Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

CNC Operatörü
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
Proje Mühendisi-Proje Teknikeri-Oto Yan Sanayi
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
Cam Yazılım Uzmanı-Otomotiv Yan Sanayi
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze...
Bugün
İtalyanca Yurt Dışı Müşteri Temsilcisi
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası...
Bugün
BOYAHANE MÜDÜRÜ-ÖRME KUMAŞ SEKTÖR DENEYİMLİ
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası...
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Fabrika Müdürü

İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ Çorlu, Tekirdağ Çerkezköy, Aydın Nazilli, Tekirdağ Ergene, Kocaeli Gebze, Bursa, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, İzmir, Antalya, Bilecik, Sakarya, Eskişehir, Düzce, İstanbul Anadolu Yakası
  • 17.03.2024
  • 100 - 200

İş Tanımı

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Üretici-Endüstriyel-Entegre Tekstil Kumaş firmasının fabrika yönetiminde Fabrika Müdürü-İşletme müdürü olarak görev alacak, Tercihen Tekstil Mühendisi,Makina Mühendisi,Kimya Mühendisi,Endüstri Mühendisi kökenli yönetici istihdam edilecektir.

-Fabrikanın ve işletmenin tüm üretim departmanları ile  yönetilmesi,teknik personelin sevk ve idaresi,tüm üretim süreçlerinin takibi denetlenmesi,kalite takibinin yapılması,ilgili departmanları koordine etmesi,üst düzey yöneticiler ve karar alıcılar ile işletme arasında sağlıklı iletişim kurulması ve sayısal verilere dayanan raporlamaların düzenli oluşturulması,işletmedeki aksatlıklara anında müdahale edebilecek bilgi ve donanıma sahip olması,organizasyonel yapılanma ve çalışmaların sürekli takinin yapılması,

Aranan Nitelikler

-Alanıyla ilgili üniversite bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olmak(Tercihen;Tekstil Mühendisi,Makine Mühendisi,Kimya Mühendisi,Endüstri Mühendisi veya İşletme Mezunu),

-Tekstil-Dokuma ve Örme Kumaş sektöründe 15 yıl deneyimli,10 yıl ve üzeri fabrika müdürlüğü veya işletme müdürlüğü görevlerinde bulunmuş tecrübeli,

-Kumaş üretim(Döşemelik,emprime,ev tekstili,halı,battaniye üretimi alanında deneyimli) süreçlerine hakim,makineden iyi anlayan,kumaş kalite ve tedarik planlamadan anlayan,üretim verimliliği üzerine teknik deneyime sahip olan,

-Tercihen İngilizcesi iyi olan,

-Yurtdışı ve yurtiçi seyehat engeli bulunmayan,

-Aktif araç kullanabilen,

-İstanbul Büyükçekmece,Silivri,Çorlu,Çerkezköy,Lüleburgaz ilçelerinde birinde ikametli veya ikamet edebilecek olan,

-Tekstilin; kumaştan,kaliteden,maliyetten,personel yönetiminden,verimlilikten anlayan ve bu alanlarda yeterince deneyime sahip,

 NOT: Özgeçmişleri fotoğrafsız ve adresbilgileri yetersiz adayların müracaatları dikkate alınmayacaktır.

Müracat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim-Mezuniyet gibi bilgilerin İŞKUR KRİTERLERİ gereği resmi evrak ile teyidi ve iş müracatı anında firmamıza ibrazı gerekmektedir.

 

"ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ." Türkiye İş Kurumu' nun 303 numaralı izin belgesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ELEKTROTEKNİK KLİMA SAN. ve TİC A.Ş
Eskişehir
Bugün
BAŞVUR
Dönmezler Yemek San. Ve Tic. Ltd. Şti
İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
Doğa Koleji
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa
Bugün
Şirket Bilgileri Gizli
Bursa - Nilüfer, Bursa - Mudanya, Bursa - Osmangazi
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ALTINOĞULLARI GIDA
İstanbul Avrupa Yakası
3.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Bugün
BAŞVUR
İzmir
Bugün
BAŞVUR
Jolly Joker Kıyı İstanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
PURPLE GLOBAL EĞLENCE A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler, Antalya
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.

2007 yılında kurulan firmamız; 2008 yılından itibaren İŞKUR Özel İstihdam Bürosu faaliyetlerine devam etmektedir. Nitelikli personel seçme-yerleştirme, danışmanlık hizmetleri verilmektedir. 

Sanayi ilk 500, Fortune 500, sanayi ikinci 500, Turquality destek kapsamındaki üretici firmalar ile ihracat 1000 sıralamasında yer alan üretici, endüstriyel, entegre, ihracatçı firmaların nitelikli personel tedarikinde bulunmaktayız. 

Kurumsal firmalarda, özellikle mühendislik-dış ticaret ve pazarlama departmanlarına en hızlı şekilde nitelikli personel temin etmeye yoğunlaşmış bulunuyoruz. Yoğun ve titiz personel tedarik çalışmalarımız ile işveren ve işgörenlere zaman kazandırırken nitelikli personelleri işverenler ile buluşturma süreçlerimizde istikrarlı, işgücü oluşturmaya katkıda bulunurken nitelikle personelin kariyer planlama süreçlerinde de danışmanlık hizmetlerimiz ile ülke ekonomisine ve istihdama her geçen gün daha fazla katkıda bulunduğumuz inancındayız. Nitelikli personel tedariki hizmet süreçlerimizde kişilik test envanteri uygulamalarımız ile kişiye özel departman uygunluğu, isabet oranımı %90’ın üzerine çıkmıştır.  

2013 yılından beri işveren ile yüzyüze iş görüşmesi planladığımız adayların %85’inin istihdamı gerçekleşmiş olup istihdamına aracılık etiğimiz adayların aynı işyerine 5. yıla geçme oranları ise %80’in üzerindedir. Yakalamış olduğumuz bu başarım ve iş kalitesini muhafaza ederek daha da geliştirme heyecanını işveren iş dünyası ile paylaşmanın kıvancını taşıyoruz.  

Nitelikli personel aday veritabanımız oldukça verimli ve geniş bir aday profiline sahip olup, farklı tedarik kanallarından müracaat eden adaylar ile her geçen gün artmaktadır. Günlük ortalama 1500’ün üzerinde aday müracaatı almaktayız.  

Ayrıca üst düzey yöneticiexecutive pozisyonların karşılanmasında 15. yılını dolduran firmamızın saha, sektör ve meslek deneyimimizi en etkili şekilde dış kaynak kullanımı olarak müşterilerimiz ile paylaşmaktayız. 

Demirçelik ve demirdışı metaller, otomotiv, otomotiv yan sanayi, tekstil, ambalaj, makine, lojistik sektörlerine çok daha hızlı nitelikli personel tedarikinde seçme yerleştirme faaliyetlerimiz devam etmektedir.  

Üretici, endüstriyel, entegre, ihracatçı firmalarımızın güven, destek ve işletmelerde ana unsurları teşkil eden nitelikli personellerin kariyer planlamasında firmamızı tercih etmeleri destek ve güvenleri ile 15. yılımızı doldurmanın sevinç ve gururunu tüm işveren-işgörenlerle paylaşmaktan mutluyuz. Sizlerle nice 10 yıllara ulaşabilme heyecan ve ümidini taşımaktayız. 

Bu heyecan ve arzu ile ülkemizin muasır medeniyetler seviyesini yakalaması ve yaşam kalitesinin, refah düzeyinin artması, konulan ihracat hedefleri ile dünyanın en gelişmiş ilk 10 ekonomisi arasına girmesi hedefleri sürecinde katkıda bulunduğumuz inancındayız. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları