Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bölge Satış Müdürü

İstanbul Anadolu Yakası
  • 24.02.2012
  • 100 - 200

İş Tanımı

TÜRKİYE'NİN LİDER GIDA ÜRÜNLERİNİN DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNÜ YAPAN ŞİRKETİMİZİN
İSTANBUL ANADOLU YAKASI İÇİN GRUP SATIŞ MÜDÜRÜ ARIYORUZ.

- Üniversite mezunu
- Satış kanallları ve ekip yönetiminde en az 5 yıl tecrübeli
- Ekip Lideri vasfına sahip
- İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Mercure İstanbul Altunizade
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, Afyon - İscehisar
Bugün
BAŞVUR
MODA DENİZ KULÜBÜ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Ergene, Aydın - Nazilli
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AKYÜREK KARDEŞLER PAZARLAMA DAĞITIM

Akyürek Kardeşler Şirketler Grubu

     

Akyürek ailesi 1964 yılında Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde kurdukları bakkal dükkânı ile Türkiye Ticaret hayatı içinde yeşermek üzere ilk tohumu atmıştır. Tüm başarılı şirketler gibi, büyüme aşamasında Akyürek ailesi ticaretin merkezi İstanbul'a gitme kararını almış; yeşermeye başlayan bu fidanı büyütmek için Gıda Toptancılığı işi seçilmiş ve 1981 yılında İstanbul'da Akyürek Kardeşler Kolektif Şirketi kurulmuştur.

       Doğru stratejilerle yönetilen, modern yönetim teknikleri ile desteklenen ve işin gerektirdiği organizasyonla büyütülen şirketler Gıda Ürünleri Pazarlama ve Dağıtım, Perakende, Üretim, Tarım ve Akaryakıt sektörlerinde uzman şirketlerini oluşturmuşlardır.

       EVDEN markası ile kendi ürünlerini Türk Halkının sofrasına sunan Akyürek Şirketleri, Türkiye sanayi ve ticaret hayatında yer alan birçok şirket ile yapılan iş ortaklıklarını karşılıklı güven, birlikte güçlenme ve uzun süreli işbirliği esasına dayandırılmış olarak sürdürmektedir.

      Sürekli yeni yatırımlar üzerinde çalışılmakta uygun görülenler en gelişmiş teknikler kullanılarak gerekli organizasyon oluşturulmakta, iş deneyimleri modern tekniklerle yeni işe aktarılmakta ve profesyonel kadromuz en kısa sürede yeni işi kâra geçirmek üzere harekete geçmektedir.  

       Konusunda uzman yöneticileri, Toplam Kalite Yönetimi başta olmak üzere mesleki eğitimlerle güçlendirilmiş personeli ile Akyürek Şirketleri 2004 yılından beri ISO 9001-2000 Kalite Sistem Yönetimi uygulamalarına büyük önem vermektedir..  

      Akyürek Kardeşler; sektörde düşünce ve uygulamalarıyla lokomotif kuruluş olmayı hedeflemektedir. Akyürek Kardeşler Şirketler Grubu, insan kaynakları başta olmak üzere, tüm kaynaklarını güçlendirmek, müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde olmasını sağlamak ve ötesine geçmek için gerekli tüm olanakları kullanmak konusunda kararlıdır.

       Akyürek Kardeşler ismi, rakiplerimizden farklı iş yapış şeklimiz ve sürekli gelişmeyi esas alan çalışma disiplinimizle, sektörde lider kuruluşlardan biri olarak anılacaktır Hedef tüm Türkiye'de hizmet vermek, sektörün lokomotifi olarak yenilikler ve sürdürülebilir gelişme planları ile liderliğini sürdürmektir.

      Toplam 1500 ü aşkın çalışanı, 500 aracı ile 30.000 müşteriye hizmet veren Akyürek Şirketleri, Türk Ticaret hayatında meyveler vermeye başlayan köklü bir çınar gibi büyümeye devam etmektedir.  

       BAŞLICA İŞ ORTAKLARIMIZ;  Unilever, Algida, Fritolay, Trakya Birlik,  Marmara Birlik Zeytin, Fisko Birlik, Dr.Oetker, British American Tobacco,  Dimes, Bifa ,   Total ve Petrol Ofisi başlıca iş ortaklarımızdır.  

                      Şirketlerimizle ilgili bilgilere adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları