Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Muhabir

Ankara
  • 20.03.2008
  • 50 - 100

İş Tanımı

Merkezi İstanbul' da bulunan şirketimize bağlı olarak, merkez ile koordineli bir şekilde Ankara' daki haberlerin takibi, röportajların gerçekleştirilmesi ve tüm yazılı metinlerin görsellerle desteklenmesi çalışmalarını kendi olanakları ile yürütebilecek MUHABİR takım arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

- Üniversitelerin 4 yıllık örgün eğitim veren İletişim, Gazetecilik veya Medya İletişim
Sistemleri bölümlerinden mezun ya da okuyan,

- Sektörel Dergi/Gazete Yayıncılığında deneyimli ya da deneyim kazanmak isteyen,

- Bilgisayar programlarına hakim (kendi makinesi bulunan),

- İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,

- Sorumluluk sahibi, dinamik ve yaratıcı,

- Tercihen askerlik hizmetini tamamlamış (erkek adaylar için ),

- Fotograf çekebilen (kendi makinesi olan),

- ANKARA' da ikamet eden,

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

SEKTÖREL FUARCILIK A.Ş.

1988 yılında ülkemiz doğal gazla henüz tanışmışken, bu yakıtın yeni ve yeterince bilinmiyor olması nedeniyle büyük bir bilgi eksikliği vardı. Konu ile ilgili pek çok kişi ve kuruluşla yaptığımız temaslar sonucunda öncelikle teknik ve uygulama konularındaki bilgi ihtiyacını karşılamak amacıyla, büyük bir inanç ve kararlılıkla Teknik Yayıncılık, Tanıtım A.Ş.'yi kurduk ve Doğal Gaz Dergisi'ni yayınlamaya başladık. Türkiye'de yaygın kullanımı ve sektörel oluşumu gerçekleşmemiş bir konuyla ilgili bir yayın çıkarmak gerçekten cesur bir girişimdi. Başka pek çok sektörde kamuoyu bilincini yaratmak hep sektör firmalarına düşerken, doğal gaz konusunda çalışanlardan kullanıcılara kadar bir bilinç yaratma ve bilgi aktarma misyonunu Doğal gaz Dergisi üstlendi.

İlk dergimizle ilgili çalışmalarımız sonucunda hitap ettiğimiz sektörün genel anlamda tesisat sektörü olması nedeniyle, var olan ilişkilerimiz bizi Tesisat Dergisi'nin de yayınlanmasının gerekliliğine inandırdı ve 1992 yılında bu derginin ilk sayısını yayınladık. Ardından Yangın ve Güvenlik Dergisi 1994 yılında yayın hayatlarına başladılar. Türkiye'nin ilk Doğal Gaz ve Yangın ve Güvenlik Katalogunun, Klima Rehberi'nin yayınlanması da yine Teknik Yayıncılık, Tanıtım A.Ş. tarafından gerçekleştirildi.

Bu dergileri 2000 Yılında Energy Dünyası Dergisi, 2004 yılında Petrol Dünyası Dergisi ve 2006 yılında ise Tesisat Pazarlama Dünyası Dergisi takip etti.

Teknik Yayıncılık, Tanıtım A.Ş.'nin başarısı yalnız Türkiye'de değil, Avrupa ölçeğinde de takdir gördü. Ve yine 1996 yılında, Almanya'nın en büyük sektörel kuruluşlarından olan ve dünyanın pek çok ülkesinde yayınlar çıkaran Gentner Verlag Int. Türkiye ortağı olarak şirketimizi seçti ve Avrupa Teknik Medya Basın ve Yayıncılık Ticaret A.Ş. Teknik Yayıncılık, Tanıtım A.Ş. ile Gentner Verlag Int. tarafından ortak şirket olarak, yurtdışı teknik yayınları tercüme edip Türkiye'ye kazandırmak ve çeşitli yayıncılık hizmetleri vermek amacıyla kuruldu. Günümüzde bu ortaklık yerini Gentner Verlag partnerliğine bırakmıştır.

Aşağıda belirtilen ülkelerdeki seçkin yayınevleri tarafından yayınlanmakta olan dergilerin oluşturduğu bu partnerlik çerçevesinde, Türkiye’den de Teknik Yayıncılık, dergileri ile yurtdışına açılma imkanı bulmuştur.

Almanya : SBZ, SBZ Monteur, Glaswelt, Die Kälte & Klimatechnik, TGA Fachplaner, Gebäude-Energieberater, Ärzteblattes Baden-Württemberg
Polonya : Polski Instalator, Chlodnictwo& Klimatyzacja, Swıat Szkla, Elektroinstalator, Ochrona Mienia i Informacji,
Macaristan : Magyar Installateur, lg phx Hütö- és Klimatechnika, ÉPÜLET Intelligens, Elektroinstallateur, Magyar Építéstechnika,
Hırvatistan : Elektro, instalater, Graditelj,
Afrika : Plumbing Africa, RACA – Refrigeration & Airconditioning
Ukrayna : Montash + Technologija, HOLOD
Türkiye : Tesisat, DoğalGaz, Yangın ve Güvenlik, Enerji Dünyası, Petrol Dünyası, Tesisat Pazarlama

Türkiye'nin AB'ye uyum sürecinde, kalite konusuna bütün sektörlerde olduğu kadar yayıncılık sektöründe de önem verilmesi gerektiği düşünülerek, kurumsallaşma ve re-organizasyon konusundaki çalışmalarımızı, sürekli iyileştirme ve toplam kalite anlayışının uygulanması amaçlarına uygun olarak sonuçlandırmış bulunmaktayız.

Yayın hayatı boyunca hitap ettiği sektörlerin tüm aktörlerine eşit, ilkeli ve kaliteli yayıncılık yapmayı benimseyerek, toplam kalite anlayışını da belgelendirmek üzere başlayan çalışmalarımız sonucunda; Teknik Yayıncılık ve Avrupa Teknik Medya şirketlerimiz, 17 Aralık 2004 tarihi itibariyle ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgelerini aldılar. Bu belgeler her şirketimiz için, dünyaca saygınlığı kabul görmüş Amerika Birleşik Devletleri Akreditasyon Kurumu ANSI - RAB ve Hollanda Akreditasyon Kuruluşu RvA'dan ayrı ayrı alınmıştır. Temennimiz, sektörde başlatılan bu kalite bilincinin giderek yaygınlaşması ve gelişmesidir.

Bu belge sadece şirketimizin kaliteli hizmet verdiğinin değil, sektörde önemli bir işlev gördüğünün de göstergesidir. Yayın hayatına başladığımız ilk günden itibaren sektörün tüm aktörlerine en iyi şekilde hizmet verip onların takdir ve memnuniyetini kazanmış olarak, bundan sonra da aynı güçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Sektör yayınları, kamu ya da özel kesim ayırmadan tüm sektörün tarafındadır ve tüm sektöre eşit mesafede olmalıdır. Bizler de sektörün tüm aktörlerine eşit mesafede durarak, onların sesini duyurmada aracı olma hizmetimizi sürdüreceğiz. Sektörün güvenini ve desteğini kazanmış olmak, bizim için bir gurur kaynağıdır. Almış olduğumuz ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi de, bizim bu hizmeti bundan sonra da aynı anlayış içerisinde, müşteri ve okur tatminini en üst düzeyde tutarak sürdüreceğimizin bir teminatıdır.

 

Ayrıca Grup bünyemizde bulunan ve 1994 yılından itibaren uluslararası ICCI – Enerji, Kojenerasyon ve Çevre Teknolojileri Konferans ve sergisini başarıyla düzenleyen, Uluslararası vb. sempozyum ve sergiler de düzenleyen, bayii, şirket toplantı ve tanıtımları organize eden Sektörel Fuarcılık Şirketimiz de ISO 9001:2000 KYS Belgesini 2004 yılında almıştır.

Şirketlerimizin kalite politikası;

Yayın hizmetinde bulunduğu sektörlerin gelişimini göz önünde bulundurarak, ilkeli, kaliteli ve tüm sektörleri kucaklayan yayın anlayışı ile;

  • Uluslararası standartlar ve mevzuat koşulları ile uyumlu bir kalite yönetim sisteminin, şirket amaç ve hedefleri doğrultusunda etkin olarak kullanılmasını sağlamak,
  • Kalitenin sürekli iyileştirilmesi için tüm çalışanların aktif katılımını, eğitimini ve memnuniyetini sağlamak,
  • Etkin yönetim, iletişim ve eğitim olanaklarından yararlanan çalışanların bilinçli katılımı ile, yapılan her hizmette müşteri gereksinmelerini zamanında ve yüksek verimlilikle karşılamak ve sürdürmek,
  • Müşteri memnuniyetinin sürekli olarak arttırılmasına yönelik çalışmalar yapmak ve bunların sonuçlarını ölçmek, sonuçlardan giderek gelişmeye açık alanları zamanında saptamak ve iyileştirmek,
  • "Bir sonraki proses müşterimizdir" yaklaşımı benimsenerek, proseslerin birbirlerine geçişlerinde kurum içerisinde her birim ve kişinin, nihai müşterinin tatminine katılımını üst düzeye çıkartmak,
  • Değer yaratma sürecinde rol alan tüm tedarikçiler ile, işbirliği ve sürekli gelişme anlayışı içinde çalışmaktır.

 

2006 yılı itibariyle, Teknik Yayıncılık Grubu bünyesinde yayımlanmakta olan altı adet dergi ve 41 çalışan bulunmaktadır. Bu dergilerin her birinin konularında tecrübeli editörleri ve konusunda uzman, sektörün önde gelen isimlerinden oluşan Yayın Danışmanları ve Yayın Danışma Kurulları bulunmaktadır. Konuların teknik altyapısı ve çoğu noktada uzmanların fikirlerine ihtiyaç duyulması nedeniyle de, sektörde isim sahibi kişilerden ve akademisyenlerden de destek alan 25 kişilik yazı işleri kadromuz, bu anlamda yaklaşık 50-55 kişiden hizmet ve katkı almaktadır.

Dergi içerikleri, Türkiye ekonomisine yön veren sektörlerin gündemini oluşturan konuların yanı sıra, sektöre ışık tutan önemli kamu ve özel sektör yetkilileri, duayen olmuş kişiler ve akademisyenler ile yapılan görüşmelerden edinilen bilgiler ve faaliyet gösteren kuruluşların kendilerine özgü haber ve tanıtımlarına ilişkin bilgileri içerir. Tüm bu bilgilerin yanı sıra, uygulanmakta olan ve uygulama sürecindeki son teknolojiler, yeni ürünler hakkında tanıtımlar, Türkiye’den ve dünyadan çeşitli uygulama örnekleri ve yabancı kaynaklardan alınan teknoloji ve bilgiler yer almaktadır.
Dergilerimizin hedef kitlesi kısaca;
Doğal Gaz Dergisi 1988 ( Aylık – Yılda 12 Sayı)
www.dogalgaz.com.tr
Makine mühendisleri, petrol mühendisleri, teknisyen ve tesisat ustaları, sanayi kuruluşlarının teknik ve satın alma yetkilileri, gaz dağıtım kuruluşlarının satın alma yetkilileri, ilgili özel ve resmi kuruluşların üretim, satış, servis, satın alma, ithalat, ihracat, reklam ve halkla ilişkiler yetkilileri, ilgili resmi kuruluş yetkilileri, akademisyenler, üniversitelerin ve teknik liselerin öğretim üyeleri ile öğrencileri, özel sektör.
Tesisat Dergisi 1992 ( Aylık – Yılda 12 Sayı)
www.tesisat.com.tr

Makina mühendisleri, inşaat mühendisleri, mimarlar, teknikerler, tesisat ustaları, sanayi kuruluşlarının teknik ve satın alma yetkilileri, ilgili özel ve resmi kuruluşların üretim, satış, servis, satın alma, ithalat, ihracat, reklam ve halkla ilişkiler yetkilileri, akademisyenler, üniversitelerin ve teknik liselerin öğretim üyeleri ile öğrencileri.

 

 

Yangın ve Güvenlik Dergisi 1994 (Yılda 8 Sayı – 2007 yılında Aylık Yayınlanacaktır )
www.yanginguvenlik.com.tr
Yangın, Elektronik / Fiziki Güvenlik ve İş Güvenliği Sektörleri, Endüstriyel Tesisler, Türkiye Çapında İtfaiye Müdürlükleri, Belediyeler, Emniyet Müdürlükleri, Silahlı Kuvvetlerin Satın Alma Departmanları, Sigorta Şirketleri ,Dört ve Beş Yıldızlı Oteller, Büyük Eğlence Merkezleri, Alışveriş Merkezleri, Hastaneler, Kimya, Elektrik, İnşaat ve Makina Mühendisleri Odaları, Bankalar, İnşaat ve Müteahhit Firmaları, Üniversiteler, Teknik Liseler, GESİDER, GÜSOD ve TÜYAK Gibi Sektörde Yer Alan Sivil Toplum Örgütleri.

Enerji Dünyası – Kojenerasyon, Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri Dergisi 2000 (Yılda 8 Sayı - 2007 yılında Aylık Yayınlanacaktır)
www.enerji-dunyasi.com
Enerji sektöründe faaliyet gösteren kamu ve özel sektör yöneticileri, mühendisler, üniversite öğretim üyeleri ve öğrenciler, sanayi ve elektrik üretim- dağıtım kuruluşlarının şirket yetkilileri, teknik müdürleri ve satın alma yetkilileri, konuyla ilgili tüm resmi kuruluşların yetkilileri.

Petrol Dünyası Dergisi 2004 ( Aylık – Yılda 12 Sayı)
www.petroldunyasi.com
Akaryakıt dağıtım şirketleri, benzin istasyonları, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü, Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Petrol Sanayicileri Derneği, Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası, Türkiye Akaryakıt Bayileri Sendikası, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı vb. gibi kamu kuruluşlarında görev alan bürokratlar, sivil toplum örgütleri, sektör firmaları, üniversiteler, akademisyenler, çeşitli bilim kurumları ve PR şirketleri bulunmaktadır.

Tesisat Pazarlama Dünyası Dergisi 2006 ( Aylık – Yılda 12 Sayı)
www.tesisatpazarlama.com
Tesisat Sektörünün; malzeme gereksinimi sağlayıp satış gerçekleştiren, proje üreten, uygulama ve teknik servis hizmeti veren firmaları.

Teknik Yayıncılık aylık 45.000 kişinin ziyaret ettiği web sitelerine sahiptir. Her derginin kendi kimliği altında bir web sitesi bulunmaktadır. Dergi sitelerine ilaveten “Klima Soğutma (www.klimasogutmarehberi.com)” ve “Yangın ve Güvenlik (www.yanginguvenlikrehberi.com)” ile ilgili rehber niteliğinde de 2 ayrı site daha bulunmakta olup, Türkiye doğal gaz pazarı ile ilgili her türlü gelişmenin ve araştırmaların yayınlandığı bir site (www.dogalgaz.com.tr/arastirma) daha mevcuttur.
 

Söz konusu sitelere giriş yalnızca üyelik sistemi ile mümkündür. Tek bir üyelik ile tüm sitelere erişim mümkün olup, sitelerde sadece düz metinlere ve haberlerde görsellere yer verilmektedir. Makale, teknik bilgi vb.lerde yer alan şekil, tablo vb.lere yer verilememektedir. Dergiye abone olmaları sağlanmaya çalışılmaktadır. Bu sayede daha fazla okur kitlesi ile buluşmak mümkün olmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları