Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gıda Teknikeri

İstanbul Avrupa Yakası
  • 20.08.2014
  • 200 - 500

İş Tanımı

 

1989 yılında kurulan ALFA GIDA MADDELERİ İMALAT PAZ. SAN. ve TİC. LTD. ŞİRKETİ, üretimden satış ve dağıtıma kadar, yürüttüğü faaliyetlerde benimsemiş olduğu kaliteli hizmet anlayışı ile beraber pazarda müşterileri için üretici ve tedarikçinin ötesinde bir dost ve samimi bir yol arkadaşı olmuştur.
Tüketici ile yürüttüğü bu sıcak ve samimi ilişkinin gücünü, faaliyet gösterdiği konulara en etkili şekilde yansıtmayı bir anlayış olarak benimsemiş olan ALFA, hamburger köftesi ile başladığı dondurulmuş yolculuğuna, diğer lezzetli köfte çeşitlerini de ekleyerek devam etmiştir. Müşteri odaklı çalışma anlayışı ile 25 yıldır yürümekte olduğu yolda zaman içinde diğer et ürünleri; sosis, sucuk, salam ve döneri de üretmiştir.

Alfa Gıda Tesislerinde gıda üretimi,  İslami koşullara uygun olarak veteriner hekim kontrolünde kesilmiş büyük baş, küçük baş ve kanatlı hayvan etlerinin fabrikamıza kontrol edilerek alınması ile başlar ve  köfte üretimimiz hijyen standartları doğrultusunda veteriner hekim denetiminde gerçekleşir. Üretim aşamalarında sağlıklı ve hijyenik  üretim ile gıda güvenliği yönetim sisteminin tüm aşamaları dikkatlice uygulanır. Köfte üretim için özenle seçilmiş etler kıyma makinesinde sinirlerinden ayrılarak, özel baharatlarla harmanlanması sonucu, formlama makinesinde istenilen kalıplarda köfte ve burger haline getirilir. IQF sistemi ile dondurularak metal dedektörden geçen köfteler paketlenir ve -18’C depolarda muhafaza edilir. Son kontrolleri yapılan ürünler, sevkiyat için frigorifik araçlarımızla soğuk zincir kırılmadan tüketicilere ulaştırılır.

Aranan Nitelikler

En az gıda lisesi mezunu,gıda teknikerliği mezunu

Dinamik,çalışkan,gıda sektöründe çalışmayı seven

Verilen görevleri sorunsuz yerine getiren adaylar aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Faruk Güllüoğlu
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
GÖKTÜRK GIDA
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENCE GIDA A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
3.01.2024
SANCAK UÇAK İÇİ SERVİSLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
Hampton by Hilton Istanbul Zeytinburnu
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
27.01.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
5.09.2023
BENZER TÜM İLANLAR

ALDOY GIDA PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ