Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Başvuru

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 7.11.2015
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

2004 yılından itibaren İLETİŞİM ve ELEKTRONİK GÜVENLİK sistemleri sektöründe faaliyet göstermeye başlayan firmamız ATA GÜVENLİK, 10 seneden bu yana, başta CCTV Kamera Güvenlik sistemleri olmak üzere, Access kontrol sistemleri, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri ve santral sistemleri gibi tüm sistemlerde, en yüksek düzeyde hizmet vermekten kıvanç duymaktadır. 
Ürün yelpazemizi, bütün teknik özellikleri ve ayrıntıları ile biraraya getirip 2015 yılı itibari ile siz değerli müşterilerimize toptan ürün tedariği yapmaya başlamış bulunmaktayız. 
Sürekli müşteri memnuniyetinin yanısıra, teknolojinin sunduğu olanakları ürünlerinde kullanmayı ilke edinmiş olan ATA GÜVENLİK bünyesinde yer alan üst düzey yönetici, mühendis, teknik, satış ve idari personelleri ile ve yine uyguladığı teknik ve kurumsal eğitimlerle, elektronik güvenlik ve iletişim sektöründeki başarılarını arttırarak sürdürmekte, kalite yönetim sistemi standartlarını çalışmalarına esas alarak, kaliteli ürün ve hizmet anlayışını TSE ve ISO 9001:2000 kalite yönetim sistem sertifika ve belgeleri ile desteklenmektedir. 
Bizim için sektörde başarı ve kalıcılığın teminatı dürüstlük ve kalitedir. Bu prensiple kurulan ve faaliyet gösteren ATA GÜVENLİK, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte kaliteli hizmet vermeye devam edecektir. Eğitimli ve konusunda uzman insan kaynaklarını en verimli şekilde kullanmayı başaran firmamız, hizmette sınır tanımayarak sektördeki haklı konumuna ulaşmıştır.

Verdiğimiz hizmeti daha ileriye taşımak için bizimle çalışacak takım arkadaşları arıyoruz

Aranan Nitelikler

Şirketimiz bünyesinde GÜVENLİK SEKTÖRÜNDE perpa ticaret merkezinde çalıştırmak üzere teknik personel,muhasebe personeli,ön muhasebe sekreterya ya takım arkadaşları aramaktayız

CCTV KURULUM MONTAJ YAPABİLECEK FİBER VE SANTRAL MONTAJ BAKIM VE KURULUMUNU BİLEN SAHADA ÇALIŞACAK SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN TECRÜBELİ ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANADOLU HASTANELERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, Zonguldak - Ereğli
Bugün
İstanbul Marriott Hotel Şişli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GORRION HOTEL ISTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR