Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

 

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma,işleme,saklama,ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizmetleri vermektedir.

Bu kapsamda aşağıda belirtilen özelliklere sahip Sayım Görevlisi unvanında görevlendirilecek takım arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

- Para sayım ve para işleme operasyon kadrolarında minimum 6 ay deneyim sahibi,

- Minimum Lise mezunu,

- Seyahat engeli olmayan,

- Takım çalışmasına yatkın,

- Gelişime açık,

- Bankaların vezne/Operasyon bölümünde çalışmış (tercihen),

- İleri düzeyde excel bilgisine sahip,

- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,

- Bayan.

 

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Bilkay Grup
Kocaeli - Gebze
Bugün
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
Kocaeli, Kocaeli - Darıca, Kocaeli - Darıca, Kocaeli - Darıca, Kocaeli - Darıca, Kocaeli - Darıca, Kocaeli - Darıca, Kocaeli - Çayırova, Kocaeli - Çayırova, Kocaeli - Çayırova, Kocaeli - Çayırova, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze
Son 1 Hafta
BAŞVUR
YENİBİRİŞ DİJİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE TEKNOLOJİ A.Ş.
Kocaeli - Gebze
19.02.2024
DUZEYTEKS TEKSTIL PLASTIK METAL SAN. VE TIC. LTD. ŞTİ.
Kocaeli - Gebze
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Bantaş Nakit ve Kıymetli Mal Taşıma ve Güvenlik Hizmetleri A.Ş

BANTAŞ, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermek amacıyla 8 Ocak 2009 tarihinde Denizbank A.Ş. , Finansbank A.Ş. ve Türk Ekonomi Bankası A.Ş. ortaklığında kurulmuştur.
Şirketin temel amacı; her türlü nakit, kıymetli evrak, kıymetli maden ve benzeri kıymetlerin güvenli şekilde toplanması, dağıtılması, saklanması ve ATM yüklemeleri konusunda Bankacılık ve Kuyumculuk sektörlerine profesyonel çözümler sunmaktadır.
Kuruluşunun dördüncü yılında KKTC / Lefkoşe Şubesi ve S.Arabistan / Riyad Ofisi dahil olmak üzere 48 şubesi, 250 adetten oluşan zırhlı araç filosu ve 1000 kişiye yaklaşan sürekli büyüyen organizasyonu ile yılda 15 milyon km yol kat etmekte, 750 milyon adet muhtelif para işlemekte ve yaklaşık 1.2 milyon hizmet durağı gerçekleştirmektedir.

Bantaş, teknolojik altyapısını sürekli geliştirerek müşteri sipariş takip sistemini işlettiği ERP sistemini, nakit işlemlerini gerçekleştirdiği kiosk uygulamalarını ve saha hizmetlerinde gerçek zamanlı bilgi akışını sağladığı zırhlı araç el terminallerini müşterileri taleplerine göre iyileştirmeye ve geliştirmeye devam etmektedir.

Ayrıca “On Line / Zarf Yatırmalı Night Box / Cash Dispanser Sistem ve Donanım Çözümleri” ve “Uçtan Uca ATM Yönetimi” gibi değer katan teknolojik projeleri ile fark yaratmayı ve yüksek hizmet kalite standardında yeni hizmetler sunmaktadır.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları