Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Laborant

Kırklareli
  • 23.10.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açısı ile lokal ihtiyaçların çözümlenmesinde geniş bilgi birikimini müşterileriyle paylaşmaktadır.

 

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Tekstil sektöründe ihracat alanında faaliyet gösteren firmamız için ‘Laborant’ arayışımız bulunmaktadır.

 

  • Kalite kontrol testlerini yazılı talimatlara uygun olarak yapmak.

Aranan Nitelikler

  • Meslek Yüksek Okulu veya Endüstri Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Kırklareli’nde ikamet eden/edebilecek,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.

Adecco, İşkur'un denetiminde 31.12.2010 tarihli 442No'lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Kırklareli
29.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Adecco Türkiye

İsviçre Zürich merkezli Adecco Group, farklı uzmanlık alanlarına yönelik 9 alt markasıyla dünyanın önde gelen İK çözümleri şirketidir. Geleceğin herkes için işe yarar çalışma olanakları sağlaması için çalışıyor ve her gün 3,5 milyondan fazla adaya ulaşarak kariyer olanakları sağlıyoruz. 60 ülkedeki varlığımızla yeteneklere erişiyor, geliştiriyor ve kendilerine uygun işle bir araya getiriyoruz. Bir Fortune Global 500 şirketi olarak, örneklerle liderlik ediyor, iş dünyasını eğitiyor ve daha iyi toplumlar inşa eden ortak bir değer yaratıyoruz. 

Kapsayıcılık, girişimcilik ve ekip çalışması kültürümüz 34.000 çalışanımızı güçlendiriyor. Great Place to Work® - Dünyanın En İyi İşverenleri sıralamasında en iyi işverenlerden biri olarak listelenmekten gurur duyuyoruz. Adecco Group AG'nin merkezi İsviçre Zürih'te bulunur ve SIX İsviçre Borsasında ADEN listelenir ve dokuz global lider marka tarafından desteklenir: Adecco, Adia, Badenoch + Clark, General Assembly, Lee Hecht Harrison, Modis, Pontoon, Spring Professional, and Hired.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları