Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Apartman Görevlisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 1.07.2013
  • 50 - 100

İş Tanımı

Bahçeşehir 2 kısım Ispartakule bölgesinde bulunan 10 katlı 2 binadan oluşan binalar için temzilik hizmetleri yürütebilecek bir bay ve bir bayan personel ihtiyacımız vardır. ssk. maaş.çalışma saatleri 8 sattir

Aranan Nitelikler


  • Her sabah ve akşam servisinde üç yüz metreye kadar civardaki bakkal,manav ve bir başka işyerinden teamülün gerektirdiği ölçüde alış-veriş ihtiyaçlarını görmek.
  • Her işgünü çöpleri belirtilen saatlerde toplamak.
  • Apartman merdiven ve merdiven demirleri,sahanlıklar ve asansörü;yaz aylarında haftada iki defa,kış sezonunda ise haftada bir defa paspaslayıp temizlemek.
  • Apartmanın ortak yerleri niteliğindeki kısımlarını;sığınak ve apartmanın bahçesinin temizliğini yapmak ve temiz bulundurmak.
  • Binanın kalorifer kazanını yakmak,yeterli ısıyı temin etmek.Kalorifer yakıtını kalorifer dairesine aktarmak ve gerektikçe kazan temizliği yapmak.
  • Sağlık sorunu olmayan ve bölgeye ulaşımı kolay personelin acil başvuru yapmasını bekliyoruz

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ASİL GÜVENLİK HİZ. LTD.ŞTİ

 Günlük yaşantımızda daha rahat hareket edebilmeyi sağlayan güvenlik konusu özel bir ihtisas işidir. Bugünün yaygın anlayışına göre güvenlik birimini kurmak, eğitim ve teşkilatlanmasını yapmak, denetim ve kontrolünü sağlamak maddi kayıplar ve zaman israfına neden olmamaktadır.
Haliyle güvenliğin profösyönel şirketlere bırakılması ve bu hizmetin güvenilir ortaklara devredilmesinin akılcı olduğu her geçen gün daha iyi anlaşılmaktadır.
ASİL GÜVENLİK deneyimli yönetici ve uzman personeli ile sizlere GÜVENLİK, TEMİZLİK, TEKNİK HİZMET VE BİNA YÖNETİMİ alanlarında ekonomik bir seçenek sunarak, sizin için en mükemmel çözümü yaratabilmenin sorumluluğu ile daima yanınızdadır.
Hizmetlerimizin denetimleri her gün 24 saat kesintisiz olarak uzman ve tecrübeli kadromuzla yürütülmektedir. Operasyon merkezimiz tüm hizmet birimleri ve kolluk kuvvetleri ile irtibatı 24 saat özenle sürdürmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları