Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Çevre Laboratuvar Şefi

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 29.12.2010
  • 0 - 20

İş Tanımı

Laboratuvarımızın yeni kurulacak olan çevre laboratuvarı departmanında görev alacak, ekibini oluşturup koordine edebilecek, analiz metodlarını uygulayıp uygulattırabilecek, bakanlık dosyalarının hazırlanmasında görev alabilecek, 17025 laboratuvar akreditasyonunun alınmasında kalite yönetmeni ile koordineli çalışabilecekmaaliyet hesapları yapabilecek laboratuvar şefi aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Çevre laboratuvarında en az 2 yıl çalışmış, standart metodların uygulanması ve klasik yöntemlerle analizlerin yapılması konusunda tecrübe sahibi olmak, takım çalışmasına uygun ve ekibine takım ruhunu aşılayabilecek yapıda olmak, mevzuatlar konusunda tecrübe sahibi olmak, laboratuvar akreditasyonu konusunda tecrübe sahibi olmak,ehliyet sahibi olmak, erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olması, mesai saati sorunu olmamak, ofis programlarını kullanabiliyor olmak, çevre mühendisi veya kimyager olmak veya çevra laboratuvarında tüm analizlerde en 2 yıl çalışmış su urunleri, biolog olmak

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AGROLAB GIDA SU ÇEVRE ANALİZ VE HİJYEN DESTEK SİSTEMELERİ TİC.LTD.ŞTİ.

2003 yılında Tetralab Gıda Su Çevre Analiz Laboratuvarı ve Hijyen Destek Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. olarak kurulan laboratuvarımız 2004 yılında kuruluş ve faaliyet iznini TC. Tarım Bakanlığından almıştır. 2006 yılında Alman Agrolab GMBH ile yapılan görüşmeler ile 2007 yılında ortaklık gerçekleşmişdir. 2007 yılı ortalarında ise Tetralab ismi yerini Agrolab ismine bırakmışdır.

Laboratuvarımız hizmetlerine 750 metrekarelik bir alanda 25 kişilik bir personel yapısı ile devam etmektedir.2009 Şubat itibari ile akreditasyon sertifikasını almış olan laboratuvarımız her yıl yeni analiz parametreleri ile akreditasyon kapsamını geliştirmektedir. Tüm yurt genelinde hizmet verme kapasitesine sahip olmak ile beraber, ülkemizde yapılamayan veya firmalara özel analizleride Almanya Lufa laboratuvarında yaptırabilmektedir.

Agrolab Gıda laboratuvarı hizmetlerine İstanbul merkez laboratuvar, Ankara, İzmir, Adana numune toplama ofisleri ile devam etmektedir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları