Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektronik Teknisyeni

İstanbul Anadolu Yakası
  • 26.08.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

Şirketimiz, kardeş şirketi Alfa Elektronik Sensör A.Ş. ile birlikte makinaların otomasyonunda kullanılan Elektronik Pozisyon Kontrol Sensörlerinin ve bunların bağlandığı Digital Ölçü Kontrol Cihazlarının Araştırma - Geliştirmesini, Üretimini ve bunların yurtiçinde ve yurtdışında satışını yapmaktadır.

Ayrıca dünya markası olmuş bazı Avrupa merkezli Endüstriyel Sensör imalatcısı firmalarında Türkiye Distribütörlüğünü yürütmektedir. Şirketimiz hakkında daha geniş bilgiyi www.ateksensor.com ve www.alfasanayi.com internet sitelerimizde bulabilirsiniz.

Güçlü ekibi ve sağladığı güven sayesinde alanında Türkiye'de lider konuma sahip olan ve büyüyen şirketimizin İmalat Bölümünde Elektronik Teknisyeni olarak görev alacak yeni çalışma arkadaşları arıyoruz.

Yapacağı ana faaliyetler şunlardır:

• Kendi bünyemizde geliştirip imalatını yaptığımız elektronik sensörlerin imalatını yapmak,
• PCB üzerine devre elemanlarının ve özellikle SMD entegrelerin lehimlemesini yapmak
• Elektronik kartların testlerini ve tamirini yapmak

Aranan Nitelikler

• MYO veya Teknik liselerin Elektronik veya benzer bölümlerinden mezun,
• PCB kartların dizgisinde ve SMD entegrelerin ve devre elemanlarının lehimlenmesinde tecrübeli,
• Elektronik kartların testleri ve tamiri gibi konularda tecrübe sahibi,  
• Tercihen daha önce endüstriyel elektronik alanında çalışmış,
• Sorumluluk sahibi, işini ve düzenli çalışmayı seven,
• Ekip çalışmasına yatkın,

Servisimizin bulunduğu Tuzla, Pendik, Gebze, Kartal, Uğur Mumcu, Soğanlık, Maltepe bölgelerinde ikamet eden arkadaşların müracaatlarını bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İNTERTEC GÜVENLIK VE OTOMASYON SİSTEMLERİ .A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
SAFMAK SAF MAKİNE SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
24.01.2024
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

ALFA ELEKTRONİK SENSÖR A.Ş.

-Alfa Elektronik, 2002 yılından bu yana pozisyon kontrol sensörleri ve ölçüm cihazları alanında tartışmasız Türkiye lideridir. Dünyanın en iyileri ile çalışmayı ilke edinen Alfa Elektronik olarak, “lineer pozisyon cetvelleri, açısal pozisyon sensörleri ve endüstriyel potansiyometrelerin” üretimini yapan ve konusunda tartışmasız dünya lideri olan Alman Novotechnik ve İsviçreli Contelec firmalarının Türkiye distribütörü olarak sizlere hizmet veriyoruz. Ayrıca analog ve dijital sayıcı, numaratör, indikatör, takometre, enkoder, manyetik şerit bant imalatçısı İtalyan Fiama, basınç sensörü konusunda İsviçreli Trafag, seviye sensörleri ve akışkan ölçerler konusunda uzakdoğunun parlayan yıldızı Tayvanlı Finetek, plastik ve polimer işlemede yüksek teknolojili otomasyon çözümlerinde dünya markası Alman Gneuss firmalarının da Türkiye temsilciliğini yapıyoruz.

-Dünyada ve Türkiye’de makine imalatçılarının doğrusal veya dairesel hareketleri hassas ölçmede ve pozisyon kontrolü için kullandıkları lineer mesafe ölçme cetvelleri, manyetik şerit ve bantlar, rotary sensörler, ipli sensörler, enkoderler ve potansiyometrelerimiz çok kaliteli ve uzun ömürlüdür. Ürünlerimiz arasında temaslı veya temassız (potansiyometrik, indüktif veya magnetostriktif prensiple) olarak çalışan çok çeşitli cetvel modellerimiz vardır. Çok geniş kullanım alanı olan pozisyon sensörlerimiz özellikle enjeksiyon makinelerinde strok ölçümü ve kontrolünde; kumaş, kablo veya streç film sarımlarında gerginlik (tansiyon) kontrolünde; paketleme ve dolum makinelerinde, metal işleme makinelerinde, mermer, ağaç, alüminyum ve plastik işleme makinelerinde, preslerde ve çeşitli üretim makinelerinde otomasyon işlemleri, mesafe ve açı ölçümü, konum tespiti ve pozisyon kontrolü için kullanılmaktadır. Ayrıca ölçülen değerlerin gösterilmesi ve pozisyon kontrolü için kullanılan dijital gösterge indikatörleri/ölçü kontrol cihazları da sunulmaktadır.Gücünüze güç katmak için, bütün otomasyon çözümlerinizde, geleceğinizde biz de varız!

Misyonumuz;
  • Doğru kalite/fiyat oranını sağlayarak geniş ürün yelpazesi ile tüketici beklentilerini en üst düzeyde karşılamak ve bunu yaparken ekonomik ve ahlaki ilkelere bağlı, topluma ve çevreye saygılı, araştıran, öğrenen ve kendini su¨rekli geliştiren, farklılıklar yaratan bir “teknoloji” şirketi olmak.
Vizyonumuz;
  • Bulunduğumuz sektörde, dünya çapında en iyi ve yenilikçi şirketlerden biri olmak, ürün ve hizmet kalitemizle daha geniş kitlelere ulaşmak ve daima tüketicinin birinci tercihi olmak.
Değerlerimiz;
  • Güvenilirlik
  • Sürdürülebilirlik
  • Müşteri odaklılık
  • Kalite ve Yenilikçilik
  • Çeviklik
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları