Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Sigorta Teknik Personeli

İstanbul Avrupa Yakası
  • 12.05.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

TEKNİK PERSONEL OLARAK TRAFİK ,KASKO ,DASK, KONUT POLİÇE İŞLEMLERİNİ YAPMAK.

Aranan Nitelikler

EN AZ 1 YIL  TECRÜBELİ  OLMASI ,SEGEM BELGESİNİ ALMIŞ OLMASI 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Dinkal Sigorta Acenteliği Aş
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SG GARANTİ BİLİŞİM OTOMOTİV VE SAĞLIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ATALAY OTOMOTİV

Atalay Otomotiv 1994 yılından itibaren ikinci el Minibüs ve Otobüs piyasasında faaliyet göstermeye ve bu yönde profesyonelleşmeye başlamıştır. Atalay Otomotiv sadece Otokar araçları satışı ve satış sonrası hizmeti sunmaktadır.

Atalay Otomotiv olarak 4000 m2 arazi üzerinde 450 m2 Yedek Parça Deposu, 600 m2 Kapalı Servis, 250 m2 Araç Kabul ve Bekleme Salonları ve 250 m2 Satış Ofisleri ile toplam 1.550 m2 kapalı alanda teknik donanımları en üst düzeyde ve eğitimli personelimizle müşterilerimizin beklentilerini sorunsuz karşılamaktadır.
Misyon

Atalalay Otomotiv'in ana görevi Türkiye toplu taşımacılık sektöründe sürekli gelişerek değişen piyasa şartlarına uygun olarak daha aktif ve girişimci pazarlama anlayışıyla ve müşteri beklentileri doğrultusunda ikinci el destekli ticari minibüs ve otobüs sunmak, eksiksiz yedek parça ve hızlı servis sağlamaktadır.

Vizyon

Atalay Otomotiv iş yapma yöntemlerini ve servis teknolojilerini geliştirerek, tüm faaliyetlerinde mükemmellik felsefesi ile müşterilerinin ve çalışanlarının memnuniyetinde sürekliliği sağlayarak ülkesinde ve bölgesinde en saygın ve tercih edilen bir kurum olmayı hedefler.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları