Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Web Developer

İstanbul Avrupa Yakası
  • 23.02.2015
  • 20 - 50

İş Tanımı

Asthor, “tam hizmet ajansı” olarak  varolmaktadır.  Birlikte çalıştığımız kurum ve kuruluşlarla yeteneklerimizi, yaratıcılığımızı kalite ve estetik  anlayışla birleştirerek,  tüm titizliğimizle en iyi hizmeti vermeyi ilke edindik.

Kendini kanıtlayıp sektörde güven aşılayan lider bir firma olmanın amaçlarını taşıyoruz. Yalnız yurtiçi değil dünya çapında da hizmet vermek üzere yola çıkan Asthor, özgün, işlevsel ve sonuç odaklı  işler üretmektedir. İş ortaklarımız  için en iyi hizmeti vermek,  doğru projeleri oluşturmak,  ihtiyacını doğru belirleyip en uygun çözümü sunmak temel amacımızdır.

Aranan Nitelikler

Firmamız için

Üniversitelerin Yazılım ile ilgili bölümlerinden mezun

E-ticaret ve kurumsal siteler için  tasarımdan da sorumlu olacak hızlı, pratik çözüm sunarak devam edecek takım arkadaşına ihtiyacımız vardır. 

 Responsive, Browser ve mobilite uyumluluğu konusunda deneyimli,

Yeni web teknolojilerini araştıran, okuyan ve bu konuda kendini geliştirmeyi seven.

İyi Düzeyde HTML, CSS ve Javascript Bilgisine ve Deneyimine Sahip

SEO bilgisi bulunan

Analitik düşünme yeteneğine sahip
Alanındaki gelişmeleri takip edebilecek derecede İngilizce bilmesi, yazılım trendlerini takip eden, erkek adaylar için askerlik problemi olmayanlar.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TürkMedya
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Son 1 Ay
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Asthor Reklam Ajansı

 Asthor, bir “tam hizmet ajansı” olarak varolmaktadır. Birlikte çalıştığımız kurum ve kuruluşlarla yeteneklerimizi, yaratıcılığımızı kalite ve estetik anlayışla birleştirerek, tüm titizliğimizle en iyi hizmeti vermeyi ilke edindik.

Kendini kanıtlayıp sektörde güven aşılayan lider bir firma olmanın amaçlarını taşıyoruz. Yalnız yurtiçi değil dünya çapında da hizmet vermek üzere yola çıkan Asthor, özgün, işlevsel ve sonuç odaklı işler üretmektedir. İş ortaklarımız için en iyi hizmeti vermek, doğru projeleri oluşturmak, ihtiyacını doğru belirleyip en uygun çözümü sunmak temel amacımızdır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları