Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Operasyon Destek Elemanı

Ankara
  • 22.11.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

Arel Enerji, yenilenebilir enerji alanında 2011 yılından bu yana faaliyet göstermekte ve Türkiye'nin 4 ilinde katı atık depolama sahalarında evsel atıklardan elektrik enerjisi üretmektedir. Ana faaliyet konusu biyokütle enerjisi üretimi tesisleri kurmak ve işletmek olan firmamızın Afyonkarahisar, Antalya-Manavgat, Zonguldak ve Isparta olmak üzere 4 ayrı şehirde tesisleri bulunmaktadır. Şirketin merkezi Ankara'dadır.

Şirketimizin hali hazırda aktif olarak çalışan Afyonkarahisar, Manavgat, Zonguldak ve Isparta Biyokütle Enerji Tesislerinin rutin satın alma operasyonları, insan kaynakları konusunda bilgi belge takibi, genel ofis işleri ile ilgili dokümantasyon ve raporlama işlerinde görev alacak, firmamıza katkı sağlayacak sorumluluk bilinci yüksek, ekip çalışmasına yatkın, seyahat engeli bulunmayan Operasyon Destek Personeli ekip arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Üniversite mezunu,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
B Sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen,
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
Ekip olma bilincine sahip,
Seyahat engeli bulunmayan,
Sorumluluk düzeyi yüksek,
Disiplini çalışma prensibi olarak benimsemiş,
MS Office Programlarına hakim,
Yenilenebilir Enerji sektörüne ilgi duyan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KAPİTAL KIRTASİYE
Ankara, Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
SDK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.
Ankara
7.02.2024
BAŞVUR
CUREMEDIST HEALTHY TUR. VE ILETISIM A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara
26.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Arel Çevre Yatırımları Enerji Ve Elektrik Üretimi Ltd.Şti

 Arel Enerji yenilenebilir enerji sektöründe kaliteli , güvenilir ve doğaya zarar vermeyen temiz enerji ihtiyacını karşılamak amacıyla 2011 yılında kurulmuştur.

Şirketimizin ana faaliyeti katı atık düzenli depolama tesislerinin işletilmesi, rahabilite edilmesi, deponi gazından LFG elektrik enerjisi üretilmesidir. Bununla birlikte diğer yenilenebilir enerji kaynakları ile yapılabilecek enerji üretimleri de ilgi alanımızdadır.

Şirketimizin hali hazırda Afyonkarahisar, Manavgat Antalya, Zonguldak, Isparta, Menteşe Muğla, Fethiye Muğla, Marmaris Muğla, Milas Muğla, Ortaca Muğla ve Datça Muğla olmak üzere 10 ayrı katı atık düzenli depolama tesisinde faaliyetleri devam etmektedir. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları