Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mühendislik Pozisyonları

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Kocaeli, Sakarya, Samsun, Trabzon, Yalova, Bursa İnegöl, Bursa Gemlik, Kocaeli Gebze
  • 4.05.2011
  • 0 - 20

İş Tanımı

50 yıldır Türkiye’nin enerjisine enerji katmak için çalışıyoruz. Yenilenen ve büyüyen hedeflerimizi bizimle gerçekleştirecek adayların başvurularını bekliyoruz.

Mühendislik bölümlerinde yetiştirilmek üzere;

- Üniversitelerin 4 yıl örgün eğitim veren Endüstri, İşletme veya Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun
- İleri derecede İngilizce bilgisine sahip
- MS Office programlarına hakim
- Seyahat engeli bulunmayan
- Takım çalışmasına inanan

Adayların başvurularını bekliyoruz.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AYGAZ

1961 yılında kurulan Aygaz, Koç Topluluğu'nun enerji sektöründe faaliyet gösteren ilk şirketidir. Bugün Aygaz, LPG'nin üretimi, temini, stoklanması, dolumu ve LPG'li cihaz ve ürünlerin üretimi ile satışını kapsayan tüm süreçleri gerçekleştiren tek LPG şirketidir. Koç Topluluğu'ndan aldığı güçle "Tüketiciye En Yakın Şirket" olma hedefini kendine ilke edinen Aygaz, Türkiye'nin 81 ilinde ve 3.300'e yakın tüpgaz bayi ve otogaz istasyonu ile ülkenin her köşesine kesintisiz hizmet götürmektedir. Geniş dağıtım ağı sayesinde her gün 100 binin üzerinde eve girerken 1 milyona yakın araç da Aygaz'ın otogaz ürünü Aygaz Euro LPG+ ile yolculuk yapmaktadır. Aygaz, tüm hizmetlerinde müşteri memnuniyeti ilkesinden hareketle sektörde 50 yıldır liderliğini sürdürmektedir.
Aygaz Koç Enerji Grubu bünyesindeki akaryakıt ve rafineri dışında kalan enerji şirketlerini de şemsiyesi altında toplamıştır. Türkiye'nin özel sektörde en büyük 8. sanayi şirketi olan Aygaz, LPG sektöründe faaliyet gösteren halka açık ilk ve tek şirkettir.

Kurumsal Bilgiler ve İnsan Kaynakları Yapısı


Kuruluş Tarihi:

15 Aralık 1961

Sektör:

Enerji

Faaliyet Alanı:

Sıvılaştırılmış petrol gazının (LPG) temini, stoklanması, dolumu, tüplügaz, dökmegaz ve otogaz olarak dağıtımı; tüp, tank ve LPG cihazları üretimi ve satışı (soba, valf, detantör, hortum, kamp ocakları-lambaları, tüp regülatörü) ve deniz taşımacılığı.

Başlıca Ürünleri:

Tüplügaz, dökmegaz, otogaz, valf, regülatör, ev tüpü, kamp tüpü, katalitik soba, palmiye dış mekan ısıtıcı, sera ısıtıcısı, LPG tankı, sanayi tüpü.

Toplam Çalışan Sayısı:

1016

Kadro Yapısı:

Beyaz yakalı çalışan: 473
Mavi yakalı çalışan: 543

Çalışanların Eğitim Durumu:

İlköğretim : 16%
Lise : 44%
Önlisans : 5%
Lisans : 30%
Yüksek Lisans : 5%

Çalışanların Yaş Ortalaması:

38

Çalışanların Kıdem Ortalaması:

10 yıl

Kadın / Erkek Oranı:

10% Kadın, 90% Erkek

Çalışma Saatleri:

Genel Müdürlük 08:00 – 12:30 / 13:00 – 17:30 Pazartesi - Cuma

Ücret Politikası:

12 maaş + 4 maaş ikramiye

Maaş Artış Dönemleri:

Ocak

İzin Politikası:

İş Kanunu uygulanmaktadır. Toplu İş Sözleşmeleri kapsamında farklı uygulamalar bulunmaktadır.

Seçme ve Yerleştirme:

Doğru İşe Doğru İnsan Almak ve Atamak
İşe alım sürecinde, gelişmiş ölçme ve değerlendirme sistemleri kullanılmaktadır. Koç Topluluğu ile entegre bir şekilde yürütülen tanıtım faaliyetlerinin ardından, seçkin adayların Aygaz'a kazandırılması amacıyla, her yönetim kademesinden sağlanan katılım ile grup mülakatları, değerlendirme merkezi uygulamaları, İngilizce ve yetenek testleri gerçekleştirilmektedir.
İşe alım süreci olumlu sonuçlanan ve şirketimize katılan çalışanlar hem Koç Topluluğu hem de Enerji Grubu tanıtımını içeren oryantasyon programlarına tabi tutulmaktadır.
Üniversite öğrencilerine, mesleki bilgi ve becerilerini arttırmak amaçlı yarı zamanlı çalışma ve yaz stajı imkanları sağlanmaktadır. Meslek lisesi öğrencilerine ise eğitim dönemi boyunca kış stajı olanağı sağlanmaktadır.

Performans Yönetimi:

Başarıya Bağlı Liyakat
Aygaz'da performans yönetiminin amacı, şirkette mükemmel performansı yakalamak ve çalışanların performanslarını objektif bir şekilde değerlendirerek yönetmektir. "Performans Yönetimi Sistemimiz", hedeflerin üst yönetimden başlayarak tüm çalışanlara yayılımı prensibine dayanmaktadır. Çalışanların performansları hedef kartları ile takip edilmekte ve sayısal kriterlerle değerlendirilmektedir. "Performans Yönetimi Sistemi"nin sonuçları, ücret artışlarının belirlenmesinde, kişisel gelişim planlamasında ve yönetici potansiyel tespitinde kullanılmaktadır. Aygaz'da 10 yıldır aktif olarak kullanılan Performans Yönetimi Sistemi, 2010 yılında PERYÖN tarafından düzenlenen İnsan Yönetimi Ödülleri'nde en iyi uygulama ödülü almıştır.

Eğitim / Bireysel Gelişim:

Sonsuz Enerjinin 9 Halkasında Kişisel ve Mesleki Gelişim Sağlamak
Aygaz, çalışanlarının gelişimini sağlayacak her türlü eğitim ve gelişim faaliyetine katılımı ve öğrenmenin uygulama üzerinde gerçekleşmesini desteklemektedir. Çalışanların performans ve yetkinlik değerlendirme sonuçları, yöneticilerinden ve kendilerinden gelen talepleri yanı sıra İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından belirlenen faaliyetler eğitim ve gelişim planını oluşturur. Koç Akademi Gelişim Planlama Sistemini kullanılarak kişisel bazda gelişim planları hazırlanır. Gelişim araçları olarak geleneksel sınıf eğitimleri yanında, e-eğitimler, okuma materyalleri, outdoor eğitimler, rotasyonlar ve proje çalışmaları kullanılmaktadır.

 

 

 

Sosyal Olanaklar:

  • Koç Holding Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'na üyelik
  • Özel Sağlık Sigortası
  • Hayat Sigortası
  • İşyeri Doktoru
  • Personel Taşıma Servisleri
  • Öğle Yemeği
  • Çeşitli Sportif ve Sosyal Faaliyetler (Spor turnuvalarına katılım, kütüphane, dinlenme - aktivite salonları ve iletişime yönelik diğer faaliyetler)

 

Ufkumuz

Başta LPG ve doğalgaz olmak üzere Türkiye ve potansiyel pazarlarda enerji çözümleri sunan öncü şirket olmak.

 

 

Ana Görevimiz

Koç Topluluğu değerlerine uygun çalışma prensibi ile; yüksek kalite ve güvenlik standartlarını ön planda tutarak, topluma ve çevreye duyarlı bir şekilde başta LPG olmak üzere faaliyet gösterdiği her alanda en iyi ürün ve hizmeti sunmak.
 Aygaz, hedeflerini insan kaynağından aldığı enerjiyle gerçekleştirmektedir. Karşılıklı güven ve saygının hakim olduğu, katılımın ve çeşitliliğin değer gördüğü bir şirket olma hedefini benimseyen Aygaz, nitelikli insan kaynağının teminine, çalışanların gelişimine ve motivasyonunu yüksek tutmaya daima önem vermiştir.

 

 

İK Ana Görevimiz

Yaratıcı, dinamik, bilgili, motive olmuş, etkin ve verimli bir Aygaz ekibinin sürekliliğini sağlamak için tüm şirket yönetimine ve çalışanlarına destek vermek ve ilgili birimlerle koordineli olarak İnsan Kaynakları Sistemleri'ni kurmak.

 

İnsan Kaynakları Bölümü olarak amacımız;

  • Şirketimizi ve çalışanlarımızı geleceğe hazırlayacak İnsan Kaynakları Sistemleri'ni kurmak.
  • Tüm insan kaynakları konularında yönetimin ve çalışanlarımızın danışmanı olmak ve rehberlik etmek.
  • Hem Aygaz'da çalışmaya aday kişiler, hem de mevcut çalışanlarımız için Aygaz'ı en çok tercih edilen firma yapmaya katkıda bulunmak.

Ödüllerimiz


  • 2009 Yılı The Interactive Media Awards yarışmasında Aygaz'ın 3 boyutlu web sitesi, enerji kategorisinde "Outstanding Achievement" Üstün Başarı ödülünü almıştır.
  • LACP 2009 Vision Awards'da 2009 Aygaz Faaliyet Raporu ile iki Platin ve bir Altın ödüle layık görülmüştür.
  • LACP 2009 Spotlight Awards'da Print: Magazine, Newsletter dalında Aygaz Dünyası dergisi ile Platinum ödülü sahibi olunmuştur.
  • Kalder ve Ka Araştırma tarafından yürütülen Türkiye Tüketici Memnuniyeti Endeksi çalışmasında Aygaz, 2010 yılında tüpgaz sektöründe birinci olmuştur.
  • PERYÖN (Türkiye Personel Yönetimi Derneği) İnsan Yönetimi Ödülleri çerçevesinde Aygaz, Performans Yönetimi Sistemi ile 2010 yılında en iyi uygulama ödülü almıştır.
  • Aygaz, T.C. Sanayi Bakanlığı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü tarafından verilen 2010 yılı 2. 2. Geleneksel Tüketici Ödülleri'nde Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma ödülünün sahibi olmuştur.
  • Aygaz, 2010 yılında düzenlediği "geliştirilmiş formüllü Aygaz Euro LPG+" reklam kampanyası ile Reklamcılar ve Reklamverenler derneklerince düzenlenen Effie Türkiye Reklam Etkinliği yarışmasında "Gümüş Effie" ödülü almıştır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları