Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mutfak Personeli

İstanbul Anadolu Yakası
  • 6.11.2015
  • 50 - 100

İş Tanımı

Şirketimizin Anadolu Yakasında bulunan merkezinde görev yapacak aşağıdaki niteliklere sahip Mutfak-Servis Elemanı aranmaktadır.

• En az ilköğretim mezunu
• 25 yaş ile 40 yaş aralığında olan
• Kişisel bakımına özen gösteren
• Mutfak-Çay ocağı -Servis deneyimi olan
• Referans verebilen
• Güleryüzlü
• Bayan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
DOUBLE TREE BY HILTON TUZLA
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Ay
BAŞVUR
YENİBİRİŞ DİJİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE TEKNOLOJİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
19.02.2024
BAŞVUR
Cevahir Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Cevahir Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
Hilton İstanbul Kozyatağı
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
Sağdıçlar Balıkçılık San ve Dış Tic A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Ay
BAŞVUR
TARİHİ SAFRANBOLU FIRINI
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
12.02.2024
BİNSAT HOLDİNG
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Kartal, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası
22.08.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Alışan Şirketler Grubu

Alışan Şirketler Grubu, uluslararası taşımacılık, gümrüklü ve gümrüksüz depolama, gümrükleme, dökme sıvı ve toz kimyevi madde taşımacılığı, yurtiçi dağıtım, sigortacılık, inşaat ve taahhüt alanlarında faaliyet gösteriyor.

Hizmet çeşitleri

Taşımacılık:

Uluslararası taşımacılık: Avrupa standartlarına uygun düz, jumbo ve özel cam taşıyıcı araçlar ile Avrupa-Türkiye hattında hem grupaj hem de komple olarak ithalat ve ihracat taşımacılığı hizmeti veriyor. Taşımacılıkta, ağır nakliye ve proje yüklemeleri de Alışan Uluslararası Taşımacılık'ın uzmanlaştığı bir diğer konu.

Yurtiçi dağıtım: Yurtiçi dağıtımda sevkıyatları, Türkiye'nin yerel ve genel coğrafyasını iyi özümsemiş profesyonel trafik yöneticileri tarafından, gerektiğinde dağıtım özelliklerine uygun olarak tasarlanmış yöntemlerle, mobil iletişim sistemleri, elektronik harita ve sevkiyat programlarını kullanarak yapıyor.

Kimyasal madde taşımacılığı: Sıvı kimyevi madde tankeleri ve  toz kimyevi madde silobasları ile her türlü toz ve sıvı kimyevi madde taşımacılığı yapıyor.

Gümrükleme: İthalat ve ihracat hizmetini her türlü prosedürüyle birlikte veriyor.

Depolama:

Gümrüklü : Gebze Dilovası tesislerinde tehlikeli madde depolama izni  bulunan toplam 8,000 paletlik gümrüklü depolama kapasitesine sahip.

Gümrüksüz: Farklı ürün gruplarını depolama imkanına sahip kapalı ve açık  alanda depolama hizmeti verilen  toplam 28,000 palet kapasiteli depolar Gebze, Dilovası, Hadımköy ve Adana da bulunmakta. Ayrıca Gebze Güzeller Organize Sanayi sitesinde 8,000 m2 üzerinde ambalajlama, shirinkleme ve paketleme imkânlarına sahip.

Sigorta: 1985 yılında kurulan Alışan Sigorta Aracılık Hizmetleri AŞ, Axa-Oyak Sigorta A.Ş. ve Garanti Sigorta A.Ş.'nin elementer branşında A tipi acentesi olarak sağlık ve hayat sigortaları hariç faaliyet gösteriyor.

www.alisangroup.com
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları