Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Musteri Temsilcisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 21.10.2014
  • 100 - 200

İş Tanımı

İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN İNSAN KAYNAKLARI VE ÖZEL İSTİHDAM KONUSUNDA ÇALIŞACAK BAYAN ELEMAN ARANIYOR:     :     

                                                                                                                                          Firmamız bünyesinde bulunan Türkiye’deki YABANCI  konsolosluklara ,Türkiye’de yaşayan yabancılara relokasyon  hizmetlerinde bulunan firmamıza deneyimli veya yetiştirilmek üzere Ingilizce bilgisi çok iyi derecede ve çalışmayı düşündüğü pozisyona göre   çok iyi derecede  İngilizce BİLEN VE yabancı kişilerle  İNGİLiZCE konuşabilen ,tercihen özel istihdam bürosu,anaokullar,insan kaynaklari alaninda   çalışmış bayan elemana   ihtiyac vardır. 

Relokasyon ve Özel İstihdam Beylikdüzü merkez ofisinde görevlendirilmek üzere: Çok iyi derecede İngilizce bilen müşteri hizmetleri için yetiştirilmek üzere beylikdüzü bölgesine yakın oturan  operasyon elemanını aramaktayız.

Firmamız 1993 yılından beri bünyelerinde Yabancı personel (EXPAT) çalıştıran Uluslararası firmaların ilgili bölümlerine ve İnsan kaynakları departmanlarının, yabancı personel ile ilgili oluşan A-Z ye tüm RELOKASYON (Relocation) süreçlerinde ve Türkiye’ye gelen veya giden yabancı uyruklu kişi ve Ailelerin, Uluslararası ev eşyalarının ve evcil hayvanlarının  nakliyesi (Removal) ve Yabancı yöneticilerin relokasyon, çalışma, oturum izinleri hizmetleri, Ailelere yabancı dadı istihdamı ve Danışmanlığı konusunda çözüm ortaklığında bulunmaktadır.

İlgili bölüme çok iyi derecede İngilizce bilen ,hareketli iş ortamını seven,iletişim yeteneği yüksek,Türkce aksanı düzgün, çocuk ve bebeklerle arası iyi olan tercihen Özel istihdam bürolarında,Anaokullarında iş deneyimi bulunan Bayan Müşteri temsilcisi aramaktayız.Türkiyede kurumsal olarak ilk kez Grup firmamızca uygulamaya konulan kurumsal anlamda yatılı yabancı dadı istihdamı konusunda destek verecek adayların yurt dışı ofisimiz ile iletişim ve irtibatı sağlayacağından organizasyon ve İngilizce bilgisinin çok iyi olması gerekmektedir. Türkiye’de çok fazla örneği olmayan ilgili iş kolu ile alakalı olarak, firmamız ilgili ( www.yabancibakicilar.com web sayfasının incelenmesinin adaylara fikir ve bilgi verebileceğiniz düşünmekteyiz.Ayrıca

 

Firma kurumsal Ana web sitemiz: www.9ekim.com

 

Çalışılacak işyeri BEYLİKDÜZÜ ofimiz olup Beylikdüzü ofisimizde toplamda 8 kişilik bir kadro ile hizmette bulunmaktayız. Ayrıntılar için web sitemizi ziyaret edebilirisiniz

Çok İyi derecede İngilizce konuşma ve yazma bilgisini kullanabilen İstanbul Avrupa yakası BEYLİKDÜZÜ lokasyonuna yakın ikamet eden Takım çalışmasına uygun Etkin iletişim kurabilen, insan ilişkileri iyi olan özellikle İngilizce dilinde iletişimi iyi olan bayan adaylar için Üniversite Mezunu

..İşyerimiz Operasyon şubesi BEYLİKDÜZÜ..dür . Tercihen Beylikdüzü ve civarında oturan yol ulaşım sorunu olmayan ,metrobus güzergahında ikamet eden ,İletişim ,Satış Konusunu bilen çalışkan ve düzenli elemana ihtiyac vardır .  

 

Aranan Nitelikler

Aranan Nitelikler

 İş tanımı:

İlgili bölüme Türkiye’de bulunan elit ve beyaz yaka pozisyonunda yönetici pozisyonundaki ailelerin bebek ve çocukları için Flipin de bulunan özel isdihdam büromuz aracılığı ile Flipinli Dadı ve Bebek bakıcısı tedarik edilerek istihdamın sağlanmasında A-Z ye aktif olarak görevde bulunacaktır.

Filipin manilada bulunan Özel İstihdam büromuz ile koordinasyonu sağlamak,dadı ve bebek bakıcısı arayan arayan ailelere talep ettikleri ve istekleri doğrultusunda uygun Dadı adaylarını tespit edip sunmak, yurtdışı acentemizle koordineli olarak çalışıp, müşterilerle iletişimi sağlayarak Türkiyede çalışacak adayların Filipin de seçilip ,Türkiyeye gelişine kadar olan tüm süreçleri takip edip yürütmek ,yabancilarin calisma ve oturma izinlerin alinmasinde operasyonel destek vermek. Yabanci personel calistiran kurumsal firmalarin HR departmanlari ile iletisim gecip bilgilendirme yapmak,teklif sunmak ve verilen teklifleri takip edip sonuclandirilmasi iyi derecede İngilizce bilen .Tercihen çocuk sahibi olan ve ailelerle ve ayni zamanda HR departmanlari ile iletisimi iyi olan bayan takım arkadaşı aramaktayız. 

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Doruk Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

9ekim Group Relocation &Lojistik Movers Ltd Şti

9ekim Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi adıyla 1993 yılında faaliyete geçen firmamız, özellikle dış ticaret alanında hizmet veren firmalara ithalat-ihracat işlemlerinin ilgili prosedürleri ve mevzuatı ile ilgili hizmetleri hızlı ve güvenilir şekilde sunmayı ilke edinmiştir. 9ekim Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi adıyla 1993 yılında faaliyete geçen firmamız, özellikle dış ticaret alanında hizmet veren firmalara ithalat-ihracat işlemlerinin ilgili prosedürleri ve mevzuatı ile ilgili hizmetleri hızlı ve güvenilir şekilde sunmayı ilke edinmiştir.

1996 yılında ticari gümrükleme faaliyetlerine son verip, lisans sahibi bir gümrük müşavirlik firması olarak edindiği deneyim ve uzmanlığı Türkiye'ye geçici olarak gelen yabancıların ya da Türkiye'den ayrılan yabancı personelin, taşınma ve yeniden yerleşme ( relocation – yabancıya ) sırasında duydukları özel gümrükleme işlemlerinde kullanmaya başlamıştır. O günden bu yana edindiği deneyimin gücüyle bugün relokasyon alanında Türkiye'nin yetkili tek firması olarak hizmet vermektedir. Firmamız 1995 yılından beri T.C. Gümrük Müsteşarlığı'nın izni ve denetimi ile faaliyet gösteren İstanbul Gümrük Müşavirliği Derneği üyesidir. Yabancı personel lojistiği konusunda Türkiye'de ihtisas sahibi ve lisanslı, ISO9001 kalite uygunluk belgesine sahip tek müşavirlik firması olduğumuzu vurgulamayı gerekli buluyoruz çünkü bu bizi sadece uzman değil aynı zamanda güvenilir kılıyor. 9ekim Şirketler Grubu hizmet standartları ISO9001 belgesi ile kalite güvencesi altına alınmıştır.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları