Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Bakım Teknikeri

Eskişehir
  • 1.03.2012
  • 0 - 20

İş Tanımı

Yapı sektöründe Asma Tavan, Bölme Duvar ve Zemin sistem çözümleri konusunda lider Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri, Eskişehir Organize Sanayi bölgesindeki üretim tesisinde görev yapacak aşağıdaki niteliklere sahip Elektrik Bakım Operatörü / Teknikeri arıyor.

- Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Elektronik bölümlerinden mezun,
- Fabrika'da elektrik ve elektronik bakım ve onarım faaliyetlerinde görev yapacak,


Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ASPEN YAPI VE ZEMİN SİSTEMLERİ

 

 

ASPEN YAPI VE ZEMİN SİSTEMLERİ

 1989 yılında kurulan Aspen Yapı Sistemleri, Türk yapı malzemeleri sektöründe, kuruluşundan günümüze kadar yüzlerce saygın yapıya imza atmıştır.
1997 yılında uzmanlık alanlarını ayırmış olan Aspen Yapı Sistemleri ve Aspen Zemin Market grup şirketleri  2008 yılında Aspen Yapı  ve Zemin Sistemleri olarak birleşmiştir.

Yapı Sektörünün her boyutunda çözüm üretme misyonuna sahip olan Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri A.Ş., teknik bilgi ve deneyime sahip, konusunda uzman personeli ve Türkiye çapında 150 bayisi ile Asma Tavan Sistemleri ve Modüler Bölme Duvar Sistemleri, Halı ve Yükseltilmiş Döşeme Zemin çözümleri konusunda konusunda faaliyet göstermektedir.

Aspen Yapı ve Zemin Sistemlerinde işe alım süreci, yıllık plan doğrultusunda ve ihtiyaca göre; ilan yoluyla başlar. İnsan Kaynakları Departmanı, personelin arandığı pozisyonun gerekliliklerine göre değerlendirme yapar. Uygun görülen adaylar iş görüşmesine çağırılır. İş görüşmeleri İnsan Kaynakları bölümü ve ilgili bölümün müdürü tarafından en az iki seviyede yapılır. İş görüşmelerinde aday ile 2 aşamalı sözlü mülakat yapılır.

Seçilen adaylara İnsan Kaynakları Departmanı tarafından referans kontrolü yapıldıktan sonra, işe alma teyidi ile iş teklif edilir. Teklifi kabul eden her yeni personel; işe başladığında Aspen Zemin Market ve görevi ile ilgili fonksiyonları tanıtan oryantasyon programlarına katılır. İnsan Kaynakları yönetmelikleri hakkında bilgilendirilir ve Hoşgeldiniz Kitapçığı ile firma hakkında bilgi sahibi olması sağlanır.

Firma Profili:
Kuruluş Tarihi: 1989
Personel sayısı ve istatistikleri:
Toplam: 250
Beyaz yakalı: %40 - Mavi yakalı: %60
Kadın: %18 - Erkek: %82
Üniversite mezunu: %39
Yaş ortalaması: 33
Ofisler:
Genel Müdürlük, İstanbul'dadır. 5 bölge müdürlüğü, 3 satış Ofisi ve 8 depo olmak üzere 16 adet ofis/depo bulunmaktadır.

Yükselme Olanakları:Kariyer planlamasına ve performansa bağlı olarak öncelikle şirket içi mevcut yapı ve çalışanlar değerlendirilerek gerçekleştirilmektedir.

Eğitim Programları: Eğitim ihtiyaçlarına göre belirlenir. Mesleki Eğitimler, Kalite Eğitimleri, Lisan, Bilgisayar, Kişisel Gelişim Eğitimleri, Şirket Tanıtım Eğitimleri yıllık Eğitim planı dahilinde düzenlenmektedir.

Yemek ve servis olanakları: Merkez ofis öğle yemekleri şirket kafeteryasında katering şirketi tarafından verilmektedir. Bölge Satış personeline yemek fişi verilir. İşe geliş ve gidişlerde Hadımköy Fabrika ve Eskişehir Fabrika ve Hendek Fabrika'da şirket servisleri kullanılabilir.
Askerlik ile ilgili tutumlar : Askerlik şartı aranmaktadır.
İnternet sitesi:



TARKETT ASPEN

Tarkett ve 1995'den beri Tarkett'in Türkiye pazarındaki öncü distribütörü,  Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri, Türkiye'de Tarkett zemin döşeme ürünlerinin satış ve dağıtımını gerçekleştirmek üzere 6 Kasım 2009 tarihinde bir ortak girişim kurulmuştur. Tarkett ve Aspen, entegre zemin kaplama çözümleri sunmaktadır.
Ülke çapında 7 şubesi ve toplam 150 bayisi bulunan Aspen son 15 yıldır Tarkett zemin kaplama ve spor zemin sistemlerinin tanıtımını ve satışını gerçekleştirmektedir. Yeni kurulan ortak girişim, Aspen' in 20 yılı aşkın yerel deneyimi ile sağlık, eğitim, ofis, konut ve spor zemin segmentlerine odaklarak,  yenilikçi ürün serileriyle tamamıyla entegre zemin sistemi çözümleri sunmaktadır.

İşe alım sürecinde uygun görülen adaylar iş görüşmesine çağırılır. İş görüşmeleri İnsan Kaynakları bölümü ve ilgili bölümün müdürü tarafından en az iki seviyede yapılır. İş görüşmelerinde aday ile 2 aşamalı sözlü mülakat yapılır. 
Firma Profili:
Kuruluş Tarihi: 2009
Personel sayısı ve istatistikleri:
Toplam: 30
Yaş ortalaması: 34
Ofisler: Genel Müdürlük, İstanbul'dadır. 4 Bölge Müdürlüğü ve 4 depo, 5 adet ofisi bulunmaktadır.

Yemek ve servis olanakları: Merkez ofis öğle yemekleri şirket kafeteryasında katering şirketi tarafından verilmektedir. Bölge Satış personeline yemek fişi verilir. İşe geliş ve gidişlerde Kıraç Depo'da şirket servisleri kullanılabilir.

Askerlik ile ilgili tutumlar : Askerlik şartı aranmaktadır.


dendro logoC


DENDRO PARKE

Dendro Lamine Parke; Düzce'deki 6000 m2'lik bir alanda en son teknolojik donanıma sahip üretim tesisisi ile, Avrupa standartlarında E1 kalitesinde, 14mm kalınlığında, 2 veya 3 katmanlı plank ve strip lamine parke ve deck ürün grubu ile yılda 300.000 m2'lik üretim kapasitesine sahiptir. İleri teknoloji ile üretilen ürünlerinin satış,  pazarlama, ihracatını gerçekleştirmektedir.
Firma Profili:
Kuruluş Tarihi: 2007
Personel sayısı ve istatistikleri:
Toplam: 75
Yaş ortalaması: 30
Uygun görülen kişiler iş görüşmesine çağırılır. İş görüşmeleri İnsan Kaynakları bölümü ve ilgili bölümün müdürü tarafından en az iki seviyede yapılır. İş görüşmelerinde aday ile 2 aşamalı sözlü mülakat yapılır.
İnternet Sitesi : www.dendro.com.tr

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları