Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mağazalar Genel Başvuru

Ankara, Adana, Bolu, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kayseri, Mardin, Osmaniye, Sakarya, Tekirdağ, Bilecik, Antalya, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 3.03.2011
  • 1000+

İş Tanımı

Pierre Cardin, Cacharel ve U.S. Polo Assn.gibi dünya markalarımızda kariyer hedefleyen yüksek potansiyelli profesyoneller arıyoruz!

Adana, Adapazarı, Antalya, Ankara, Antakya, Bilecik, Bolu, Bursa, Çorlu, Diyarbakır, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Mardin, Osmaniye ve Tekirdağ'da yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere;
Kasa sorumlusu, Satış Danışmanı ve Yönetici Adayları alınacaktır.

Aranan Nitelikler

Mağazacılığı meslek olarak benimsemiş,
Mağazacılık sektöründe veya ilgili alanlarda en az 2 yıl deneyimli,
Değişime ve gelişime açık,
Mağaza operasyonlarının başarıyla yönetilmesine destek olacak,
Zorluklardan kaçmadan, işini sahiplenerek çalışacak,
İnsan ilişkileri kuvvetli,
Enerjisi, özgüveni ve iletişim becerileri ile markalarımızı en iyi şekilde temsil edebilecek,
Mağaza satışlarının belirlenen hedefler dahilinde gerçekleşmesini sağlayabilecek,
Marka satış bilinci dahilinde müşteri memnuniyeti oluşturabilecek, müşteri odaklı,
Modayı yakından takip eden,
Diksiyonu düzgün,
Giyimine ve görünüşüne özen gösteren.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Ankara
11.03.2024
BENZER TÜM İLANLAR

AYDINLI GRUP

Türk Modasına Yön Veren 46 Yıllık Başarı Öyküsü...


1965 yılında Kavurmacı Kardeşler Koll. Şti. olarak kuruldu ve "Aydınlı Yerli Mallar" adıyla, İstanbul Fatih'te ilk mağaza açıldı. Bu yıl hazır giyimde 45. yılını kutlayan Aydınlı Grup, 1989 yılında Aydınlı Hazır Giyim San ve Tic. A.Ş.'nin kurulması ile hızlı bir maratona girdi.

1993 yılında Pierre Cardin, 1995 yılında Cacharel ve ardından 1997 yılında U.S. Polo Assn. markalarının lisans haklarını aldı. Aydınlı Grup, bugün Türkiye çapında 170'e yakın perakende satış mağazası, 3 alışveriş merkezi ve 500'ü aşkın satış noktasıyla Türkiye Hazır Giyim Sektörü'nün önde gelen firmalarından biridir. Ortadoğu'dan Balkanlar'a uzanan geniş bir coğrafyada üretim ve satışını gerçekleştirdiği markaları ile Türk tasarım ve üretiminin üstün özelliklerini taşımaktadır. Rusya, Ukrayna, Orta Asya, Balkanlar ve Doğu Avrupa'daki 50'ye yakın mağazasında dünya insanına da şıklığı, kaliteyi ve günün moda tasarımlarını bir arada sunmayı başaran Aydınlı Grup, bugün 4 kıtada birden faaliyetlerini sürdürüyor.

Aydınlı grup, 2.500'e yakın çalışanı ile birlikte hazır giyimde elde ettiği bu başarı ve deneyimi 2008 yılında İnşaat sektörüne de taşımış ve Aydınlı İnşaat Turizm San. ve A.Ş.'yi kurarak, Türkiye'nin güneş enerjisinden elektrik üreten ilk konut projesi Solarkent'i hayata geçirmiştir.

Kaliteli hizmet ilkesini esas edinen, evrensel değerlere özen gösteren, çevre bilincine duyarlı üretim yapan ve müşteri odaklı çalışma sistemi ile dünya standartlarında örgütlenen Aydınlı Grup; tekstil, hazır giyim ve inşaat sektöründe yatırımlarını sürdürmekte, yeni projeleri ile ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmektedir.


2008 Yılı Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında

    • Genel Büyüklük Sıralamasında 382.
    • Satış Hasılatında 312.
    • Brüt Katma Değer Oluşturmada 211.
    • Özsermaye Büyüklüğünde 318.
    • Net Aktifler Büyüklüğünde 256.
    • Dönem Karlılığında 282.
    • İhracatta 336.
    • Çalışan Sayısı Büyüklüğünde 45.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları