Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Karoseri Ekipmanları Satış Temsilcisi

İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İstanbul Avrupa Yakası, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Konya, Samsun, Kayseri, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Trabzon
  • 1.02.2016
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Bakırcı’nın hedef ve stratejileri doğrultusunda müşterilere ve pazardaki diğer paydaşlara Bakırcı’nın sunduğu ürün ve hizmetleri tanıtmak, bilinirliğini ve prestijini artırmak için çalışmalar yapmak.

Müşterilerin talep ve ihtiyaçlarını karşılayacak olan Bakırcı ürün ve hizmetlerini, müşterilere pazar koşulları ve ticari beklentilere uygun olacak şekilde sunmak ve satışını yapmak.

Müşteri talep ve ihtiyaçlarını belirlemek.

Satılmış olan ürün ve hizmetlerin amacına uygun, etkili ve verimli şekilde kullanılabilmesi için müşteri nezdinde gerekli bilinçlendirmeyi yapmak, ihtiyaç halinde ekipmanın sağlıklı çalışmasını temin etmek amacıyla Bakırcı’nın personelleri ve departmanları arasında gerekli organizasyon ve iletişimi sağlamak.

Bakırcı’yı marka değerine ve vizyonuna uygun şekilde temsil etmek.

Merkez tarafından yapılan yönlendirmelere veya taleplere göre müşteri ziyaretlerini gerçekleştirmek ve merkez tarafından belirlenen yönteme uygun şekilde ve sıklıkta raporlama yapmak.

Kendisine verilen satış ve faaliyet hedeflerini ciro, kârlılık, ürün grubu, müşteri grubu, bölgesel dağılım kriterlerinde istenilene uygun şekilde hem nitelik hem de nicelik açısından verilmiş hedef değerlerin altında kalmayacak şekilde gerçekleştirmek.

Sorumlusu olunan bölgedeki sektörel ve müşteri nezdindeki gelişmeleri gözlemleyerek merkeze ivedilikle bildirmek ve uygun olacak aksiyonun alınmasını sağlamak.

Aranan Nitelikler

  • Endüstri Meslek Lisesi veya MYO kaporta bölümü mezunu,
  • 22 – 35 yaşları arası,
  • Otomobil servis kaporta bölümlerinde çalışmış,
  • Kaporta teknisyenleri veya kaporta formenleri,
  • Kaporta onarım yöntem ve süreçlerini bilen,
  • Tercihen uygulama yapmış,
  • Tercihen Hasar Danışmanlığı konusunda tecrübeli,
  • Sorumluluk sahibi, çözüm odaklı ve yüksek iletişim niteliklerine sahip,
  • Aktif şekilde araç sürebilen ve seyahat engeli olmayan,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Takım çalışması ve işbirliğine yatkın,
  • İletişim kabiliyeti yüksek,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

FORTES MÜHENDİSLİK
Bursa
17.11.2023
BAŞVUR
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

BAKIRCI OTOMOTİV

Bakırcı, otomotiv sektörüne odaklanmış ve sektörün çeşitli ihtiyaçlarını karşılayan 6 faaliyet biriminin temsil edildiği ana yapıdır. Bakırcı, her geçen gün büyüyen ve önem kazanan otomotiv sektöründe mimarlık, servis ekipmanları, satış sonrası hizmetler, eğitim, iş geliştirme ve yazılım faaliyetlerini tek elden sunarak sektörün taleplerini bütünsel şekilde karşılamaktadır. Bakırcı, faaliyet gösterdiği alanlarda lider konumdadır. Bakırcı'nın faaliyet alanı sadece Türkiye ile sınırlı değildir, bölge ülkelerimizden 10 tanesinde daha faaliyetler yürütmekte ve yurt dışı imkanlarına olan ilgisini her geçen gün arttırmaktadır. Bakırcı, sahip olduğu saygınlık, marka imajı ve temsil ettiği markaların gücü ile Türkiye'deki otomotiv servislerinin ihtiyaçlarını doğru tespit ederek, optimum çözümleri yaratması sayesinde sektöründe her zaman öncü olmuş ve imrenilen bir marka halini almıştır. Bakırcı, faaliyet gösterdiği alanlarda farklı bakış açıları geliştirmiş ve her zaman bütünü görerek detayları uyum içerisinde inşa etmenin önemine inanmıştır. Buna bağlı olarak birçok kavram geliştirmiştir. İngilizce kökenli garage ve engineering kavramlarının birleşiminden oluşturduğu 'garagineering' - servis mühendisliği - kavramı ile faaliyetlerinin genelini özetlemiş ve patentini almıştır. Bakırcı, finansman, strateji, pazarlama, satış ve İK faaliyetlerinin koordine edilmesinin yanı sıra şirketin IWA (mimarlık), Bakırcı Otomotiv Servis Ekipmanları, Bakırcı Servis (satış sonrası hizmetler), OMaT (eğitim), WoPS (iş geliştirme), asapp (yazılım) birimlerinin vizyon stratejilerinin belirlenerek, Bakırcı içerisinde yaratılacak sinerjiyle paydaşlarımıza sağlanan değerin arttırılmasından sorumludur.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları