Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Teknik Eleman

İstanbul Avrupa Yakası
  • 24.03.2016
  • 50 - 100

İş Tanımı

Beylik Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.şti. olarak İstanbul'un gelişen bölgesi beylikdüzü semtinde 2010 yılında kurulmuş olup, kurulduğu semtten şirketimiz ünvanını almıştır.

Acenteliğimiz 1996 yılından buyana Avcılar da faaliyet gösteren Elze Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti.nin iştirakidir. Elze Sigorta da yılların kazandırdığı bilgi birikimi ve tecrübesi Beylik Sigorta ya aktarılmış ve kısa sürede büyük başarılara imza atılmıştır.

Acenteliğimizin geçmişten gelen hukuki ve iktisadi eğitimleri sigorta altyapısına büyük destek vermiş ve müşterilerimizin problemlerinin çözümünde büyük katkı sağlamıştır.

Müşterilerimize hızlı ve kaliteli hizmet vermek daima önceliğimiz olmuştur. Bu felsefe ile acentelik bünyesinde güleryüzlü ve tecrübeli kadrolar oluşturulmuş ve müşterilerimizin memnuniyeti attırılmıştır. Müşterilerimizin mağduriyetinin ortadan kaldırmak için cep telefonlarımız 24 saat açık olarak hizmet vermeyi acenteliğimizi farkındalık yaratmıştır.

Kuruluşumuz ile birlikte Axa Sigorta A.Ş. İle acentelik sözleşmesi yapılmıştır. Kuruluşunda Axa Sigorta gibi dünya ve türkiyenin enbüyük şirketinin acentesi olmak gurur verici olmuş ve bizlere büyük bir dinamik kazandırmıştır. Şirket nezdinde de kuruluşumuz ile birlikte hatırı sayılır bir duruma gelmiş bulunmaktayız.

2011 yılı Mart ayı itibari ile Ak Sigorta A.Ş. İle acentelik sözleşmesine imza atılarak adım adım büyümeye ve kısa sürede karşılıklı güzel işlere imza attık.

2012 yılında ise aldığımız güzel neticeler sonucunda Mapfre Genel Sigorta A.Ş. ve İtalyan devi olan Generali Sigorta A.Ş. İle acente sözleşmesi yaparak sigorta sektöründe büyümeye ve güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz.

Aranan Nitelikler

Ak Sigorta,Axa Sigorta ,Allianz Sigorta,Mapfree genel sigorta ,Generali Sigorta,Sompo Japan ,Oracle ekranlarından birkaçını kullanmış 
(tercihen Polisoft programını kullanabilen)
İşlerin zamanında ve kaliteli bir şekilde yapılmasını sağlayacak, Avcılar,Beylikdüzü,Esenyurt taraflarında oturan Bayan arkadaşlarımızı aramaktayız,Sigortacılık sektöründe, benzer bir pozisyonda en az 2 yıl tecrübe sahibi, Segem eğitimini tamamlamış,                                                                                                                                                                    

Lise Mezunu ,Üniversitelerin pazarlama, risk yönetimi,bankacılık ve sigortacılık ile ilgili bölümlerinden mezun,Sigorta ürünlerinin satış- pazarlama ve yenileme işlerinden sorumlu olacak,



Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Germen Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
4.03.2024
BAŞVUR
HOLIDAY INN ISTANBUL OLD CITY
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
27.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BEYLİK SİGORTA ARA.HİZ LTD