Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Danışmanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 21.04.2015
  • 20 - 50

İş Tanımı

'Markasız marka' olarak da bilinen Muji, sade, kullanışlı, yüksek kaliteli ve çevre dostu ürünleri ile 20. yüzyılın tüketim çılgınlığı ve sınır tanımayan marka patlaması içinde yeni bir eğilim başlatmıştır. Felsefesini sadelikle tanımlayan Muji, ürünlerinin tasarımında fonksiyonuyla bağdaşmayan öğeleri eler ve karmaşıklık yerine sadeliği, gösterişe karşı doğallığı savunur. Yalın, işlevsel, hammaddeden üretim sürecine kadar tamamiyle çevre dostu, belli bir renk paletinden çıkmayan, kaliteli ürünler Muji stilinin temelini oluşturur. Japonya'da yaratılan ve önde gelen anakentlerin ardından Türkiye'ye de gelen Muji, Türkiye’de Bilsar tarafından yönetilmektedir.
Nişantaşı'nda yer alan MUJI mağazamızda görevlendirilmek üzere;

  • Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlayarak ürünlerin satışında aktif rol oynayacak,
  • Mağazacılık alanında kariyer yapmayı hedefleyen SATIŞ DANIŞMANLARI arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Aranan Nitelikler :

  • En az lise mezunu,
  • Dış görünüşüne ve kişisel imajına özen gösteren,
  • Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • İnsan ilişkileri kuvvetli,
  • Müşteri odaklı,
  • Güleryüzlü,hızlı,
  • 18-28 yaş arası,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Son 1 Hafta
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Bilsar Tekstil San. ve Dis Tic. A.S.

 BİLSAR: 1947'de kurulan Bilsar, tekstil sektöründe 60 yılın üzerindeki gurur duyulacak tecrübesiyle, bugün moda dünyasının dinamik, ilerici ve yenilikçi isimlerinden biridir. Bilsar yıllık iki milyon adeti bulan gömlek üretiminin yanında, Bil's ve Bil's Remix gibi kendi yarattığı markalar ile birlikte, Fred Perry, Muji ve Lole Women gibi dünyanın saygın, ikonlaşmış, kalitede öncü markalarını da Türkiye'de yönetmektedir. Çağdaş perakendecilik anlayışıyla yönettiği markaların dağıtımını ise açtığı flagship mağazalardan, lüks mağaza zincirlerine kadar çok geniş bir dağıtım ağında yapmaktadır. Bilsar aynı zamanda Türkiye'nin ilk life-style mağaza konsepti olan Bilstore'u da açarak alışveriş anlayışımıza yeni bir boyut getirmeyi başarmıştır.

FRED PERRY: Dünyaca ünlü İngiliz tenisçi tarafından kurulmuş Fred Perry markası, Türkiye pazarına ilk olarak 2007 yılında, Bilsar ile girmiştir. Fred Perry'nin ünlü defne logosu, dünyanın en uzun soluklu, zamana meydan okuyan amblemlerinden biridir. Fred Perry Türkiye, kısa sürede gösterdiği başarı sayesinde Bilsar ile 'En İyi Çıkış Yapan Ülke Ödülü'nü kazanmıştır. Sokak stilini, sportif şıklık ile birleştiren Fred Perry; orjinallik, tarih ve stil barındıran bir markadır.

MUJI: 'Markasız marka' olarak da bilinen Muji, sade, kullanışlı, yüksek kaliteli ve çevre dostu ürünleri ile 20. yüzyılın tüketim çılgınlığı ve sınır tanımayan marka patlaması içinde yeni bir eğilim başlatmıştır. Felsefesini sadelikle tanımlayan Muji, ürünlerinin tasarımında fonksiyonuyla bağdaşmayan öğeleri eler ve karmaşıklık yerine sadeliğii, gösterişe karşı doğallığı savunur. Yalın, işlevsel, hammaddeden üretim sürecine kadar tamamiyle çevre dostu, belli bir renk paletinden çıkmayan, kaliteli ürünler Muji stilinin temelini oluşturur. Japonya'da yaratılan ve önde gelen anakentlerin ardından Türkiye'ye de gelen Muji, Türkiye’da Bilsar tarafından yönetilmektedir.

LOLE WOMEN: 2002 yılında Kanada’da doğan Lole Women, tasarımlarına iyi yaşamın ipuçlarını ve huzurunu katmaktadır. Lole, yarattığı farklı tasarımları ile günün her saati, aktif ve çok yönlü şehirli kadınların isteklerine cevap vermektedir. Yoga ve pilates seanslarında kullanılabilen tasarımlarında; işlevselliği, rahatlığı ve feminen duruşu buluşturan Lole, bir markadan çok bir yaşam felsefesini temsil etmektedir.

BİLSTORE: Türkiye'nin ilk life-style alışveriş mağazası olan Bilstore giyimden, aksesuara, kitaptan CD’ye, tasarım bisikletlerden ayakkabı ve çantaya kadar özel markaların seçilmiş ürünlerini müşterilerine sunmaktadır.

Bil’shirt: Türkiye'nin ilk showroom mağazası Bil’shirt, müşterilerine sıra dışı bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Bil’s, Bil’s Remix, Fred Perry, An Original Penguin ve John Smedley gibi ünlü markaların tasarımlarına yer veren Bil’shirt, hazır tasarımların yanı sıra, kişiye özel üretim ve ‘Augmented Reality’ ile sanal ortamda deneme olanağıyla da ön plana çıkıyor.

 

1947'de kurulan, tekstil sektöründe 60 yılın üzerindeki gurur duyulacak tecrübesiyle, bugün moda dünyasının dinamik, ilerici ve yenilikçi isimlerinden biri olan Bilsar yıllık iki milyon adeti bulan gömlek üretiminin yanında, Bil's ve Bil's Remix gibi kendi yarattığı markalar ve Bilstore, Bilshirt mağazaları ile birlikte, Fred Perry, Muji ve Lole Women gibi dünyanın saygın, ikonlaşmış, kalitede öncü markalarını da Türkiye'de yönetmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları