Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bilişim Uzmanı

Antalya
  • 17.09.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

Kurumsal müşterilere donanım ve yazılım satışı yapan, teknik desteğini veren 28 yıllık şirketimizde;

  • BİLSER KURUMSAL adı altında, "Server ve Network sistem projeleri, Bilişim Ürünleri satışı, veri kurtarma ve teknik hizmetler vermekteyiz."
  • BİLSER YAZILIM adı altında, "Logo|Netsis Yazılım Çözüm Ortağı olarak ERP projeleri, Ticari Paket Ürün satışları, Yazılım Geliştirme ve yazılımların teknik destek hizmetlerini vermekteyiz."

 

Aranan Nitelikler

  • Yukarıdaki iş tanımına uygun uzmanlık alanlarında deneyimli veya yetiştirilmek isteyen (Antalya'da yaşayan) adayların başvurularını beklemekteyiz.
  • İlanımıza başvuru yaparken hangi departman/uzmanlık/görev için başvurduğunuzu belirtmelisiniz.
  • Uzman olduğunuz konuda deneyimlerinizi ve şirketimize ne katabileceğinizi kısaca anlatmanızı bekliyoruz.

 

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ARTİSTANBUL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE DANIŞMANLIK
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
TT HOTELS TURKEY OTEL HİZM.TUR.VE TİC.A.Ş
Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
İnterant İletişim Hizmetleri TURKCELL SUPERONLİNE
Antalya
27.02.2024
BAŞVUR
PETRONET OTOMASYON ENERJİ MÜH. İNŞ. PETROL SAN. VE TİC. A.Ş.
Antalya - Konyaaltı
12.02.2024
BAŞVUR
YAVUZYİĞİT GLOBAL TUR. YATIRIMLARI A.Ş.
Antalya - Manavgat
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BİLSER BİLGİ İŞLEM TİC.LTD.ŞTİ.

BİLSER 1987 yılında kurulmuştur. Bilgi Teknolojilerinde kurumsal işletmelere ve kamu kurumlarına anahtar teslim projeler sunan bir sistem entegratörüdür. BİLSER KURUMSAL ve BİLSER YAZILIM olarak iki ayrı organizasyondan oluşmaktadır.
BİLSER KURUMSAL, İstemci ve Sunucu sistemleri, Depolama ve Yedekleme sistemleri, Bilgisayar Ağı, Ağ Güvenliği ve Yazılım konularında iş ortaklarınında çözümleri ile birlikte uçtan uca anahtar teslim projeler sunan bir sistem entegratörüdür. Profesyonel servis ve destek hizmetleri vermektedir.
BİLSER YAZILIM, BİLSER BİLGİ İŞLEM şirketinin yazılım şubesidir. ArGe, Yazılım Geliştirme, Destek ve Satış birimleri; Bilser merkez ofisinde, Antalya Teknokentinde ve Ankara’da olmak üzere 3 ayrı lokasyonda hizmet vermektedir.
Sanayi, Turizm ve Kamu sektörleri başta olmak üzere; Özel sektöre ERP temelinde İş Yazılımları, Kamu sektörüne E-Devlet platformunda Portal, Doküman Yönetim Sistemi ve E-İş çözümleri üretmektedir.
Bilser, Interpro tarafından düzenlenen “İLK 500 BİLİŞİM ŞİRKETİ” araştırmasındaki listeye araştırmanın başladığı 1999 yılından beri girmektedir. Ayrıntılı bilgiler için : www.bilser.net
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları