Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

GRAFİKER
Altunbaş Sanayi A.Ş.
Ankara - Çankaya
12.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

PAZARLAMA MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ

Ankara
  • 19.01.2017
  • 50 - 100

İş Tanımı

TOPTAN AV KAMP MALZEMELERİ ÜZERİNE FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZE,
ANKARA GENEL MÜDÜRLÜK MAĞAZAMIZDA ÇALIŞACAK;

Aranan Nitelikler

EN AZ LİSE MEZUNU,
DİKSİYONU VE KONUŞMASI DÜZGÜN,
ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ,
35 YAŞINI GEÇMEMİŞ VE EHLİYET SAHİBİ OLAN,
ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE AYAK UYDURABİLEN,
SATIŞ VE PAZARLAMA KONUSUNDA DENEYİMLİ,
KARİYER HEDEFLEYEN
BAY SATIŞ VE PAZARLAMA PERSONELİ ALINACAKTIR.

0312 215 19 87 / DOĞAN ÖZDEMİR DAHİLİ 116-117

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Bugün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya
Bugün
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara
Bugün
Arkadaşını Tavsiye Et uygulaması kapsamında Finansbank A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara
Bugün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Ankara, İzmir, Antalya
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Altunbaş Sanayi A.Ş.

Altunbaş Dış Tic. San. A.Ş.

-2010 yılında, Ankara’da kurulan, kara avı, balık avı, kamp – outdoor ve taktikal malzemelerin yurt içi pazarlamasını yapan bir şirkettir.

-Müşteri odaklı çalışma anlayışını temel prensip kabul eden Altunbaş, kendisini her zaman müşterilerinin yerine koyarak ticaretin genel kurallarından asla taviz vermemektedir. Altunbaş, 50 çalışanı, 16 kişilik pazarlama kadrosu ve bünyesinde bulunan araç filosu ile bayilerine hızlı ve güvenli bir hizmet vermektedir.

-Sektöründe her zaman olduğu gibi yenilikçi ve öncü olan Altunbaş, 2017 yılında yenilemiş olduğu, Ankara Tandoğan’da bulunan Genel Merkez ve Showroom, İstanbul İstoç’ta yer alan İstanbul Showroom ve Ankara Gersan sanayi sitesinde 4000 m² kapalı alana sahip sevkiyat merkezi ile siz değerli müşterilerine hizmete devam etmektedir.

-Av, Doğa ve Kamp malzemelerinde, her zaman alanında en iyiler ile çalışan Altunbaş, Dünyaca ünlü 30’un üzerinde markanın tek yetkili firma olarak, Türkiye ve bölge resmi temsilciliğini yürütmektedir. Altunbaş, 2017 yılı itibariyle ürün yelpazesinde farklı gruplarda toplamda 10.000’in üzerinde ürün çeşidi bulundurmaktadır.

-2010 Yılında Tandoğan/ANKARA adresinde Av Malzemeleri ve Av Fişeği toptan satış ve pazarlama olarak ticari faaliyetine başlamıştır. Kardeş firması olan Turaç Dış Ticaret LTD. ŞTİ. bünyesinde bulunan 30’un üzerindeki markanın Türkiye ve bölge temsilciliğini yürütme görevini üstlenmiştir.

-Aynı yıl içerisinde Alman RUAG grup ile yaptığı anlaşma ile Dünya’nın en iyi mühimmat markalarından olan ROTTWEIL, GECO ve RWS markalarını ürün çeşidine katmış ve grubun bölgesel ortağı olmuştur.

-2011 yılında Trap Skeet sektörünün Dünya Devi Fransız LAPORTE ve Fransız CYBERGUN, Japon YO-ZURI ve İngiliz GUNPOWER markalarını ithal ederek ürün çeşidini genişletmiştir. VULCAN markası ile konfeti üretimine başlanmıştır.

-2012 yılında Dünya’nın en büyük Airsoft ve Havalı markası olan Alman UMAREX ve WALTHER grubu, Kore EVANIX ve İngiliz SMK markalarının temsilciliklerini alarak havalı tüfek ve tabanca grubunda Türkiye’nin 1 numaralı pazarlama firması olmuştur.

-2013 yılında Danimarka’nın ünlü Av ve Outdoor giyim markası DEER HUNTER markası temsilciliği alınarak av outdoor tekstilinde de söz sahibi olunmuştur

-Pazarlama departmanında yeniliğe gitmiş, saha kadrosunu 6 kişiye, merkez kadrosunu 21’e çıkarmış, toplam 16 kişilik pazarlama ekibi ile sektöründe bir numara olduğunu göstermiştir.

-Altunbaş ailesi bugünlere gelmesine maddi manevi katkısı olan tüm dostlarına teşekkürü bir borç bilir. Her zaman daha iyisini sunmayı hedefleyen firmamız siz değerli müşterilerimizin tüm eleştirilerine her zaman açık olduğunu ve size hizmetle kıvanç duyduğunu bildirir.

HEDEF VE İLKELER;

  •  “Müşteri odaklılık’’

-Müşterilerimizin memnuniyetini, istek ve beklentilerini her şeyin üzerinde tutar, onların eleştiri ve önerilerinden daima istifade ederiz. Bu noktada Müşterilerimiz ile sağlıklı, emin ve uzun vadeli ilişkiler kurabilmek adına nezaket kuralları çerçevesinde profesyonel ve adil olmak en çok önem verdiğimiz prensiplerimiz arasındadır. 

Vizyonumuz:

  • Bölgesel ve global çapta iş hacmimizi genişleterek sektöre katkı sağlamak bunun yanı sıra sürdürülebilir büyümeyi ön planda tutan plan ve projelerimizi hayata geçirmektir.

Misyonumuz:

  • Çalışmalarımızda mükemmeliyetçi ve proaktif bir yaklaşımla rekabet gücü ile tercih edilen, kaliteli ve güvenilir ürünler pazarlamak ve en önemlisi her zaman, gücünü aldığı ve kutsal addettiği bu topraklara gerek yatırım gerekse iş istihdamı tanzim ederek güç katmak varoluşumuzun mihenk taşıdır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları