Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

MAĞAZA MÜDÜRLERİ

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 28.07.2010
  • 200 - 500

İş Tanımı

Türkiye' nin önde gelen kuyumculuk şirketlerinden Atasay Kuyumculuk, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan mağazaları için "Mağaza Müdürleri" aramaktadır.

Aranan Nitelikler



* Tercihen üniversite mezunu,

* Mağaza ve satış ekibi yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyimli,

* Müşteri beklentilerini iyi algılayarak, sürekli müşteri memnuniyetini sağlayacak,

* Sorumluluk sahibi, kendine güvenen,

* Marka ve imaj değerlerini temsil edebilecek,

* İkna gücü kuvvetli, insan ilişkileri iyi,

* Ms Office programlarını etkin olarak kullanabilen,

* Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
İstanbul Anadolu Yakası
1.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

ATASAY KUYUMCULUK SAN. VE TİC. A.Ş.

KURULUŞ

Kamer ailesinin mesleki birikimi ve deneyimi ile Atasay Kuyumculuk 1989 yılında kuruldu. 1989 tarihi "Altın takı üretim ve pazarlamasında" hem Kamer ailesi hem de sektör için bir milat oluşturdu. O döneme değin dağınık, atölyelerde standartı olmayan, ayar kontrolü yapılmayan ve her türlü kalite kontrolden uzak koşullarda yapılan üretim ve dağıtımın çıtası ilk kez Atasay Kuyumculuk' la birlikte dünya standartlarına yükseltildi. Atasay Kuyumculuk' la birlikte Kamer ailesi atölye üretiminden yani kuyumculuk esnaflığından, fabrika üretimine yani sanayiciliğe doğru bir dönüşüm yaşıyordu. Atasay Kuyumculuk kurulduğu yıl Ortadoğu ve Avrupa'nın en büyük üretim gücüne sahip firması haline geldi.


GELİŞME


Piyasa 1989 yılında Türkiye' nin iç piyasa ve ihracat hacmi göz önünde bulundurulduğunda Atasay Kuyumculuk'un geniş üretim kapasitesinin "atıl" kalacağı yolunda kuşkular bulunuyordu. Oysa 1989 yılındaki yatırım uzun vadeli bir strateji gereğince yapılmıştı. İçi boş, pres, döküm ve tüp üretim tekniklerinin hepsini birden kullanan Atasay ilk yıllarında iç pazara yönelik yoğun bir üretim, dağıtım ve satış atağına kalktı. Dış pazar araştırmalarına da ağırlık veriliyordu. İhracat küçük miktarlarda sürüyor ama ilk yıllarda daha çok pazar araştırmalarına zaman ayrıldı. İç pazarda kuralları belirleyen bir oyun kurucu kimliğine kavuşan Atasay dış pazarlardaki bilgi birikimiyle piyasayı terbiye etti. Öncelikle piyasada "ayar garantisi" kavramını yerleştirdi. İkinci bir dönüşüm ise altın takıya "tasarruf" amacıyla yaklaşan halkın bu eğiliminin değiştirilmesiydi. Tasarruf nedeniyle 22 ayar takıya olan düşkünlük eğilimine son verildi. Amaç 14 ayardan yapılan altın aksesuarların kullanımının yaygınlaştırılması ve bu amaca kısa sürede varıldı.Gelişme döneminin en önemli kavşaklarından biri de Türkiye'de ilk kez altın takıda markaya yatırım yapılmasıydı. Zengin üretim potansiyeli; tasarım, piyasa araştırması, moda trendlerinin ve uluslararası gelişmelerin izlenmesiyle markalaşmaya hizmet ediyordu. Ve kuyumculukta o güne değin -no name- devri kapanarak Atasay markalı ürünlerin satışı başladı. Kalite çalışmaları hızlandı, markaya kalite garantisi getirildi.Marka yatırımı; reklam ve tanıtım çalışmaları ile de desteklendi. Televizyonlarda "Atasay" reklamı bir ilk oldu. Türkiye sadece konfeksiyon defilelerine alışmışken Atasay takı defilesi ile şaşırtıcı bir çıkış yaptı. Televizyon reklamları medya reklamları ile de desteklendi. Kadına dönük önemli etkinliklere sponsor olundu.İç piyasaya dönük bu tanıtım hareketleri ile "Atasay" markalaşma yolunda çok önemli bir adım atmıştı.İç piyasada bu gelişmeler sürerken dış pazarlardaki araştırmalar sonucunu verdi ve Atasay müthiş bir ihracat atağına kalktı. ABD'den Avrupa'ya, Uzakdoğu'dan, Kuzey Afrika'ya kadar sınırlarını genişletti.


BUGÜN

Dünden bugüne emin adımlarla büyüyen Atasay Kuyumculuk; üretim kapasitesi, üretimin gerçekleşmesi, tasarım, markalaşma, pazar payı, tanıtım gibi tüm alanlarda Türkiye'nin en büyüğü olarak lider bayrağını dalgalandırıyor. Dış pazarlarda ise kuyumculukta Türkiye'nin en çok ihracat gerçekleştiren firmalarından biri olma özelliğini taşıyor.


ATASAY KUYUMCULUK


1989 yılında Atasay Kamer tarafından kurulmuştur.
Genel Müdürü Cihan Kamer' dir.
20 ton üretim kapasitesi ile dünyanın ilk 10 firması içinde yer alır.
Yüksek pazar payı ile Türkiye' nin ulaşılması imkansız lideridir.
Üretiminin yüzde 40'ını ellinin üzerindeki ülkeye pazarlayan tek ve lider ihracatçı kuyumcu firmasıdır.
22, 21, 19, 18, 14, 10, 9, 8 ayarlarında takı üretmektedir.
Her yıl 9 ulusal ve uluslararası fuara katılmaktadır.
Sektöründe Türkiye' nin marka tanınırlılığı en yüksek firmasıdır.
Türkiyede bir ilki gerçekleştirerek Franchiselık sistemine geçmiştir.
Şuanda Türkiye çapında 107 tane Atasay Maşazası bu sistemde müşteriye hizmet etmektedir.
Bütün üretim tekniklerini aynı çatı altında toplayan dünyanın en büyük firmasıdır.
Çalışanlarının yüzde 47'si şirkette 2 yılını, yüzde 13'ü 5 yılını, yüzde 5'i 7 yılını doldurmuştur.
İdari birimde çalışan personelin yüzde 51'i üniversite, yüksek okul mezunu, yüzde 49' u lise ve dengi okul mezunu, üretim biriminde çalışan personelin yüzde 32' si lise ve dengi okul mezunuyken, yüzde 68' i hizmet içi eğitimden geçirilmiş ilkokul mezunlarından oluşur.


İNSAN KAYNAKLARI


Yeni yüzyılın getireceği kargaşayı kontrol edebilmek için, işletmelerin artık yeni çağın gereksinimlerine uygun olarak her alanda iyileştirme yapmaları, diğer bir değişle dünü mükemmel yapmaları yetmeyecektir. Ne yazık ki hıç kimsenin daha önce bulunmadığı bir yöne doğru gidiyoruz. İhtiyaç olan asıl şey, yeni yaklaşımlardır, yeni süreçlerdir, iş yapmanın yeni yöntemleridir. Ve bunları başarmak içinde yeni bir perspektif ve yaratıcılık gerekir. Değişim için işletmemizin her birimini kapsayacak etkili stratejilere, doymak bilmeyen öğrenme açlığına, yaratıcı düsünceye, ileri görüslülüğe ve uygulamalara ihtiyacımız var. Ve bütün bunları gerçekleştirecek olan o müthiş insanlara... İnsan kaynağımız, geleceğe hazır olmamız içın en önemli sermayemizdir.


İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKAMIZ


Çalışanlarımız, şirketimizin kaynaklarından biri değil, bütün kaynaklarını kullanan esas kaynağımızdır. Şirket hedef ve stratejilerinin gerçekleştirilmesi ancak yüksek motivasyonlu çalışanlarımızın bireysel ve takım hedeflerine ulaşmalarına bağlıdır.
Amacımız;

  • DOĞRU İŞE DOĞRU İNSAN
  • EŞİT İŞE EŞİT ÜCRET
  • BAŞARIYA BAĞLI LİYAKAT
  • HERKES İÇİN EŞİT FIRSAT

ilkelerine bağlı kalarak, insan gücümüzü global rekabet ortamında kalıcı üstünlügümüz haline getirmektir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları