Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İmalat Mühendisi

Ankara
  • 28.05.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

Kurulduğu 1988 yılından bu yana yapısal çelik alanlarında genişleyen bir perspektifte etüt, proje ve inşaat taahhüdü hizmetlerini yüksek kalitede yerine getirmekte olan şirketimizin; Ankara merkez ofisinde görevlendirmek üzere İmalat Mühendisi aranmaktadır. Aşağıda İmalat Mühendisi iş tanımı yapılmıştır:

 

 

1.Üretime ait tüm operasyonlar, kritik noktaları, değerleri ve toleransları belirlemek ve bu doğrultuda emrindeki elemanları, makinaları ve tüm üretim faaliyetlerini yürütmek ve kapasite kullanımını arttırmak. iş programına göre imalat ile ilgili işleri takip etmek.

2.Üretimin her aşamasını kontrol altında tutmak, istatistiki yöntemlerle analizler yaparak üretim trendini izlemek, üretim sapmalarında gerekli tedbirleri alarak sapmaların sürekliliğini önlemek.

3.Makinaların ve çalışanların daha verimli, üretim trendinin toleranslarını iyileştirmeye ve toplam üretim maliyetlerini azaltmaya yönelik iyileştirme ve geliştirme çalışmalarında bulunmak, sonuçları şirket standartlarının oluşturulmasında kullanmak.

4.Tüm personelini şirket üretim teknolojisi ve metodoloji konularında eğitmek, en son yeniliklerden haberdar ederek bilgilendirmek ve bu yeniliklerin şirketde uygulanabilirliliği için önerileriyle üretim teknolojisi ve metodolojisinin iyileştirilmesine katkıda bulunmalarını sağlamak.

5.Çalışanların iş güvenliği ve sağlığı ile ilgili gerekli tüm tedbirleri almak ve çalışanların bu yönde eğitilmelerini sağlamak.

6.Verimli üretim / iş programları / emirleri hazırlamak, ilgili birimleri bu programlar doğrultusunda görevlendirmek, üretim / iş programlarını / emirlerini aksamadan gerçekleştirilmesi için tüm üretim parametrelerini sürekli izlemek ve gerekli tüm tedbirleri önceden almak.

7.Kapasite ve yeterlilik hesaplarını yaparak iyileştirme ve geliştirme çalışmalarında bulunmak, üretimde kapasite ve verimlilik arttırmaya yönelik çalışmalarda bulunmak.

8.Üretimle ilgili hedefler tespit etmek, haftalık, aylık ve yıllık faaliyet raporları hazırlamak.

9.Üst yönetimin verdiği direktifler doğrultusunda çalışmalarını sürdürmek, sorumluluğu içerisindeki tüm çalışanları firma menfaatleri doğrultusunda etkin ve verimli bir şekilde sevk ve idare etmek.

10.İmalat ile ilgili iş dosyalarının hazırlanmasını, kayıtların tutulmasını, takibini, yedeklenmesini ve arşivlenmesini kontrol altında tutmak.

Kısaca; İmalata yönelik projeleri hazırlanmış çelik yapı sistemlerinin
-İmalat planlama işlemleri,
-İmalat Ekiplerinin Organizasyonu
-İmalat Ekipmanlarının programlanması
-Malzeme Temini ve Sevkiyat Organizasyonları
-İş akışının takibi,
-Raporlamaları
yapmak.

 

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin tercihen İnşaat mühendisliği veya Makina mühendisliği bölümünden lisans derecesine sahip,
  • Çelik konstrüksiyon imalatı hakkında en az 5 yıl deneyim sahibi,
  • İşi ile ilgili bilgisayar programlarını etkin kullanabilen,
  • Tercihen ERP sistem bilgisine sahip,
  • Seyahat engeli bulunmayan,
  • Takım çalışmasına inanan ve içsel motivasyonu yüksek,
  • Gelişime açık, proaktif,temsil yeteneği olan ve vizyon sahibi,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,

adaylar aranmaktadır.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Atak Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.

ATAK Mühendislik 1988 yılında kurulmuştur. İnşaat piyasasında belirli bir yeri olan ATAK Mühendislik’in, kuruluşundan bu yana amacı, yapısal çelik alanlarında da genişleyen bir perspektifte etüt, proje ve inşaat taahhüdü hizmetlerini yüksek kalitede yerine getirmek olmuştur. ATAK UPM (Uluslar Arası Proje Müşavirlik Ltd. Şti.) isimli kardeş firma ile işbirliği içinde çalışmaktayız. ATAK A.Ş., mühendislik tecrübesiyle, TUCSA (Türk Yapısal Çelik Derneği) tarafından verilen TUCSAmark Yapısal Çelik Yeterlik Belgesini alarak seçkin mühendislik ve çelik konstrüksiyon imalatçı firmaları arasına girmeyi başarmıştır.

Firmamız, mühendislik uzmanlığının yanında, üretimde de yüksek teknolojili yapısal çelik konstrüksiyon imalat fabrikasına sahiptir. İmalat çeşitlerimiz içerisinde, çelik yapı elemanları, ince cidarlı soğuk şekillendirilmiş profiller, büyük çapta borular ve kenetli sac üretimi yeralmaktadır.

Ayrıca membran imalat atölyemiz de 2014 yılı itibariyle faaliyete geçmiştir.

ATAK Mühendislik, tasarım, projelendirme, imalat, anahtar teslim inşaat işleri, çatı ve cephe kaplama ve montaj işlerini kendi bünyesinde yapabilen ülkemizdeki ender firmalardan biridir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları