Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Şoför

Kocaeli
  • 20.03.2014
  • 200 - 500

İş Tanımı

Avira Grup şirketlerinden TAM-SOFRA'nın; KOCAELİ/GÖLCÜK’te  bulunan projesinde değerlendirilmek  üzere  "ŞOFÖR" arkadaşlar aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  •        28 yaşını aşmamış,
  •          Tercihen lise mezunu,
  •          E sınıfı ehliyeti olan ve her türlü aracı aktif olarak kullanabilen,
  •          Askerlik görevini tamamlamış ,
  •          Vardiya sistemi ile çalışabilecek,
  •          Dış görünüşü ve diksiyonu düzgün
  •          SRC belgelerine sahip,
  •          Müşteri odaklı ve güler yüzlü,
  •          Dinamik ve enerjik.

Özet Bilgiler

  • Şoför
  • Gıda
  • Tam zamanlı
  • Eleman
  • Kocaeli
  • 2-5 yıl
  • 20.03.2014
  • 2.02.2015
  • 11.08.2015

Benzer İlanlar

Bilkay Grup
Kocaeli - Gebze
Bugün
Webhelp
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli - Çayırova
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
KARTAL RULMAN ENDÜSTRI VE HIRDAVAT TEKNIK MALZEMELERI TICARET A.Ş.
Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya
Bugün
BAŞVUR
ANAHTAR ANTREPO TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Kocaeli - Gebze
Dün
HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
Kocaeli, Kocaeli - Darıca, Kocaeli - Darıca, Kocaeli - Darıca, Kocaeli - Darıca, Kocaeli - Darıca, Kocaeli - Darıca, Kocaeli - Çayırova, Kocaeli - Çayırova, Kocaeli - Çayırova, Kocaeli - Çayırova, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze
Dün
Varilsan Ambalaj
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Çayırova, Kocaeli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TEMAKTÜRK İNŞAAT TURİZM TAAHHÜT LDT ŞTİ

                                                                                            http://www.avira.com.tr
________________________________________
Gaziantep’te 1991 yılında sağlık hizmetleri ile başladığı yatırımlarına hazır yemek, gıda, pazarlama, perakende, güvenlik, temizlik ve dış ticaret gibi diğer hizmet sektörlerini de ekleyerek kısa zamanda hızlı bir gelişme göstermiştir.
2008 yılında GRUP yapısı altında hizmet, yatırım iştiraklerinizi toplamayı hedefleyen AVİRA’ nın başarılı çalışmalarının temelinde kişisel bilgi ve beceri düzeyi yüksek kişilerden oluşan çalışkan atılımcı takım arkadaşlarından oluşmaktadır.
Hızla gelişen teknoloji, daha çok, daha kaliteli, daha hızlı ve daha çeşitli sektörlerde üretimi garantilerken; yeni hizmetlerin, ve yeni alt yapıların gerekliliğini ortaya çıkarmaktadır. Bu düşünceden hareketle, grubumuz ulusal çapta hizmet vermeye başlayarak marka olma yolunda hızla ilerlemektedir. Ayrıcalık arayışı, yapılan işin ülkeye katkısı olması gerektiği inancıyla 3000’ e aşkın personel tam hizmet anlayışı ile hedeflere ulaşmak, ihtiyaçlara en hızlı, en iyi şekilde cevap vermek işin her kademesinde kaliteyi korumak için çalışmaktadır. Hizmetleri kaliteyi artırarak genişletmek, büyüme ve gelişme planlarının ilk aşamalarının başarı ile tamamlanmasını sağlamıştır. Gelecekteki gelişmenin çok daha hızlı olması beklenmektedir.
Kalıcı ve sağlıklı işler yaparak , sosyal sorumluluklarımıza sahip çıkarak iyi bir imaja sahip AVİRA GRUP ülkemizde kalıcı ve ciddi adımlar atmaya devam edecektir. Şartlar ne olursa olsun başlanan bütün projelerin zamanında ve en iyi şekilde tamamlanması ilkesinden hareketle ülkemizde hizmet verebilecek büyük projeleri gerçekleştirebilmek için araştırma ve alt yapı çalışması içerisindedir.
Hedef tecrübe ve bilgi birikimlerini farklı sektörlerde de kullanarak, kaliteli hizmet sunmak, şirketleri kurumsal bir kimliğe sahip duruma getirmektir.

                                                                                          http://www.tamsofra.com.tr
________________________________________
1990 Yılında Gaziantep’te, kurucularının sağlık sektöründe yaptığı önemli yatırımların ardından, personel yemek ihtiyacının en iyi şekilde nasıl karşılanacağı konusunda arayışa giren TAM grup, 1995 yılında TAM-SOFRA Hazır Yemek ve İkram Org. kurmuştur. 1999 yılına gelindiğinde 4.500 m2 kapalı alana sahip, günlük üretimi 20.000 kişiyi bulan dünya standartlarında modern bir tesis kurulmuştur. 2006 yılında ise kanuni merkezini İstanbul- Kadıköy’e taşımıştır. Kaliteli ürün, hızlı hizmet anlayışıyla başarılı bir yükselme grafiği çizen TAM-SOFRA 2007 yılında İzmir’de 1.250 m2 üretim alanına sahip 8.000 kişilik günlük üretim yapan ikinci fabrikasını faaliyete geçirmiştir. Kurum kültürünü benimsemiş, sahip olduğu vizyon ve kusursuz gıda güvenliği ile yemek üretimini öngören kuruluş politikasına sahip TAM-SOFRA geniş bir müşteri portföyüne sahiptir. Türkiye’nin birçok noktasında farklı sektörlerde faaliyet gösteren fabrikalara, özel ve resmi hastanelere , askeri kurumlara, okullara, inşaat şantiyelerine toplu yemek hizmeti sunmaktadır.

                                                            
http://www.foodworks.com.tr ________________________________________
Hizmete başladıktan 4 yıl gibi kısa bir süre sonra, 4.500 m² üretim alanında, günlük üretimi 20.000 kişiyi bulan, dünya standartlarında modern bir tesis kurduk. Gaziantep'ten sonra 2007 yılında İzmir'de; 1250 m² üretim alanı ve 8.000 kişilik günlük üretimiyle yeni fabrikamızı hayata geçirdik ve merkezimizi İSTANBUL ’a taşıdık.
Türkiye'nin birçok önemli şehrinde farklı sektörlerdeki üretim tesislerine, özel ve resmi hastanelere, askeri kurumlara, özel şirketlere, okullara, üniversitelere ve inşaat şantiyelerine kurumsal lezzet çözümleri sunuyoruz


http://www.vitamingida.com________________________________________
Vitamin Gıda, 2000 yılında Antepfıstığı, kuruyemiş ve kuru meyve ihraç etmek amacıyla Gaziantep’te faaliyetlerine başlamıştır.
Dünya standartlarında, yüksek kalitede ve hijyenik koşullarda üretim yapmak Vitamin Gıda’nın marka değerlerinin başında gelmektedir.
Antepfıstığında üretiminden işlenmesine, satın almadan tadıma, paketlemeye her aşama ayrı bir ustalık, bilgi, tecrübe, brikim ve incelik ister.
Bu ürünlerin işlenmesi sürecinde yaşanan hijyen ve kalite sorunları, firmamızı yeni bir arayışa yönlendirmiştir.
2005 yılında yeniden yapılanan firmamız, Antepfıstığı işleme sürecini, üretimden başlatıp son ürünün kolilenmesine kadar entegre bir işletme süreci oluşturmuştur.
Tamamen hijyen mekanlar ve modern teknolojilerle donatılmış 4500 m2’lik fabrika binası inşa edilmiştir.
Vitamin Gıda, bugün ülkemizin ve dünyanın önde gelen çikolata, dondurma, tatlı ve pasta üreticilerinin Antepfıstığı başta olmak üzere tüm endüstriyel kuruyemiş ihtiyacına cevap vermektedir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları