandırdığı üyenin her alışverişi üzerinden sürekli ekstra gelir elde eder.

1A Workout / Eğitim Uygulama Merkezi

1A Plus markasına katılacak olan franchise işletme sahibi ve yatırım uzmanlarının teorik eğitimlerinin yanı sıra sahada pratik yapmalarına imkan sağlayan uygulama merkezidir. 1A Workout'a başvuran emlak bölümlerinden mezun gayrimenkul yatırım uzmanı adaylarına staj maaşı ödenir. Staj sonunda 1A Plus franchise işletmelerinde iş garantisi verilir. Ayrıca 1A Plus işletmelerinde il farkı gözetmeksizin gerçekleştirilen sürekli koçluk hizmeti programları ile verimlilik ve performans artışı sağlanır.

1A Motivation / Motivasyon Programları

1A Plus, üyelerinin başarılarını motive etmek amacıyla yılda dört kez franchise işletme sahipleri ile performans değerlendirme toplantıları yapar. Yıl sonlarında ise 1A Plus Genel Merkezi tarafından franchise işletme sahibi ve gayrimenkul yatırım uzmanlarının katıldığı yıl sonu değerlendirme ve ödül programı düzenlenir.

1A Extra / Kazanç Modeli

Franchise işletme sahipleri gibi 1A Plus gayrimenkul yatırım uzmanları da hedeflerle çalışır. Hedeflerini gerçekleştiren uzmanlar ürettikleri hizmet bedeli üzerinden her üç ayda bir Extra %5 kazanç elde eder. 1A Plus gayrimenkul yatırım uzmanları 1A Extra kazanç modeli ile aylık hiç bir ödeme yapmak zorunda kalmaksızın %80’e varan prim geliri elde edebilir.

1A Technology / Teknoloji

1A Technology, 1A Plus’ın kendi uzman yazılımcıları tarafından en son teknolojiler kullanılarak geliştirilen ve işletmelerin tüm ihtiyaçlarının tek bir sistem üzerinden giderilmesini sağlayan bir bilgi sistemi yazılımıdır.

1A Projects / Proje Desteği

1A Plus Genel Merkezi satış sözleşmesi yaptığı nitelikli gayrimenkul projelerine alım taahhüdü verir. Sözleşmesi yapılan projeler 1A Plus franchise işletmelerinin yönlendirme yapması amacıyla siteme açılır. Ayrıca franchise işletmelerinin portföylerine katmak istediği gayrimenkul proje görüşmelerinde onların yanında yer alarak profesyonel destek sağlar.


Sosyal Medya Hesabımız

 

 

 

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları