Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Şantiye Şefi

Artvin, Balıkesir, Erzincan, Amasya, K.Maraş, Tokat
  • 4.02.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

 DSİ Gölet işleri şantiyelerinde, Özellikle SSB beton gövde imalatı konusunda en az 5 yıl görev almış, Erzincan, Kahramanmaraş, Artvin şantiyesinde görev ve sorumluluk alacak Şantiye Şefi pozisyonunda  çalışacak İnşaat Mühendisleri aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

·        Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

·        DSİ Gölet işlerinde en az 5 yıl deneyim sahibi,

·         Aktif olarak görev ve sorumluluk alacak,

·         İnsan ilişkileri kuvvetli, 

·         Seyahat engeli bulunmayan, 

·         Askerliğini yapmış adaylar

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TOPAZ İNŞAAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ.
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Türkiye
Son 1 Hafta
Park Ticaret ve Turizm İşl. A.Ş.
Balıkesir
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Ataray Mimarlık

-ATARAY, Türkiye'de kurulmuş ve özellikle yerel olarak kurulmuş ofisler ve ortaklar aracılığıyla Orta Doğu ve BDT'deki altyapı ve üstyapı işlerine odaklanmış bir Limited Şirkettir. Bu bölgelerde inşaat pazarında edindiğimiz uzmanlığımızı, sağlam deneyimimizi ve güvenilir ağımızı kullanarak profesyonel hizmetler ve yüksek kaliteli çözümler sunmaya hazırız.

-Kamu ve özel sektör binalarında, çevre ve ulaşım yatırımlarında Mühendislik, Tedarik ve İnşaat (EPC) sözleşmeleri konusunda uzmanız. Aynı zamanda bölgedeki prestijli projelerde taşeron olarak hareket edebilecek esnekliğe sahibiz.

-ATARAY, gerektiğinde diğer grup şirketleriyle Ortak Girişim yapıları aracılığıyla Orta Doğu ve BDT'deki uluslararası ihalelere katılma kapasitesine sahiptir.

-ATARAY'ın şirket profili, kapsamlı EPC deneyimine sahip bazı uluslararası ortakları içermektedir. ATARAY, kurumsal, eğitim, eğlence merkezleri ve konut binaları için fit-out/bitirme işleri gibi yerel projelerde ve ihalelerde ve ayrıca tedarik ve montaj hizmetlerinin gerekli olduğu alt yüklenici olarak ihalelerde temsil etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları