Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Model Makinacı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 4.09.2014
  • 0 - 20

İş Tanımı

2013 yılında üretim faaliyete geçen fakat 2000 yılından itibaren sektör tecrübesi sahip olan AVJ, sanayi tipi kumaş ve makina koruyucuları üretmektir. Ürünlerimiz ultra yüksek ısıya dayanıklıdır.

 

Sürekli olarak yenilenen dinamiklerimiz, gücümüze güç katmakta ve belirlediğimiz hedeflerde bize yardımcı olmaya devam etmektedir. Süreklik ve disiplin üzerine kurulu AVJ iç dinamiklerini her geçen gün geliştirmektedir.

Aranan Nitelikler

Aşağıdudullu / Çekmeköy mevkiinde bulunan işletmemizde çalışacak dikiş makinası kullanabilen, kalıp çıkarabilen ve kesim yapabilecek bay ve bayan çalışma arkadaşları aranmaktadır.

 

Yaş sınırlaması yoktur.

 

Maaş+SSK+Yemek

 

(İlerleyen günlerde performans değerlendirmesi sonucu ücret artışı yapılacaktır.)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MİNTTEKS KONFEKSİYON SAN.TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
4.03.2024
BAŞVUR
GUSTO GİYİM SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
17.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ALTERNATİF ISI YALITIM SİSTEMLERİ TEKSTİL SAN VE TİC. LTD.ŞTİ.

 AVJ For Future, Enerji tasarrufu sağlayan yüksek ısı tekstillerinden imal, yüksek ısı izolasyon
Vana ve Armatür Ceketleri, Egzoz izolasyon Ceketleri, Soğuk Hat İzolasyon Ceketleri, İş Güvenliği malzemeleri ve Sızdırmazlık elemanları konularında faaliyet göstermektedir.

Yapılan araştırmalar sonucunda yüksek bir paya sahip olan Enerji Kayıplarının işletmeler tarafında azımsanmayacak bir maliyet oluşturduğu saptanmıştır. Söz konusu maliyetlerin artışı ile enerji tasarrufuna verilen önem her geçen gün artış göstererek bizleri konusunda sizlerle buluşturan en önemli unsur halini almıştır.. AVJ Isı sistemleri yaptığı projelerde müşterilerinin yüksek oranda tasarruf sağlamalarına yardımcı olarak çözüm ortağı olma yolunda ilerlemiştir. Sürekli gelişen teknolojiyi yakından takip ederek yeni ürünlere Ar-Ge sinde yer vermekte olup, Siz müşterilerine en Alternatif çözüm yolları sunmaktadır.

Uluslararası markaları bir araya getirerek kanserojen madde içermeyen ürünlerden imal edilen sıcak ve soğuk hat ceketleri, Çevreyi koruma bilincini de sahiplenerek bunu kendine ilke edinmiştir. Vizyonu, Teknik öncülüğü sağlayarak Araştırma ve Geliştirmeye yaptığımız yatırımlar ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik yeni fikirler geliştirerek farklı çözüm yolları üretebilmektir. AVJ Siz Değerli Müşterilerine Alternatif Çözüm yolları sunmaktan mutluluk duyar

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları