Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İstatistik Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, Ankara
  • 8.02.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

AIMS Hakkında;

AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri olarak (eski adımız SPSS Türkiye) ülkemizde analitik düşünmenin dinamiklerini şekillendiren, sektörde öngörüsel analizler alanında ilk projelere imza atan ve her geçen yıl şirketlerin başarısına  sağladığımız katkı ile büyüyen bir şirketiz. Görevimiz şirketlerin işleyişlerinin her aşamasında toplanan ham verileri aksiyon alınabilir bilgiye dönüştürerek şirket yönetimlerinin doğru zamanda doğru kararlar almasını desteklemektir.AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri olarak, 2000 yılından bu yana Bankacılık, Sigorta, Perakende, Kamu vb. farklı sektörlerde, farklı uygulama alanlarında, farklı iş ihtiyaçlarına yönelik birçok proje gerçekleştirdik. Bu projelerde edindiğimiz deneyim ile “Öngörüsel Sektörel Uygulamalar” ve “Nokta Bazlı Zeka” adını verdiğimiz çözümleri geliştirdik.AIMS olarak istatistiksel analizler ve veri madenciliği alanlarında "sektörün en iyisi olma" ve "sektörde önemli ilklere imza atma" hedeflerimiz ile her geçen gün yeni bir eğitim içeriği, yeni bir danışmanlık projesi, yeni bir analitik yazılımın portföyümüze katılması, yeni bir ARGE projesi, ... anlayışı ve enerjisi ile çalışıyoruz.

 

Aranan Nitelikler

  • IBM SPSS Yazılımlarını aktif olarak kullanılması,
  • İstatistik ve Veri Madenciliği konularında farklı içerik seviyelerinde eğitim verilmesi,
  • Müşteri toplantılarına katılıp, sunum ve demo anlatımı yapılması,
  • Müşteri ihtiyaçlarını anlayıp çözümler üretilmesi,
  • Farklı sektör ve konularda kendini geliştirmesi.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin İstatistik, Ekonometri, vb. ilgili bölümlerinden mezun olan,
  • Tercihen yüksek lisans yapmış,
  • İstatistiki analiz yöntemlerinden öngörüsel modelleme, kümeleme yöntemleri, zaman serileri analizi, vb. konulara hakim; veri madenciliği konusunda akademik ve uygulama bilgisi olan,
  • Analitik proje yönetimi süreçlerine hakim,
  • İlişkisel veri tabanlarına aşina, tercihen SQL programlama bilgisi iyi olan,
  • IBM SPSS, SAS, StatSoft, RapidAnalytics gibi analitik yazılımlar ile proje geliştirmiş olan,
  • Minimum 1 yıl deneyimli,
  • Öğrenme ve öğretme yetkinlikleri olan,
  • Bilgi teknolojileri alt yapısı güçlü,
  • Çok iyi derecede İngilizce bilgisine sahip,
  • Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi, inisiyatif kullanabilen, kurumsal duruşu olan,
  • Kendini geliştirmeye açık,
  • Sunum ve temsil yeteneğine sahip,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Sun Danışmanlık
Ankara
29.01.2024
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
CEBİR TEKSTİL VE KUYUMCULUK SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara - Altındağ, İzmir - Konak, Antalya - Muratpaşa, Eskişehir - Odunpazarı
Dün
TRİBAL SAHADA PAZARLAMA
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri A.Ş

AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri olarak (eski adımız SPSS Türkiye) ülkemizde analitik düşünmenin dinamiklerini şekillendiren, sektörde öngörüsel analizler alanında ilk projelere imza atan ve her geçen yıl şirketlerin başarısına sağladığımız katkı ile büyüyen bir şirketiz. Görevimiz şirketlerin işleyişlerinin her aşamasında toplanan ham verileri aksiyon alınabilir bilgiye dönüştürerek şirket yönetimlerinin doğru zamanda doğru kararlar almasını desteklemek.
 

Günümüzde iş dünyasının dinamikleri her geçen gün daha hızlı değişmekte, doğru kararlar almak her geçen gün daha da zorlaşmakta. Teknolojik gelişmeler sayesinde kurumlar ham verilerini toplayabiliyorlar, veri çeşitliliği ve hacmi her geçen gün hızla artıyor. Bu da verilerin karar alma süreçlerini destekleyecek şekilde yönetilmesini, verideki kritik bilgilerin keşfedilmesini ve kurumun etkin karar süreçlerinde bu bilginin uygulamaya alınmasını gerektiriyor.
 

AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri olarak, 2000 yılından bu yana Bankacılık, Sigorta, Perakende, Kamu gibi farklı farklı sektörlerde, farklı uygulama alanlarında, farklı iş ihtiyaçlarına yönelik birçok proje gerçekleştirdik. Bu projelerde edindiğimiz deneyim ile “Öngörüsel Sektörel Uygulamalar” ve “Nokta Bazlı Zeka” adını verdiğimiz çözümleri geliştirdik.
Şirketlerin ham veriye değil, bu verilerden elde edilecek nitelikli BİLGİ’ye dayalı karar alma süreçlerinin oluşturulması amacı ile yalnız proje geliştirmekle kalmadık, kurumlar bünyesinde ve genel katılıma açık olarak verdiğimiz kapsamlı eğitimler ile analitik projelerin devamlılığını garanti ettik ve sektörün büyümesine hizmet ettik.
 

Çalışmalarımızın  karşılığını, IBM Premier Çözüm ortağı olduğumuz 2012 yılında aldık. AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri, 2012 yılında “Öngörüsel Analitikler” alanında Orta&Doğu Avrupa Bölgesinde “IBM İş Ortağı Başarı Ödülü” nü kazandı. http://www-01.ibm.com/software/data/2012-conference/awards.html . Bu ödül AIMS ailesi olarak bizleri daha da güçlendirdi.
 

AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri olarak portfoyümüzde yer alan IBM SPSS Statistics & IBM SPSS Enterprise, UNICA, Coremetrics, Content Analytics, i2 çözümlerinde “IBM Teknik Destek Sağlayan Çözüm Ortağı” statüsündeyiz. IBM  Yazılımlarını bizden satın alan bütün müşterilerimize IBM Standart Teknik desteğini Türkçe olarak vermekteyiz.
 

AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri olarak sizlere verdiğimiz sözü tuttuk. 2011 yılında ürün portföyümüze yeni yazılımlar ekledik ve eklemeye devam edeceğiz. UNICA, Coremetrics ve Content Analytics çözümleri konusunda nitelikli olarak hizmet vermekteyiz. Çok yakında bu çözümlerin eğitimlerini vermeye başlayacağız.
 

Günümüzde pazar araştırma uzmanlarının, pazarlama uzmanlarının ve analitik bilgi yönetimi uzmanlarının kurumlardaki önemi her geçen gün artmakta. Pazarlama, Pazar Araştırmaları ve Analitik ekipler şirketlerin başarısının garantisi konumundalar. AIMS bünyesinde sağlanan yazılım çözümleri ve danışmanlık hizmetleri ile şirketlerin başarısında kritik rolü olan bu üç bölümün başarısını garantilemekteyiz.
 

Hedefimiz ülkemizde öngörüsel karar desteği sağlayan analitik uygulamaların her geçen gün daha da yaygınlaşması ve gerek kamuda gerekse özel sektörde kuruluşların başarısında dinamik rol oynaması. Müşterilerimize yalnız mevcut verileri üzerinden stratejik karar desteği sağlamıyoruz.  Pazar Araştırmaları ekibimiz ile Kalitatif, kantitatif ve kalitatif ile kantitatif araştırma yöntemlerinin bir arada kullanıldığı “Eye Tracking” yöntemleri ile analitik çalışmalarınıza farklı bir boyut katıyoruz.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları