Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Proje Uygulama Mühendisi

İstanbul Anadolu Yakası
  • 13.02.2017
  • 100 - 200

İş Tanımı

ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ KONUSUNDA ÖNCÜ SEKTÖR FİRMAMIZA SATIŞI YAPILAN PROJELERİN SAHA TAKİBİ YAPMAK,PROJEYİ SAHADA MONTAJ VE TESTLERİNDEN SORUNLU OLMAK PROJELERİ  SONLANDIRMAK.AS-BUILT PROJELERİNİ HAZIRLAMAK VE PROJEDEN TAMAMEN SORUMLU OLMAK EĞİTİMLERİNİ VERMEK VE SONRASINDA TEKNİK SORUNLARLA İLGİLİ YERİNDE DESTEK VERMEK

Aranan Nitelikler

* ÜNİVERSİTELERİN 4 YILLIK MÜHENDİSLİK FAKÜLTELERİNİN ELEKTRİK-ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLMAK,* İYİ DERECEDE NETWORK BİLGİ VE TECRÜBESİ OLAN ( TERCİHEN CCNA SRTİFİKALI)* İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN ( KONUŞMA-ANLAMA )* İNSANİ İLİŞKİLERİ KUVVETLİ* TERCİHAN ERKEK ADAYLARIN* TERCİHEN İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDEN* YURTİÇİ VE YURTDIŞI SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN* SİGARA KULLANMAYAN( TERCİH SEBEBİDİR)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

AKSİS YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ARTE TEKNOLOJI SAN.TIC. AŞ.

ARTE TEKNOLOJİ deneyimli kadrosuyla Elektronik Güvenlik sistemleri konusunda müşteri odaklı çözümler üreterek, müşteri memnuniyeti sağlamak üzere faaliyet göstermektedir. Müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda güncel ve yeni teknolojileri projelendirip uzun vadeli çözümler sunmaktadır.

ARTE, Elektronik güvenlik ekipmanları pazarının lideri olan PELCO-ABD, HONEYWELL-ABD, SAMSUNG-KORE, GE-ABD, SOUTHWEST MİCROWAVE-ABD, SCHNEIDER-FRANSA, DETECTOMAT-ALMANYA, VISONIC-İSRAİL gibi dünya devi güvenlik şirketlerinin ürünlerini kullanarak, dijital entegre güvenlik çözümleri sunmaktadır. ARTE, titiz çalışma , kalite ve sürekli hizmet sunmayı ilke edinmiş bir şirkettir.

Türkiye'de uygulaması ilk defa yapılan güvenlik sistemlerinin dizaynı ve uygulamalarını başarıyla tamamlamış olan deneyimli ARTE ekibi, her projeye özgün çözümler sunmaktadır. ARTE, Türkiye geneline yayılan çözüm ortakları sayesinde müşteriye kaliteli ve zamanında hizmet sunmaktadır.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları