Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Restaurant Ekip Üyesi

İstanbul Anadolu Yakası
  • 30.03.2017
  • 20 - 50
Bağcı Döner Restaurant Ekip Üyesi İş İlanı

İş Tanımı

İZMİR / ÇEŞME’NİN 1986 YILINDAN BERİ UĞRAK MEKANI BAĞCI DÖNER, WATERGARDEN ATAŞEHİRDE BULUNAN NOSTALJİ SOKAĞINDA İSTANBUL’LU MİSAFİRLERİ İLE BULUŞUYOR.

MARKANIN KURUCUSU ALİ BAĞCI TARAFINDAN YARATILAN BU EŞŞİZ DÖNERCİ’DE HEM SİZLERE KÖKLÜ BİR İŞLETMENİN BİR PARÇASI OLMAYI HEMDE KARİYER HEDEFİ SUNUYORUZ.

 

BATI ATAŞEHİRDE BULUNAN WATERGARDEN YEM İÇERİSİNDEKİ NOSTALJİ SOKAĞINDA FAALİYET GÖSTEREN BAĞCI DÖNER ŞUBEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE;

 


·                     MİSAFİRLERİN KARŞILANMASI, MENÜ İÇERİĞİ VE RESTORANT HAKKINDA GEREKEN BİLGİLERİN MİSAFİRLERE AKTARILMASI

·                     TÜM YİYECEK VE İÇECEK SERVİSLERİNİN MİSAFİR BEKLENTİLERİNİN ÜZERİNDE SICAK, DOĞRU, ETKİLİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLMESİ VE MİSAFİR MEMNUNİYETİNİN SAĞLANMASI

·                     YİYECEK VE İÇECEK ÜRÜNLERİNİN MİSAFİRLERE ZAMANINDA VE İŞLETME TARAFINDAN BELİRLENMİŞ STANDARTLARA GÖRE SERVİS EDİLMESİ

Aranan Nitelikler

  • EN AZ LİSE MEZUNU
  • YİYECEK İÇECEK, RESTORANT, DÖNERCİLİK SEKTÖRÜNDE EKİP ÜYESİ  (GARSON & KOMİ & AŞCI YARDIMCISI) POZİSYONUNDA EN AZ 1-5 YIL DENEYİME SAHİP
  • İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI,
  • MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN
  • GÜVEN VE SORUMLULUK BİLİNCİNE SAHİP
  • DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖZEN GÖSTEREN, DİKSİYONU DÜZGÜN, DİNAMİK
  • YİYECEK & İÇECEK VE RESTORANCILIK SEKTÖRÜNDE KARİYER HEDEFİ OLAN
  • EKİP ÇALIŞMASINI ÖN PLANDA TUTAN
  • YOĞUN İŞ TEMPOSUNA, VARDiYA SİSTEMİNE VE ESNEK ÇALIŞMA
  • SAATLERiNE AYAK UYDURABiLECEK
  • 19-35 YAŞ ARASNDA BAY & BAYAN
  • TERCİHEN İSTANBUL ATAŞEHİR CİVARINDA VEYA ASYA YAKASINDA İKAMET EDEN
  • BAY ADAYLAR IÇIN ASKERLIK ENGELI OLMAYAN
  • TERCİHEN HİJYEN SERTİFİKASINA SAHİP

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MOVENPICK İSTANBUL ASIA AIRPORT OTEL
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
KİRPİ RESTAURANT
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Nathan's Famous Hot Dogs & Restaurants

 Nathan’s Famous Hotdog & Restaurants


Nathan’s Famous hikayesi, Polonya Kökenli Nathan Handwerker tarafından 1916 yılında New York şehrinin Coney Island bölgesinde %100 dana etinden (Hot Dog) sosisli sandviç satarak başlamıştır.100. yılını kutlamaya hazırlanan markanın sırrı, sosisinde sadece dana’nın döş ve ön kol eti olması ve Nathan Handwerker’ın eşi Eda’nın gizli baharat formülü ile hazırlanmasıdır. Kurulduğu günden bu yana Eda’nın gizli baharat formülü ile aslına sadık kalınarak üretilmektedir.
Nathan’s Famous ürettiği inanılmaz kaliteli ve sadece etten oluşan sosisi sayesinde dünya’nın en saygın dana sosisi olmuştur.
Popülerliği daha ilk yıllarından kendisini göstermiş,Al Capone, Eddi Cantor, Jimmy Durante, Cary Grant gibi ünlülerin yanı sıra politikacılarında vazgeçilmezi olmuştur. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Roosevelt Yalta’da Churcill ve Stalin ile tanıştıktan sonra onlara Nathan’s sosislileri yollamıştır.1939 yılında İngiltere Kral ve Kraliçesine yine Nathan’s sosislilerini ikram etmiştir.New York eski Valisi Nelson Rockefeller şöyle der :” Nathan’s soslisi yerken fotoğrafı çekilmeyen politikacı seçim kazanamaz”.
Politikacılar, sanatçılar ve sporcular Nathan’s yerken hep fotoğraf makinasına yakalanmışlardır. Barbra Streisand özel uşak ile İngiltere’deki ev partisine Nathan’s sosislilerinden getirtmiştir. New York eski Belediye Başkanı Rudy Giuliani ise Dünya’nın en iyi sosisli sandviçi olarak ilan etmiştir Nathan’sı.
Jacqueline Kennedy Nathan’s sosislilerini beyaz saraya getirtmiş,ünlü Aktör Walter Mathau ise cenazesinde servis edilmesi için vekalet vermiştir.
Nathan’s sadece bir sosisli değil bir tarihçe ve bir gelenektir.
Geçen yıl Amerika Birleşik Devletlerinde 435 milyon Nathan’s sosisi satıldı. 50 eyalette 45000 noktada Nathan’s ürünleri satılıyor.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları