Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Gebze Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere  çalışma arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun 

İyi derecede İNGİLİZCE bilen (Okuma, Yazma, Konuşma) (İkinci Dil Tercih Nedenidir)

Etkin raporlama yapabilecek

Planlama yeteneği güçlü ve takipçi

Hızlı ve sonuç odaklı çalışabilen, detaylara önem veren ve analitik düşünce yapısına sahip

Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış

MS Office programlarına hakim

İnsan ilişkilerinde başarılı, kendine güvenen ve sorumluluk sahibi

Seyahat engeli olmayan

Tercihen Aktif araç kullanabilen

30 Yaşını aşmamış

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Yalova, Bursa, Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Balıkesir, Manisa
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Aydın - Nazilli, Yalova, Bursa, Bilecik
Bugün
BAŞVUR
Kocaeli - Dilovası
12.02.2024
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli - Dilovası
12.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

ARTEMİS İNŞAAT SANAYİ VE İNŞAAT MALZEME PAZARLAMA TİCARET A.Ş.

1953 yılında aile büyüğü baba Necati ÖNALAN tarafından Erzurum`da harman tuğlası imalatı ile başlatılan ticari faaliyet, 1964 yılında Necati ÖNALAN Ticaret Unvanı ile çimento, kireç ve şeker satışı ile devam etmiş, 1972 yılından sonra ÖNALANLAR Adi Ortaklığı unvanı ile başta İstanbul olmak üzere Türkiye`nin muhtelif şehirlerinde resmi ve özel kurumlara ait toplam 100.000 m2 inşaat alanlı; sosyal konut, öğrenci yurdu, okul, depo, fabrika inşaat işleri tamamlamıştır. Ortaklık, 1982 yılında ÖNALANLAR Kollektif Şirketi`ne dönüşerek inşaat faaliyetleri yanında, inşaat malzemeleri pazarlama faaliyetlerine de başlamıştır.

1987 yılından itibaren bina içi yerli inşaat malzeme ticareti ile sınırlı kalan Önalanlar Kollektif Şirketi, “ÖNALANLAR İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.” ye dönüştürülerek yeni unvanı ile yerli üretici firma temsilcilikleri yanında Avrupa’nın bu alanda lider üretici firmalarının Türkiye temsilciliğini üstlenerek pazarlama faaliyetleri için İstanbul’da Anadolu ve Avrupa yakasında mağazalar açmıştır.

ÖNALANLAR A.Ş. 1997 yılında Avrupa’da 25 yıldan fazla bir süredir kullanılmakta olan Akrilik Küvetlerden esinlenerek üretim amacıyla Gebze Organize Sanayi Bölgesinde 11.000m² lik arazide kapalı alanı 10.000m² olan Akrilik Küvet fabrikası kurarak Artemis markası altında Küvet, Tekne ve Masajlı Sistemler üretimine başlamıştır.

ÖNALANLAR A.Ş.; 2001 yılı Nisan ayından itibaren küvet üretim hattına Artemis markası altında Temper ve Polistren camlı Küvet ve Duş teknelerine uyumlu Duş kabin üretimini eklemiştir.

ÖNALANLAR A.Ş.; 2006 yılı başında üretim faaliyetlerinden çekilmek suretiyle bu aktiviteyi “Artemis İnşaat Sanayi ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Ticaret A.Ş.” ye devretmiş, ve ticarete ek olarak konut yapımı işlerini yeniden sürdürme kararı almıştır.

Artemis A.Ş.; 2008 yılı itibariyle Küvet üretim kapasitesini 120.000 parça/yıl (çift vardiya), kabin üretim kapasitesini 35.000 Adet/yıl seviyesine yükseltmiştir.

Firmada 2008 yılı itibariyle 135 personel istihdam edilmektedir.

Firma üç kıtaya ürünlerini ihraç etmekte, Türkiye’nin en büyük ve en gözde projelerine ürün vermektedir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları