Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Başvuru (Engelli Adaylar)

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 9.10.2008
  • 100 - 200

İş Tanımı

Genel Müdürlük (İstanbul) operasyon kadrolarında görevlendirmek üzere engelli adaylar aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

*1980 ve sonrası doğumlu,

*Takım çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde başarılı,

*En az lise mezunu,

*İşkur'a kayıtlı olan ve yasa gereği engelli kadrosunda olan,

*Bankamızın yoğun çalışma koşullarına uyum sağlayabilecek,

*İstanbul'da ikamet eden adayların başvurularnızı bekliyoruz.


Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
İstanbul Anadolu Yakası
1.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

AKBANK T.A.Ş.


1948 yılında kurulan Akbank, bugün kârlılık ve piyasa değeri açısından Türkiye'nin en büyük özel sektör bankasıdır. Akbank, temel bankacılık hizmetlerinin yanı sıra, bireysel, kurumsal, özel bankacılık ve uluslararası ticaretin finansmanı hizmetlerini sunmaktadır. Bankacılık dışı finansal hizmetler ile sermaye piyasası ve yatırım hizmetleri ise, bankanın Ak Yatırım Menkul Değerler, Ak Yatırım Ortaklığı, Ak Portföy Yönetimi ve Ak Emeklilik gibi iştirakleri tarafından verilmektedir.

Akbank, faaliyetlerini, İstanbul'daki genel müdürlüğü ve yurt çapındaki 13 bölge müdürlüğü aracılığı ile sürdürmektedir. Toplam 611 şubesi ile yurt içinde güçlü ve yaygın bir dağıtım ağına sahip olan Akbank, hizmetlerini geleneksel dağıtım kanalları olan şubelerin dışında, Bireysel ve Kurumsal İnternet Şubeleri, Telefon Şubesi, Çağrı Merkezi, 1.400 ATM, 150.000 POS terminali ve son teknoloji kanalları kiosk, cep telefonu, cep bilgisayarı ve görüntülü telefon aracılığı ile de sunmaktadır. Ayrıca, şube içinde şubeye destek amacıyla, müşterilerin İnternet şubesini ve telefon şubesini kullanmaları için, bu kanalları kapsayan "Kırmızı Duvar" adı altında bir bölüm ayrılmıştır.

Bankanın Almanya'da yedi (Frankfurt, Hannover, Hamburg, Stuttgart, Essen, Münih ve Berlin), Malta'da bir şubesi ve Hollanda'da Akbank International N.V. adında bir bankası bulunmaktadır. Londra'da kurulu Sabancı Bank'ın %37'sine ve İstanbul'da kurulu BNP-Ak-Dresdner Bank'ın %39,99'una sahip olan Akbank'ın, ayrıca Paris'te bir temsilciliği vardır.

Güçlü sermayesi, istikrarlı mevduat yapısı, ucuz maliyetli yabancı kaynak temin olanakları ile aktiflerinde gerçekleştirdiği güçlü büyüme, Akbank'ı Türkiye'nin en kârlı bankası haline getirmiştir. 2003 yılı sonunda brüt kâr 2.040 trilyon TL (yaklaşık 1.429 milyon ABD Doları) ve toplam aktifler 29.484 trilyon TL (yaklaşık 20.654 milyon ABD Doları) olarak gerçekleşmiştir.* Banka'nın Sermaye Yeterlilik Rasyosu, %44,51 ile sektördeki en yüksek oranlardan biridir.

The Banker ve Euromoney dergileri, 2003 yılında, Akbank'ı "Türkiye'nin En İyi Bankası" seçmişlerdir. Akbank, uluslararası derecelendirme kuruluşları tarafından ülke notunun üzerinde not alan tek Türk bankasıdır. Uluslararası rating kuruluşu FitchRatings'in son raporuna göre, uzun vadeli TL ülke notu B olarak belirlenmiş iken, Akbank B+ ile tüm bankaların üzerindedir.

Akbank'a verilen notlar, FitchRatings'in ifadesi ile, Akbank'ın Türk bankacılık sistemi içindeki önemini, yaygın müşteri tabanı ile dağıtım kanallarını, güçlü markasını, geniş fonlama olanakları ile sağlam sermaye yapısını yansıtmaktadır.

Moodys'in Kasım ayı raporuna göre Akbank, üstün finansal gücü ve yaygın dağıtım ağı sayesinde kalıcı büyüme trendine girmiş bir ekonomide en avantajlı konumdaki bankadır. Türkiye'deki olumlu havanın tersine dönmesi durumunda bile, Akbank'ın yüksek miktardaki likit varlıkları sayesinde olumsuzluklardan en az etkilenecek banka olacağı vurgulanmaktadır.

Akbank, 2003 yılında da yurt dışı piyasalardan uygun koşullarda kredi sağlamayı sürdürmüş, sağlanan kaynak miktarı toplam 2.522 milyon ABD Doları'na ulaşmıştır. Akbank hisse senetleri %34'lük halka açıklık oranı ile İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmektedir. Yurt dışında ise, banka'nın depo sertifikaları SEAQ International ve Portal'da kote edilmiştir. 31 Aralık 2003 tarihi itibariyle Akbank'ın piyasa değeri 6.330 milyon ABD Doları olup, İMKB'nin en yüksek piyasa değerine sahip şirketidir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları