Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Brand Manager

İstanbul Anadolu Yakası
  • 3.11.2011
  • 500 - 1.000

İş Tanımı


• Ensures that products are managed with correct strategies and marketed actively within the budget determined in order to realize the full potential of the compound and realize the objectives

• Develops marketing strategies to meet product targets, and ensures that these strategies are applied in accordance with the company plans, objectives and the sales planning. In order to increase the product awareness determines target audience and ensures that the projects are applied as per the determined time schedule.

• Plans and executes promotional activities according to determined budget and time schedule in order to convey correct messages to the target audience.

• Organizes activities according to determined budget, sales quotas and time schedules in regions where sales are below the target.

• Exchanges ideas with regional managers and medical sales representatives in order to take various opportunities in the market.

• Ensures that marketing budgets are used effectively in accordance with the determined strategies and objectives.

• Enforces relations on behalf of the company with opinion leaders for the products under his/her responsibility and exchanges ideas in line with the strategies.

• Ensures that product concepts are developed in accordance with the product strategies and performs agency relations in this respect.

• Transfers determined product strategies to the sales team. Transfers medical developments regarding products to the sales team and opinion leaders and ensures motivation of the sales team in order to realize sales targets.

• Follows up competitor activities on regular basis

Aranan Nitelikler


• 4 years university graduate, preferably MBA degree
• At least 3 - 5 years experience in consumer care or pharmaceutical industry
• Fluent English
• Having track record of success in identifying and launching products
• Communication skills
• Marketing notion, Analytical mind, Experience in understanding and developing market analyses.
• Ability to use SAP, IMS, MS Office programs
• No military obligation (for male candidates)
• Willingness to travel
• Driving licence

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

dentgroup diş klinikleri
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Bugün
BAŞVUR
KURTKÖY ERSOY HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
23.02.2024
BAŞVUR
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, Afyon - İscehisar
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Bugün
İZ-AR ARAŞTIRMA
İstanbul Avrupa Yakası, Ağrı, Bitlis, Bolu, Burdur, Elazığ, Hakkari, Hatay, Karabük, Kastamonu, Kars, Karaman, Kocaeli, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Zonguldak, Van, Karabük - Merkez, Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SECOM AKTİF ELEKTRONİK GÜVENLİK ÇÖZÜMLERİ ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Ay
BAŞVUR
LANOSO İPLİKÇİLİK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
19.02.2024
BAŞVUR
Tarhan Vapur Acenteliği Denizcilik San ve Tic Ltd Sti
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
12.02.2024
BAŞVUR
BADİSAN OTOMOTİV
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
OUNO BİLİŞİM DAĞITIM A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
1.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Bayer Türk Kimya San. Ltd. Şti.

Bayer Türk 50 yılı aşkın bir süredir Türkiye’de varlığını sürdürmekte. “HealthCare”, “ MaterialScience” ve “CropScience” olmak üzere her üç altgrubu Türkiye’de iyi konumlanmış, kendi pazarlarında da lider durumdadır. Türkiye’de en büyük 130 şirket arasında yer alan Bayer, kimya endüstrisinde 7. en büyük ihracatçı konumundadır.

Türkiye’de 19 bölge ofisine sahip olan Bayer Türk İstanbul ili sınırları içerisinde iki üretim merkezi ile faaliyet göstermektedir. Gebze’deki üretim tesisi CropScience ürünlerini üretirken Topkapı, İstanbul’daki tesis HealthCare için üretim yapmaktadır. Ortadoğu Bölgesi’nin en büyük Bayer şirketi olarak, Bayer Türk ayrıca 40'ı aşkın ülkeye ekin koruma ürünleri ve ilaç ihraç etmektedir.



Çalışan Sayısı ve İş Hacmi
Bayer Türk’ün 31.Aralık.2009 tarihi itibarıyla 1.574 çalışanı bulunmaktadır ve Bayer Grubu 2009 yılında Türkiye’de 428,6 milyon Euro’luk satış gerçekleştirmiştir.


Bayer Healthcare Türkiye
Bayer HealthCare ilaç ve tıbbi ürünler alanında önde gelen yenilikçiler arasında yer almaktadır. Türkiye’de Bayer HealthCare’in misyonu ülkedeki insan ve hayvanların sağlığını iyileştiren yenilikçi ürünler üretmek ve pazarlamaktır. Söz konusu altgrup Türkiye’de dört bölümden oluşmaktadır: İlaç (Bayer Schering Pharma), Tüketici Sağlığı (Bayer Consumer Care), Diyabet Ürünleri (Bayer Diabetes Care) ve Hayvan Sağlığı (Bayer Animal Health).



Bayer Material Science Türkiye
Bayer MaterialScience, Türkiye’de çok çeşitli günlük kullanım alanlarına yönelik polikarbonat ve poliüretan gibi yüksek performanslı malzemelerin ve kaplama gibi yenilikçi sistem çözümlerinin iyi tanınan tedarikçisidir. Bayer MaterialScience'ın Türkiye’deki faaliyet alanı poliüretan, polikarbonat, boya ve yapıştırıcı hammaddeleridir. Türkiye’deki başlıca müşteriler otomotiv, beyaz eşya, inşaat ve elektrik/elektronik sektörleri ile spor malzemeleri, ambalaj ve tıbbi ekipman üreticileridir.

MaterialScience ürünleri günlük yaşamın pek çok alanındaki uygulamalarda kullanılmaktadır: Örneğin, yenilikçi ürün polikarbonat Makrolon® Türkiye’de kullanılan “19 litrelik damacanaların” çoğunun hammaddesi olup otomobil, televizyon ve bilgisayar kasaları üretiminde de yaygın olarak kullanılmaktadır. Başka bir örnek olarak poliüretanlar ise buzdolaplarında, şiltelerde, mobilyada ve ayakkabılarda kullanılır.



Bayer Crop Science Türkiye

Bayer CropScience son derece etkin ürünleri, çığır açan yenilikleri ve titiz müşteri odaklanmasıyla bitki korumada ve tarım dışı yöntemlerle zararlılarla mücadelede küresel lider konumundadır. Şirketin ayrıca tohumlar ile genetik olarak optimize edilmiş özelliklere sahip bitkiler konusunda da önemli faaliyetleri bulunmaktadır.

Bayer CropScience Türkiye’de Ürün Koruma, BioScience ve Çevre Bilimleri konusunda çalışmaktadır. Şirket, ülkedeki 50 yılı aşkın deneyimiyle tarım sektörü ve Türk çiftçileri için değer yaratan yenilikçi çözümler sunmaya devam etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları