Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İstatistikçi

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Kocaeli Gebze
  • 21.03.2016
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

 

           AIMS’den 2016 Yılının İlk Sosyal Sorumluluk Projesi

 

 

 

İstatistiğe Gönül Verenler için Mesleki Hazırlık Projesi

 

 

 


Günümüzde başarılı kurumlar sosyal medya, web kaynaklı yapısal olmayan veriler ile kuruluşa ait işlemsel veriler gibi yapısal verileri entegre kullanarak kurumsal başarıda sürekliliği sağlayacak analitik çalışmalara ihtiyaç duyuyorlar.

 

 
İstatistiğe gönül vermiş biri olarak siz de analitik dünyada yer almak ister misiniz?

 


AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri A.Ş. ailesi olarak iş dünyasının “süper yıldızları” nın “Analitik Uzmanlar” olduğunu savunuyoruz ve süper yıldızlara olan ihtiyacın ülkemizde de her geçen gün arttığını deneyimliyoruz. 
Düzenlemiş olduğumuz bu mesleki hazırlık projesi ile “Analitik Dünyanın” dinamiklerini yönetecek genç “süper yıldızlar” yetiştirmeyi hedefliyoruz. Projenin amacı İstatistik konusunda eğitim görenlerin ülkemizde Analitik Dünyanın gelişimine katkıda bulunacak uzmanlar olarak iş dünyasında yerlerini almalarına destek olmak.Proje ilk etapta 4 sınıf ve mezuniyetinde 1 yılı doldurmamış adaylar için uygulanacaktır.

AIMS Hakkında; 

AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri olarak (eski adımız SPSS Türkiye) ülkemizde analitik düşünmenin dinamiklerini şekillendiren, sektörde öngörüsel analizler alanında ilk projelere imza atan ve her geçen yıl şirketlerin başarısına  sağladığımız katkı ile büyüyen bir şirketiz. Görevimiz şirketlerin işleyişlerinin her aşamasında toplanan ham verileri aksiyon alınabilir bilgiye dönüştürerek şirket yönetimlerinin doğru zamanda doğru kararlar almasını desteklemektir.

Günümüz iş dünyası dinamikleri her geçen gün daha hızlı değişmekte, doğru kararlar almak her geçen gün daha da zorlaşmakta. Teknolojik gelişmeler sayesinde kurumlar ham verilerini toplayabiliyorlar, veri çeşitliliği ve hacmi her geçen gün hızla artıyor. Bu da verilerin karar alma süreçlerini destekleyecek şekilde yönetilmesini, verideki kritik bilgilerin keşfedilmesini ve kurumun etkin karar süreçlerinde bu bilginin uygulamaya alınmasını gerektiriyor.AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri olarak, 2000 yılından bu yana Bankacılık, Sigorta, Perakende, Kamu vb. farklı sektörlerde, farklı uygulama alanlarında, farklı iş ihtiyaçlarına yönelik birçok proje gerçekleştirdik. Bu projelerde edindiğimiz deneyim ile “Öngörüsel Sektörel Uygulamalar” ve “Nokta Bazlı Zeka” adını verdiğimiz çözümleri geliştirdik.

Şirketlerin ham veriye değil, bu verilerden elde edilecek nitelikli BİLGİ’ye dayalı karar alma süreçlerinin oluşturulması amacı ile yalnız proje geliştirmekle kalmadık, kurumlar bünyesinde ve genel katılıma açık olarak verdiğimiz kapsamlı eğitimler ile analitik projelerin devamlılığını garanti ettik ve sektörün büyümesine hizmet ettik.Çalışmalarımızın ilk karşılığını, IBM Premier Çözüm ortağı olduğumuz 2012 yılında aldık. AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri, 2012 yılında “Öngörüsel Analitikler” alanında Orta & Doğu Avrupa Bölgesinde “IBM İş Ortağı Başarı Ödülü” nü kazandı. Bu ödül AIMS ailesi olarak bizleri daha da güçlendirdi.

AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri olarak IBM SPSS Statistics ve IBM SPSS Enterprise yazılımlarında, IBM Watson Analytics ve IBM Smarter Cities çözümlerinde “IBM Teknik Destek Sağlayan Çözüm Ortağı” statüsündeyiz. IBM SPSS Yazılımlarını bizden satın alan bütün müşterilerimize IBM Standart Teknik desteğini Türkçe olarak vermekteyiz. IBM SPSS Yazılımlarını farklı kanallardan edinmiş olan SPSS Kullanıcıları eğer yurt dışından teknik destek almak istemezler ise “özel anlaşma” yöntemi ile kendilerine Türkçe Teknik Destek vermekteyiz. Bu hizmetimizin en büyük amacı analitik dünyanın büyümesine katkıda bulunabilmek zira deneyimlerimiz bize gösterdi ki bir yazılımın desteği en iyi lokal dilinde verilebilmektedir.AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri olarak sizlere verdiğimiz sözü tuttuk. 2011 yılında ürün portföyümüze yeni yazılımlar ekledik ve eklemeye devam edeceğiz. UNICA, Digital Analytics, Watson Content Analytics ve Smarter Cities çözümleri konusunda nitelikli olarak hizmet vermekteyiz. Çok yakında bu çözümlerin eğitimlerini vermeye başlayacağız.

Günümüzde pazar araştırma uzmanlarının, pazarlama uzmanlarının ve analitik bilgi yönetimi uzmanlarının kurumlardaki önemi her geçen gün artmakta. Pazarlama, Pazar Araştırmaları ve Analitik ekipler şirketlerin başarısının garantisi konumundalar. AIMS bünyesinde sağlanan yazılım çözümleri ve danışmanlık hizmetleri ile şirketlerin başarısında kritik rolü olan bu üç bölümün başarısını garantilemekteyiz.Hedefimiz ülkemizde öngörüsel karar desteği sağlayan analitik uygulamaların her geçen gün daha yaygınlaşması ve gerek kamuda gerekse özel sektörde kuruluşların başarısında dinamik rol oynaması. Müşterilerimize yalnız mevcut verileri üzerinden stratejik karar desteği sağlamıyoruz. Pazar Araştırmaları ekibimiz ile kalitatif, kantitatif ve kalitatif ile kantitatif araştırma yöntemlerinin bir arada kullanıldığı “Eye Tracking” yöntemleri ile analitik çalışmalarınıza farklı bir boyut katıyoruz.

İstatistiki analizler alınan kararlarda her gün daha da etkin bir rol oynamakta. Veri boyutu her geçen gün artmakta, günümüzde veri kaynaklarının büyüklüğü megabyte ve gigabyte ile değil,  terabyte ve petabyte (1,000 terabyte) ile ölçülmekte. Buna bağlı olarak iş dünyasının süper yıldızları olan "Analitik Uzmanlara" duyulan ihtiyaç ülkemizde de her geçen gün artmakta.

AIMS olarak istatistiksel analizler ve veri madenciliği alanlarında "sektörün en iyisi olma" ve "sektörde önemli ilklere imza atma" hedeflerimiz ile her geçen gün yeni bir eğitim içeriği, yeni bir danışmanlık projesi, yeni bir analitik yazılımın portföyümüze katılması, yeni bir ARGE projesi, ... anlayışı ve enerjisi ile çalışıyoruz. 

 

 

Aranan Nitelikler

 

İstatistiğe Gönül Verenler için Mesleki Hazırlık Projesi Başvuru Şartları

 

  • Üniversitelerin İstatistik Bölümü 4. sınıf öğrencileri veya mezuniyeti sonrası 1 yılını doldurmamış adaylar,
  • Henüz kariyer hayatı başlamamış, İstatistik Bölümü Yüksek Lisans öğrencileri,
  • Literatürü, yeni gelişme ve teknolojileri takip edebilecek düzeyde İngilizce bilen,
  • Üniversite mezuniyeti sonrası analitik uzman olarak kariyer yapmak isteyen,
  • İstatistik uzmanlarının analitik dünyanın gelişimindeki önemini bilen,
  • İlk 500 başvurandan biri olmak

Başvurularınızı bekliyoruz.

 

Dikkat! Sosyal sorumluluk projesi kapsamında planlanan bu projede yalnız aranan niteliklere uygun başvurular değerlendirilecektir.


"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Dün
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Bugün
BAŞVUR
BAŞAKŞEHİR OKULLARI
Tekirdağ - Kapaklı
Bugün
BAŞVUR
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri A.Ş

AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri olarak (eski adımız SPSS Türkiye) ülkemizde analitik düşünmenin dinamiklerini şekillendiren, sektörde öngörüsel analizler alanında ilk projelere imza atan ve her geçen yıl şirketlerin başarısına sağladığımız katkı ile büyüyen bir şirketiz. Görevimiz şirketlerin işleyişlerinin her aşamasında toplanan ham verileri aksiyon alınabilir bilgiye dönüştürerek şirket yönetimlerinin doğru zamanda doğru kararlar almasını desteklemek.
 

Günümüzde iş dünyasının dinamikleri her geçen gün daha hızlı değişmekte, doğru kararlar almak her geçen gün daha da zorlaşmakta. Teknolojik gelişmeler sayesinde kurumlar ham verilerini toplayabiliyorlar, veri çeşitliliği ve hacmi her geçen gün hızla artıyor. Bu da verilerin karar alma süreçlerini destekleyecek şekilde yönetilmesini, verideki kritik bilgilerin keşfedilmesini ve kurumun etkin karar süreçlerinde bu bilginin uygulamaya alınmasını gerektiriyor.
 

AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri olarak, 2000 yılından bu yana Bankacılık, Sigorta, Perakende, Kamu gibi farklı farklı sektörlerde, farklı uygulama alanlarında, farklı iş ihtiyaçlarına yönelik birçok proje gerçekleştirdik. Bu projelerde edindiğimiz deneyim ile “Öngörüsel Sektörel Uygulamalar” ve “Nokta Bazlı Zeka” adını verdiğimiz çözümleri geliştirdik.
Şirketlerin ham veriye değil, bu verilerden elde edilecek nitelikli BİLGİ’ye dayalı karar alma süreçlerinin oluşturulması amacı ile yalnız proje geliştirmekle kalmadık, kurumlar bünyesinde ve genel katılıma açık olarak verdiğimiz kapsamlı eğitimler ile analitik projelerin devamlılığını garanti ettik ve sektörün büyümesine hizmet ettik.
 

Çalışmalarımızın  karşılığını, IBM Premier Çözüm ortağı olduğumuz 2012 yılında aldık. AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri, 2012 yılında “Öngörüsel Analitikler” alanında Orta&Doğu Avrupa Bölgesinde “IBM İş Ortağı Başarı Ödülü” nü kazandı. http://www-01.ibm.com/software/data/2012-conference/awards.html . Bu ödül AIMS ailesi olarak bizleri daha da güçlendirdi.
 

AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri olarak portfoyümüzde yer alan IBM SPSS Statistics & IBM SPSS Enterprise, UNICA, Coremetrics, Content Analytics, i2 çözümlerinde “IBM Teknik Destek Sağlayan Çözüm Ortağı” statüsündeyiz. IBM  Yazılımlarını bizden satın alan bütün müşterilerimize IBM Standart Teknik desteğini Türkçe olarak vermekteyiz.
 

AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri olarak sizlere verdiğimiz sözü tuttuk. 2011 yılında ürün portföyümüze yeni yazılımlar ekledik ve eklemeye devam edeceğiz. UNICA, Coremetrics ve Content Analytics çözümleri konusunda nitelikli olarak hizmet vermekteyiz. Çok yakında bu çözümlerin eğitimlerini vermeye başlayacağız.
 

Günümüzde pazar araştırma uzmanlarının, pazarlama uzmanlarının ve analitik bilgi yönetimi uzmanlarının kurumlardaki önemi her geçen gün artmakta. Pazarlama, Pazar Araştırmaları ve Analitik ekipler şirketlerin başarısının garantisi konumundalar. AIMS bünyesinde sağlanan yazılım çözümleri ve danışmanlık hizmetleri ile şirketlerin başarısında kritik rolü olan bu üç bölümün başarısını garantilemekteyiz.
 

Hedefimiz ülkemizde öngörüsel karar desteği sağlayan analitik uygulamaların her geçen gün daha da yaygınlaşması ve gerek kamuda gerekse özel sektörde kuruluşların başarısında dinamik rol oynaması. Müşterilerimize yalnız mevcut verileri üzerinden stratejik karar desteği sağlamıyoruz.  Pazar Araştırmaları ekibimiz ile Kalitatif, kantitatif ve kalitatif ile kantitatif araştırma yöntemlerinin bir arada kullanıldığı “Eye Tracking” yöntemleri ile analitik çalışmalarınıza farklı bir boyut katıyoruz.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları