Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
AMERICAN INTERNATIONAL KIDS ACADEMY AIKA İngilizce Öğretmeni/English Preschool Teacher İş İlanı

İş Tanımı

AIKA American International Kids Academy, gözetim ve desteğinde anaokullarımızda görevlendirilmek üzere; İngilizce Öğretmenleri alınacaktır. 
İstihdam edilecek kişi 'AIKA Akademi' tarafından seçilecek ve eğitime tabi tutulacaktır.
ÖNEMLİ NOTLAR: 
- Kuruma bizzat gelerek, telefonla, maille vs. yapılan başvurular değerlendirmeye tabii değildir. Başvurular sadece www.yenibiris.com platrfomundan alınmaktadır.
- Fotoğraflı başvuru esastır. 

Dynamic, English teachers to teach a full range of foreign languages, music and art classes. Classes are for children (ages 03 -06 years) and include Foreign Languages, Art and Music classes. Applicants must enjoy children, be comfortable interacting with adults and have the ability to bring enthusiasm and creativity to each class. Teachers and students are creative, moving around and active! Our program is fun and inventive and you should be too!

Aranan Nitelikler

Aranan Nitelikler

• Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Mütercim-Tercümanlık bölümlerinden mezun, Formasyon Belgesi Olan,
• Tercihen okul öncesi eğitim kurumlarında en az 2 yıl deneyimi olan,
• MS Office programlarını kullanabilen, 
• Yeniliklere açık ve kendini geliştirmeye önem veren,
• Çağdaş eğitim yöntem ve teknolojilerini kullabilen,
• Başarı odaklı, takım çalışmasına yatkın
• İletişim gücü yüksek, üretken, güleryüzlü
• Tercihen Akıllı Tahta kullanımı bilgisine sahip,

Requirements you MUST HAVE for the position:
*Experience as Preschool Teacher or any early childhood work experience in English language, art or music teaching experience
*Musical and Artistic talents towards working children
*Strong group facilitation skills
*Playful and engaging teaching style combined with a positive, warm and charismatic personality
*Flexible & Creative
*Ability to connect with both adults and young children
*Teachers must have a natural drive to learn and teach
*Project working familiarity-a great plus
*High level of accountability and integrity
*Working locations are AIKA Alkent2000, AIKA Bahçeşehir AIKA Florya and AIKA Halkalı branches. Please check school locations before making application.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

YENİ TÜRKİYE EĞİTİM VAKFI
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
Çınar Koleji
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
6.02.2024
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Bugün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
İstanbul Avrupa Yakası
26.02.2024
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
MECİDİYEKÖY SINAV KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Amerikan Kültür Anaokulu
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AMERICAN INTERNATIONAL KIDS ACADEMY

-American International Kids Academy AIKA modern eğitimin metodolojilerini kullanarak tam zamanlı iki dilli İngilizce/Türkçe eğitim veren, erken çocukluk eğitiminden başlayarak ilkokul dönemine kadar velilerine ve çocuklarına butik hizmet sunan bir yapılanmadır. Farklı kültürlerden gelen öğrencileri bir çatı altında birleştirerek onlara farklılıklara saygı duymayı ve hoşgörüyü öğretmek hedefindedir.

-Erken çocukluk 0-3 Yaş ve okul öncesi dönem 3-6 Yaş çocukların gelecekteki akademik ve sosyal yaşantılarının temelini oluşturur. Okullarımız bu gerçeğe göre; Türk Milli Eğitim Sistemi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda öğrencilerine seçkin bir eğitim vermeyi ilke edinmiştir. AIKA,  kendisine ve çevresine saygı duyan,  farklı kültürleri benimseyen, sorumluluk sahibi, iki dilli çocuklar yetiştirmek üzere yola çıkmıştır.

-AIKA Anaokulları olarak eğitim, birikim ve deneyimlerimizle uzmanlaştığımız işi yapıyoruz. Çocuk temelli düşünen yöneticilerimiz ve dinamik kadromuz ile erken çocukluk ve okul öncesi eğitimine yeni bir pencere açacağımıza inancımız sonsuzdur.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları