Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

TIBBİ TANITIM SORUMLUSU

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Afyon, Antalya, Bolu, Düzce, Gaziantep, K.Maraş, Kayseri, Rize, Zonguldak, Ankara, Adana, Türkiye, Balıkesir, Diyarbakır, Malatya, Balıkesir Bandırma, Antalya Manavgat
  • 4.08.2014
  • 1000+

İş Tanımı

BAŞARIMIZIN PARÇASI OLMAK İSTER MİSİNİZ?

Biz değerlerimize inanıyoruz ve yolumuza onların ışığında devam ediyoruz.

2011 yılı "Avrupa Kalite Büyük Ödülü" ne layık görülmüş,güçlü organizasyon yapısıyla,geleceği şekillendiren bir şirket olarak,Türk ilaç sektöründeki başarılı çalışmalarımızla insan sağlığına hizmet etmeye devam ediyoruz.

 

Bu başarı yolculuğunda bizlere eşlik edecek,

 

TIBBİ TANITIM SORUMLULARI arıyoruz.

Aranan Nitelikler

*Üniversite veya Meslek Yüksek okulu mezunu,

*Sürücü ehliyetine sahip ve aktif araç kullanabilen,

*Seyahat engeli olmayan,

*Türkiye'nin değişik bölgelerinde görev alabilecek,

*Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış,

***Adayların www.yenibiris.com adresinde yer alan Tıbbi Tanıtım Sorumluları pozisyonuna en geç 9 Temmuz Çarşamba gününe kadar başvurmalarını rica ederiz.***

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

BİLİM İLAÇ A.Ş.

BİLİM İLAÇ HAKKINDA

 

Bilim İlaç "köklü" bir kuruluş olarak belirlediği misyon doğrultusunda; insana ve insan sağlığına önem verir, kaliteyi yaşam felsefesi olarak benimser, sürekli gelişmeye açıktır, ileri teknolojiyi kullanır, uluslararası standartlarda üretim yapar, müşteri odaklıdır ve ekonomik ürünler geliştirir.

1953 yılında faaliyete başlayan Bilim İlaç, stratejik önemi olan ilaç konusunda, üretim ve pazarlama faaliyeti gösteren yüzde yüz Türk sermayeli bir şirkettir. Türk ilaç sektöründeki 300 kuruluş içinde 3. sırada yer alan Bilim İlaç, her zaman pazarın üzerinde bir performans göstererek büyümeye devam etmektedir. Bilim İlaç, üretimini iki ayrı tesiste gerçekleştirmektedir. Almanya Sağlık Bakanlığı onaylı Bilim Çerkezköy, Türkiye'nin en önemli penisilin üretim tesislerinden biridir. İngiltere Sağlık Bakanlığı onaylı Bilim Gebze, Türkiye’nin en büyük, en yeni ve çevreye en duyarlı ilaç üretim tesisidir. Bilim İlaç 4.500 metrekare laboratuvar alanına sahip Türk ilaç sektörünün en büyük Ar-Ge merkezinde geliştirdiği yeni ürünlerle, Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. 48 ülkeye ihracat yapan Bilim İlaç’ın Moldova, Gürcistan, Ukrayna ve Arnavutluk’ta temsilcilik ofisleri bulunmaktadır. Bilim İlaç, insan sağlığını direkt olarak ilgilendiren hassas bir sektörün içerisinde hem kaliteyi ön planda tutmakta hem de gelecek nesillere saygıyı bir şirket değeri olarak benimsemektedir. 
 

İstikrarlı ve dengeli büyüme

 

Bilim İlaç “istikrarlı ve dengeli büyüme”yi sürekli gelişmeye açık olmakla sağlar. 2011 yılında 15,2 milyar TL'ye ulaşan Türk ilaç pazarında; Bilim İlaç %5.1 pay ile 3. sırayı almıştır. Pazara ilaç kutu satışı parametresinden bakıldığında Bilim İlaç, 100.4 milyon kutu satışı ile yılı 3. tamamlamıştır. Hekimlerin reçete tercihlerinde de yılı 2. tamamlayan Bilim İlaç, yazılan her 100 reçetenin 7,1'inde yer almıştır. Sadece yurtiçinde değil, yurtdışı pazarlarında da etkin olmak amacıyla çıkılan yolda bugün, 48 ülkeye ihracat yapılmakta, önümüzdeki yıllarda Amerika ve Avrupa pazarlarında yer almak hedeflenmektedir.
Bilim İlaç, özellikle ülkemizde en fazla satışın gerçekleştiği ilk 5 segmentin üçünde (antibiyotik, solunum sistemi, kas ve iskelet sistemi ilaçları) en çok satış yapan ilk 5 şirketten biridir. Bilim İlaç'ın 198 adet ruhsatlı ilacı bulunmaktadır.

 

Müşteri odaklılık

 

"Müşteri odaklılık", Bilim İlaç'ın ekonomik ürün üretme ve sunma stratejisinin ve "topluma saygılı olma" ilkesinin bir parçasıdır. Türkiye genelinde 11 bölgede, 11 farklı ekip ve 1.200'ün üzerinde saha çalışanı ile pazarlama ve satış faaliyetini gerçekleştiren Bilim İlaç ekibinin performansı, iki yılda bir gerçekleştirilen müşteri memnuniyeti anketleriyle ölçülmekte ve memnuniyeti artırmaya yönelik planlar hayata geçirilmektedir.


2014 yılı sonuna kadar Türk ilaç pazarında ilk 2 firma arasında yer almak ve en fazla ihracat yapan yerli ilaç üreticisi olmak vizyonuyla yola çıkan Bilim İlaç, bütçesinin yaklaşık yüzde 5'ini ArGe yatırımlarına ayırmaktadır.

 

Yeni ürün bulmaya ve geliştirmeye verilen önem

 

Bilim İlaç ArGe Merkezi; 4.500 metrekare laboratuvar alanıyla Türk ilaç sektörünün en büyük ArGe merkezlerinden biri. Çağdaş teknolojiye sahip merkez; teknolojik ve hassas laboratuvar ekipmanları, laboratuvar bilgi otomasyonu, FDA standartlarında ArGe pilot üretim tesisi ile çalışmalarını sürdürmektedir. 15 milyon dolarlık yatırımla kurulan ArGe merkezinde 110 bilim insanı, patenti biten orijinal ilaçların eşdeğerlerini piyasaya sunmak üzere hazırlamaktadır. ArGe Merkezi ileri teknolojiye sahip 220 adet makine, cihaz ve ekipmanla donatılmıştır.

 

Üretim tesisleri

 

Bilim İlaç üretimlerini cGMP'ye (current good manufacturing practices-iyi üretim uygulamaları) uygun olarak dizayn edilmiş Çerkezköy ve Gebze'de olmak üzere iki ayrı tesiste gerçekleştirmektedir. 9 bin 250 metrekare kapalı alanı olan, Almanya Sağlık Bakanlığı onaylı Bilim Çerkezköy Betalaktamik üretim tesisi 1998 yılından itibaren faaliyet göstermektedir.

51 bin 500 metrekare kapalı alanıyla, üretim formlarına göre Türkiye'deki en büyük ilaç üretim tesisi olan Bilim Gebze, 120 milyon Euro'ya mal olmuştur. Yılda 250 milyon kutu üretim kapasitesi ile Türk ilaç sektörünün %17'ünü üretecek güce sahip Türkiye'nin en büyük ilaç üretim tesisi Bilim Gebze, Avrupa'nın da en büyük tesisleri arasında olup, Amerika FDA standartlarına göre dizayn ve inşa edilmiştir.
 

Kurumsal sorumluluk bilinci

 

Bilim İlaç sosyal, çevresel ve ekonomik etkilerinin ve paydaşlarına karşı sorumluluklarının bilincinde olarak; etik, şeffaf ve hesap verebilir bir kurumsal yönetim anlayışıyla sürdürülebilirliğe hizmet etmeyi, iş anlayışının ve kurum kültürünün ayrılmaz parçası olarak görmektedir.
 

Bilim İlaç çalışanları çözümün bir parçası

 

Bilim İlaç Toplum Gönüllüleri, 2005 yılında Bilim İlaç’ın desteğiyle, "Çözümün bir parçası olmak için..." bireysel yetkinliklerini, entelektüel sermayesini, zamanını, emeğini ve tecrübesini, ihtiyacı olan kişilerle paylaşan gönüllü çalışanların oluşturduğu bir platform. 2011 yılı itibariyle 1043 aktif üyesi ile Türkiye'nin 11 ilinde, 20 ekip ile faaliyet gösteriyor.

Her yıl gönüllüler, projeler hazırlıyor ve ekip liderlerinden oluşan üst kurulda kabul edilen projeler, Bilim İlaç çalışanlarının ailelerinin ve paydaşların da gönüllü desteği alınarak uygulanıyor. Gönüllüler bugüne kadar 9 farklı proje kapsamında 248 faaliyet gerçekleştirdi ve 31 bini aşkın çocuk ve gence ulaşmayı başardı.
 

Kalite yolculuğunda öncü

 

Bilim İlaç tüm faaliyetlerini, “kalite"yi ön planda tutarak gerçekleştirme ilkesinden hareketle, 1998 yılından bu yana tüm paydaşlarının mutluluğunu hedefleyen bir kurumsallaşma ve yönetim modeli olan EFQM Mükemmellik Modeli'ni benimseyerek çalışmalarını sürdürmektedir. Amaç, hissedarları, müşterileri, çalışanları ve toplumu mutlu edebilecek sonuçlar ortaya çıkartmak, kalite yolculuğunda "öncü" olmak ve yol göstericilik rolünü üstlenmektir.

2004 yılında, Avrupa Kalite Derneği'nin verdiği “EFQM Mükemmellikte Yetkinlik Onayı”nı alan ilk ulusal firma olan Bilim İlaç, bu çalışmaların akabinde Türkiye'de TÜSİAD- KalDer tarafından verilen 2006 yılı “Ulusal Kalite Büyük Ödülü”nü ilaç sektöründe alan ilk kuruluş olmuştur. 2010 yılında Mükemmellik Modeli'nin en prestijli ödülü olarak kabul edilen “Mükemmellikte Süreklilik Ödülü”nü alan Bilim İlaç, 2011 yılında ise son 3 yıldır Avrupa'da hiçbir kuruluşun alamadığı "Avrupa Kalite Büyük Ödülü"ne ve 4 ayrı kategoride başarı ödülüne layık görüldü.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları