Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Elektronik Teknikeri

İstanbul Anadolu Yakası, Türkiye
  • 8.05.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

Arte Teknoloji, Elektronik Güvenlik Sistemleri konusunda 15  yıllık tecrübeye sahip profesyonel bir kadro ile 2006 yılında kurulmuştur. 2006  yılından bugüne müşterilerine uzman kadrosu ile elektronik güvenlik  sistemlerinde teknolojik çözümler üretmektedir.

 

 

 

Arte Teknoloji, Elektronik güvenlik ekipmanları pazarının  lideri olan Pelco, Samsung, Detectomat, Honeywell, UTC, APSensing gibi dünya devi güvenlik şirketlerinin ürünlerini kullanarak, entegre  güvenlik çözümleri sunmaktadır.

 

 

 

Kuruluşundan bu yana düzenli ve planlı bir şekilde büyüyen  firmamız sunduğu teknolojik çözümler ile yüksek müşteri memnuniyeti sağlayarak  alanında lider üreticilerle çalışmaktadır. Türkiye’nin pek çok şehrinde servis  noktaları olan firmamız, yüzlerce başarılı projeye imza atmış olmanın haklı  gururu ve özgüveni ile her yıl daha da büyüyerek yoluna devam etmektedir.ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ KONUSUNDA ÖNCÜ SEKTÖR FİRMAMIZA GÜVENLİK SİSTEMLERİ KONUSUNDAKİ PROJELERİNİSAHA ALTYAPI HAZIRLIKLARI VE MONTAJ İŞLERİNİ YÜRÜTMEKPROJEYİ SAHADA UYGULAYIP, PROJEYİ SONLANDIRMAK. MÜŞTERİYE KURULAN SİSTEM HAKKINDA KULLANICI EĞİTİMLERİNİ VERMEKŞİRKETİMİZCE KURULMUŞ OLAN SİSTEMLERE SERVİS HİZMETİ VEREREK ARIZALARINI GİDERMEK VE PERİYODİK BAKIMLARINI YAPMAK ÜZERE  TEKNİKER YADA YENİ MEZUN MÜHENDİSLER ARIYORUZ

Aranan Nitelikler

* ÜNİVERSİTELERİN 4 YILLIK MÜHENDİSLİK , TEKNİK VE MESLEK LİSELERİ ELEKTRİK ELEKTRONİK VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK* İYİ DERECEDE BİLGİSAYAR ,NETWORK BİLGİ VE TECRÜBESİ OLAN* İNGİLİZCE BİLEN ( KONUŞMA-ANLAMA ) * İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ * TERCİHEN ERKEK ADAYLARIN * TERCİHEN İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDEN * YURTİÇİ VE YURTDIŞI SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN * SİGARA KULLANMAYAN ( TERCİH SEBEBİDİR)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Bugün
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
EKİNCİLER VE ORTAKLARI İNŞ. VE TİC. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ÖZGEN GRUP ELEKTRİK ELEKTRONİK VE İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova, Eskişehir, Manisa, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
HPM HİJYEN PROSES MAKİNA
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Son 1 Hafta
BAŞVUR
AKSİS YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Hafta
BAŞVUR
AVİNAL YAZILIM
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Hafta
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ARTE TEKNOLOJI SAN.TIC. AŞ.

ARTE TEKNOLOJİ deneyimli kadrosuyla Elektronik Güvenlik sistemleri konusunda müşteri odaklı çözümler üreterek, müşteri memnuniyeti sağlamak üzere faaliyet göstermektedir. Müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda güncel ve yeni teknolojileri projelendirip uzun vadeli çözümler sunmaktadır.

ARTE, Elektronik güvenlik ekipmanları pazarının lideri olan PELCO-ABD, HONEYWELL-ABD, SAMSUNG-KORE, GE-ABD, SOUTHWEST MİCROWAVE-ABD, SCHNEIDER-FRANSA, DETECTOMAT-ALMANYA, VISONIC-İSRAİL gibi dünya devi güvenlik şirketlerinin ürünlerini kullanarak, dijital entegre güvenlik çözümleri sunmaktadır. ARTE, titiz çalışma , kalite ve sürekli hizmet sunmayı ilke edinmiş bir şirkettir.

Türkiye'de uygulaması ilk defa yapılan güvenlik sistemlerinin dizaynı ve uygulamalarını başarıyla tamamlamış olan deneyimli ARTE ekibi, her projeye özgün çözümler sunmaktadır. ARTE, Türkiye geneline yayılan çözüm ortakları sayesinde müşteriye kaliteli ve zamanında hizmet sunmaktadır.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları