Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Grafik / Web Tasarım Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 22.08.2015
  • 50 - 100

İş Tanımı

ASA Elektrik Elektronik ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. BOXX Technologies, Inc. Türkiye Dağıtıcısıdır. Ayrıca bir diğer şirketi olan B7PROJECT Tasarım Hizmetleri ve 3d Görselleştirme, Render Çiftliği konusunda faaliyet göstermektedir.

 

http://www.boxxturkiye.com

http://www.b7project.com

 

B7PROJECT, müşterilerine interaktif proje çözümleri sunan, teknolojinin imkanlarını maksimum düzeyde kullanarak, marka, kurum kimliği ve mimari görsel sunumlarını başarı ile hayata geçiren, fark yaratmayı hedefleyerek faaliyetlerini sürdüren, her geçen gün gelişen dinamik bir çözüm ortağıdır.BOXX TÜRKİYE, 13 yıllık tecrübesiyle; donanım, mimarlık, tasarım ve bilişim güvenliği konusunda farklı geçmişlerden gelen profesyonel ekibiyle sizleri sınırlarınızın ötesine taşıyor. B7PROJECT siz müşterilerine donanım ve network kurulumları ve 3D görselleştirme hizmetleri sunmaktadır.

Ayrıca bünyesinde varolan bugünün teknolojisine uygun render çiftliği ile 3D görselleştirme, montaj prodüksiyon ve size ait projelerin render sürecinde siz müşterilerine destek sağlamaktadır. BOXX TÜRKİYE İstanbul ve Ankara’da birçok şirkete sunduğu hizmetler doğrultusunda birebir teknoloji ve proje danışmanlığı yapmaktadır.

BOXX TÜRKİYE, Mimarlık, reklam ajanslarına, montaj ve prodüksiyon, 3D görselleştirme şirketlerine, karşılaştırma ve performans testleri kullanarak yüksek başarımlı  3D Workstation kasaları, renderfarm node kurulumları satışı yapmaktadır.

 

Aranan Nitelikler

İş Tanımı:

Wordpress altyapısını kullanan web sitelerimizin arayüz tasarımının, php mysql,HTML ve CSS kodlamasının yapılması. Yeni geliştireceğimiz wordpress arayüz projeleri için hem grafiksel hemde kodlama kısmını bir framework (roots, redux, genesis, underscores v.s) yapısı üzerine entegre edebilen,
Photoshop, Fireworks Dreamweaver ve Web tasarım programlarını iyi kullanabilen MySQL, PHP, CSS, XTHML, JS, JQUERY v.s gibi web tasarım konularına iyi derecede hakim "Web ve Grafik Tasarımcısı” arıyoruz.

 

* İş başvurusu sırasında daha önce yapmış olduğu işleri paylaşabilen.

* WORDPRESS+PHP+MYSQL diliyle web uygulamaları geliştirme tecrübesi bulunan

* MySql veri tabanına hakim

* HTML, CSS, JavaScript, jQuery teknolojilerine hakim

* Hosting + Domain yönetimi hakkında bilgili

* Ofis içerisinde üst seviyede uyum ve keyif içerisinde çalışacak

* Sürekli öğrenmeye ve yeniliklere hevesli

* Erkek adaylar askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecili bulunan,

takım arkadaşları arıyoruz.

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

NETPARTNER TEKNOLOJİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
19.02.2024
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
DENİZ OFSET
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Dizayn Etiket Sanayi Ticaret A.ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Bugün
BAŞVUR
HOMETECH ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
BAŞVUR
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
DEMİRÖREN MEDYA
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
CEBİR TEKSTİL VE KUYUMCULUK SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
SİNBO KÜÇÜK EV ALETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
CHARMING TRIM ETIKET LTD.ŞTI
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Asa Elektrik Elektronik Müh. ve Tic. Ltd. Şti.

ASA ELECTRONİK

Asa Elektronik, teknolojinin imkanlarını maksimum düzeyde kullanarak, marka, kurum kimliği ve mimari görsel sunumlarını başarı ile hayata geçiren, fark yaratmayı hedefleyerek faaliyetlerini sürdüren, her geçen gün gelişen dinamik bir çözüm ortağıdır. ASA , 10 yıllık tecrübesiyle; donanım, mimarlık, tasarım ve bilişim güvenliği konusunda farklı geçmişlerden gelen profesyonel ekibiyle sizleri sınırlarınızın ötesine taşıyor.

Ayrıca bünyesinde varolan bugünün teknolojisine uygun render çiftliği ile 3D görselleştirme, montaj prodüksiyon ve size ait projelerin render sürecinde siz müşterilerine destek sağlamaktadır. ASA İstanbul ve Ankara'da birçok şirkete sunduğu hizmetler doğrultusunda birebir teknoloji ve proje danışmanlığı yapmaktadır.

ASA dünyanın önde gelen markarını kullanarak, Mimarlık, reklam ajanslarına, montaj ve prodüksiyon, 3D görselleştirme şirketlerine, karşılaştırma ve performans testleri kullanarak yüksek başarımlı 3D Workstation kasaları, renderfarm node kurulumları satışı yapmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları