Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mobilya Ustası

Antalya
  • 23.02.2022
  • 200 - 500

İş Tanımı

 

Antalya'da Depolama ve Market Mağaza Rafları üretimi yapan fabrikamızda AHŞAP İŞLERİ Bölümünde görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip 'Ahşap İşleri veya Mobilya Ustası ve Kalfası ' arıyoruz.

 

 

Aranan Nitelikler

 

* Tercihen iç dekorasyon ve mobilya işlerinde deneyimli,

* Alanı ile ilgili makina ve techizatına vakıf ve bilgi sahibi olan,

* Ekip çalışmasına yatkın,

* Vardiyalı ve mesaili çalışabilecek,

* Uyumlu,sorumluluk sahibi,dikkatli ve titiz

* Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,




 

 

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Anex Tour
Antalya
Bugün
BAŞVUR
KAYA HOLDİNG
Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ANTALYA RAF

ANTALYA RAF

-1993 yılında ANTALYA'da  54 m2 olan küçük bir mağaza ile Market ve Mağaza Raf Sistemleri sektörüne Hüseyin KADIOĞLU liderliğinde 5 kardeşin temel atmasıyla başlayan serüvenin adıdır. 

-1995  yılı itibari ile  200 m2 küçük bir atölye ile  imalata başlamıştır. 

-2000  yılı itibari ile de PERAKENDE SEKTÖRÜ’nün gelişmesi ile birlikte imalatını büyüterek 1000 m2 lik bir alana market ve mağaza ekipmanları ürünleri üretimine geçmiştir. 

-2002  yılında ÜRETİM alanını 5000 m2 bir tesise taşıyarak DEPOLAMA RAF SİSTEMLERİ VE EKİPMANLARI nıda üretim bandına geçirmiştir. 

-2010  yılı itibari ile de A.O.S. Bölgesinde 21.000 m2 arsa üzerinde 14.000 m2 yeni üretim tesisisinde elektrostatik toz boya kaplama tesisi, metal ve ahşap üretim hattıyla, ek makinelerle, en son teknolojiyi kullanarak yüksek kalite ve standartda üretim yapmayı hedeflemektedir.Cumhuriyet Mh. Abdi İpekçi Cd. Şafak Yıldız Apt. No:18 Kat:1 Muratpaşa / ANTALYA info@antalyaraf.comTelefon:(0242) 345 29 50(0242) 221 60 44

Misyonumuz;

  • Hizmet ve ürün kalitemizle Türk sanayi'sindeki güçlü konumumuzu pekiştirerek devam ettirmek, sunduğumuz hizmet ve ürün kalitemizi daha da geliştirerek tüm hizmet birimlerinde müşteri bağlılığını ve büyümeyi sağlamak.

Vizyonumuz;

  • Müşterilere, kendini, kendi iş yerinde hissettiren, zincirdeki tüm birimlerde aynı standartları uygulayan, tüm paydaşlarının (müşteriler, çalışanlar, mal sahibi, tedarikçiler) beklentilerini en üst düzeyde karşılayan Dünya çapında bir şirket olmak.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları