Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Sekreter

Ankara
  • 11.10.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

*Başlangıç ücretimiz 1,000-TL. dir. Yemek ve yol masrafları ofis tarafından karşılanacaktır.
*Çalışma saatleri hafta içi (Pazartesi-Cuma) sabah 9.00 -18.00 arasında, hafta sonu (Cumartesi) ise sabah 9.00-14.00 arasındadır.*Temel İngilizce bilgisi aranmaktadır. Özellikle yurt dışından arayan müvekkillerimize yanıt verebilecek düzeyde (“bizlerin ofiste olmadığımızı ve mesajlarını elektronik posta yoluyla veya faksla iletebileceklerini vs.” ifade ederek) ve yabancı dildeki evraklarımızı dosyalayacak belirli düzeyde yabancı dil şartı vardır.

*Telefonla arayanların mutlaka adları, soyadları ve kendilerine ulaşılabilecek telefon (sabit/cep) numaraları alınacaktır. Yokluğumuzda telefonla arayanlar ilgilisine (Taylan bey/ Aslı hanım) bildirilecektir. Bize telefonla ulaşılamadığı takdirde, arayanı isim ve telefon numarası ile birlikte email / SMS mesajıyla ilgilisine iletilecektir.

*Gelen fakslar da aynı şekilde ofis dışında bulunduğumuz takdirde bizlere bildirilecektir.

*Gelen bütün tebligatlar, fakslar ve kargolar taranarak bilgisayarda depolanacak ve elektronik posta yoluyla bizlerle paylaşılacaktır.

*UYAP (Adalet Bakanlığı internet sitesi) ve icrapro (icra takipleri ile ilgili bilgisayar programı) işlemleri stajyer ile birlikte yapılacaktır.

*Gelen tebligatların alınması, taranması ve dosyalanması işi günlük ve düzenli olarak yapılacaktır. Adli tebligatlara tebliğ tarihi kaşesi basılacak ve bilgisayarda tarandıktan sonra, dosyasına kaldırılacaktır.

*Posta kutusu gün içerisinde 2 kez (sabah ve öğleden sonra) olmak üzere kontrol edilecektir.

*Temizlik: Aylık genel temizliği “temizlikçi” yapacaktır. Bunun dışında günlük olarak benim odam viledayla paspasla silinecektir. Hafta sonları (Cumartesi) ise ofisin tamamı elektrik süpürgesi ile süpürülecek ve tümü vileda ile paspasla silinecektir. Masaların tozu düzenli olarak alınacaktır.

Aranan Nitelikler

*Çay ve kahve servisi: Çaydanlık düzenli olarak temizlenecek ve temiz tutulacaktır. Çaydanlık ve Çay bardakları gerektikçe çamaşır suyu ile temizlenecektir. Mutfakta tezgah üstü ve mutfak zemini temiz tutulacaktır.

*Mutfak dolapları, rafları ve çekmeceleri temiz ve tertipli tutulacaktır. Lüzumsuz olan eşyalar ve süresi geçen yiyecek ve içecekler bulundurulmayacaktır. Buzdolabının temizliği sürekli ve düzenli yapılacaktır. Buzdolabında günü geçmiş gıda veya bozulmuş gıda kesinlikle bulundurulmayacaktır.

*Büro ile ilgili eksiklerin (market, kırtasiye vs.) alış-verişi yapılacaktır.

*Yemek siparişi her gün sabah saat 10.00’dan önce yemek şirketine bildirilecektir. Bu nedenle, kaç kişilik yemek siparişi verileceği bir gün önceden netleştirilmiş olacaktır. Yemeklerin ısıtılması ve servisi yapılacaktır. Damacana su siparişleri düzenli verilecektir.

*Ankara dışı duruşmaların uçak ve otobüs biletleri en az bir ay önce programlanıp, satın alınacaktır. Kimin hangi duruşmaya katılacağı önceden teyit edilerek tespit edilecektir.

*Büro dosyalarının tertip ve düzeni sekreteryaya aittir.
*Çiçekler belirtildiği şekilde sulanacak ve bakımı yapılacaktır.

*Dosyaların bulunduğu Kütüphanelerin tozunun alınması, dosyaların temiz ve düzenli tutulması sağlanacaktır. Masaların üzerinde işi olmayan dosyalar tutulmayacak ve işi biten dosyalar kütüphanedeki yerine atılacaktır.

*Sekreter masasının üzeri çok düzenli ve temiz tutulacaktır. Masa üzerinde lüzumsuz dosya vs. bulundurulmayacaktır. İşi biten dosyalar yerine kaldırılacak ve masa üzerindeki evrakların işi süratle bitirilip yerlerine atılacaktır.  Masa üzerinde işi biten dosya bulundurulmayacaktır.

*Banyo ve tuvalet temizliği ve hijyenine önem verilecektir. Gerekli bakım ve temizliği ile birlikte düzenli olarak hijyen sağlanacaktır.
Havluların temizliği, kağıt havlu ve tuvalet kağıdının kontrolü yapılacaktır. Sabunluklar ve tuvalet kokuları sürekli kontrol edilecektir.

*Haftalık dosya taramaları bizimle birlikte yapılacaktır. Duruşma defterleri kontrol edilecek, yapılacak işler haftalık ve aylık olarak sürekli listelenecektir. Bu listeler ofis çalışanlarına iletilecektir.

*Müvekkillerle ilgili yapılan giderler listelenecek ve aylık olarak gider listeleri tutulacaktır. Giderlere ilişkin müvekkillere gönderilecek iadeli taahhütlü mektuplar, aps ve kargolar hazırlanarak gönderilecektir.

*Balkonlar ve arşiv temiz ve bakımlı tutulacaktır.

*Ofis telefonlarından mecbur olunmadıkça özel görüşme yapılmayacaktır. Büro içerisinde mesai sırasında bilgisayar da büro işleri ile ilgili kullanılacaktır.

*Acil durumlar: Yokluğumuzda cereyan eden acil durumlarla ilgili (doğalgaz saatinin çalışmaması, su/elektrik kesintileri, teknik arızalar vs.) bana veya bana ulaşılamadığı takdirde Aslı hanıma bilgi verilecektir. Gerekirse apartman görevlisi Kenan aranacaktır.

*Mektuplarımızın postalanması ve kargo ile gönderilmesi yapılacaktır. Banka ödemelerimizin bir kısmı elden yapılmaktadır. Aylık olarak bankalardan döküm alınacaktır.

   Not:"ücret konusunda esnek davranabileceğimizi, adayın bilgi ve tecrübesine göre belirttiğimiz ücretin üstüne çıkabileceğimizi" özellikle belirtmek isteriz.

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KAVRAM EĞİTİM KURUMLARI
Ankara - Sincan
Son 1 Ay
BAŞVUR
ANKARA YÜKSELTEPE BİREY VIP KURS
Ankara - Keçiören
Son 1 Ay
BAŞVUR
Valter Asansör ve Teleferik A.Ş
Ankara
22.02.2024
BAŞVUR
PARK KENT MOBİLYALARI SAN.TİC.A.Ş.
Ankara
12.02.2024
BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş.
Ankara - Keçiören
12.02.2024
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Ankara
Bugün
BİLGE ARI BİLİŞİM EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
Ankara - Çankaya
Bugün
Point Hotel Ankara
Ankara
Bugün
BAŞVUR
AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
Ankara
Bugün
BAŞVUR
ASRIN PARK HOTEL
Ankara
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR