Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Biyolog

İstanbul Avrupa Yakası
  • 5.06.2014
  • 200 - 500

İş Tanımı

BioGen Medikal'in, ana faaliyet alanı "Kanser Tespiti ve Tiplendirmesi" için gerekli olan ürünlerin temini ve ileri teknoloji hizmetlerin sunulmasıdır. Son yıllarda geliştirilen Moleküler Biyoloji ve Genetik alanındaki yeni servislere olan ihtiyaç giderek artmakta ve bu alanda çalışan ekibimiz de büyümektedir.

 

Sunmuş olduğumuz "Yeni Nesil DNA Dizileme (NGS)" hizmetlerinin ve elde edilen sonuçların doğru bir şekilde son kullanıcılara anlatılabilmesi için "Stratejik Pazarlama Sorumluları"nın yetiştirilmesi planlanmaktadır.  

 

Bu pozisyonda çalışacak kişilere ürün portföyümüzde yer alan ileri teknoloji servislerin tanıtımı yapılacak, müşteri takip programı (CRM) eğitimi verilecek ve son kullanıcılara çeşitli kanallardan (internet - telefon - ziyaret) ulaşarak aktif pazarlama yapması istenecektir. Tüm ürün ve servisler yurtdışı menşeili olduğundan dolayı "okuduğunu anlayacak ve anlatacak düzeyde İngilizce" bilgisi gereklidir. 

Aranan Nitelikler

 

  •          - Biyoloji, tercihen Moleküler Biyoloji ve Genetik veya Biyomühendislik mezunu,
  •  
  •          - Okuduğunu anlayacak ve anlatacak düzeyde İngilizce bilen,
  •  
  •          - İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden,
  •  

çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.

 

Bahsi geçen alanlarda yetiştirilmek üzere adaylar arandığından iş tecrübesi istenmemektedir.

"Yeni mezun" adaylar da başvurabilir. Yaz dönemi "Staj Başvuruları" da değerlendirmeye alıncaktır.

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KİMPA İLAÇ LAB. VE TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Son 1 Ay
BAŞVUR
DİVRİK SAĞLIK İŞLETMELERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
23.10.2023
BAŞVUR
Silivri Sınav Anadolu Lisesi
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
Kızılay Karacan Kurs
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
TARABYA AEC EĞİTİM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BioGen Medikal Aletler Tic. Ltd. Şti.

BioGen Medikal, 1997 yılında İstanbul'da bir aile şirketi olarak kurulmuştur. İsmindeki 'Bio' biyoloji, 'Gen' ise genetikten gelmektedir. Şirket Genel Müdürü Havva Erkan'ın sektördeki 30 yılı aşkın tecrübesi, Dr. Sanlı Erkan'ın girişimciliği, İsmail Erkan ve dinamik kadrosunun özverili çalışmaları ile BioGen, kısa sürede Türkiye pazarında hakettiği yeri almıştır.

BioGen'in kuruluş amacı, insan sağlığının korunması için gerekli olan teşhis ve araştırma amaçlı ürünleri Türkiye pazarına sunmaktır. Kuruluşundan itibaren ana faaliyet alanı "Kanser Tespiti ve Tiplendirmesi" için gerekli olan malzeme ve testlerin teminidir. Son yıllarda hızla gelişen "Kanser Genetiği" alanında da hizmetler verilmeye başlanmıştır.

2011 yılı itibariyle sunulan "Yeni Nesil DNA Dizileme" ve "Serbest fetal DNA analizi" hizmetleri ile anne adaylarına genetik bozuklukların risksiz bir şekilde tespit imkanı sağlanmıştır. Bu sayede binlerce anne ve bebek riskli işlemlerden korunmuş, olası komplikasyonlar önlenmiştir. Bu alandaki gelişmeler yakından takip edilmekte ve yeni testler sunulmaktadır.

Artan iş hacmi ve yeni departmanların kurulmasıyla çalışan kadrosu genişlemiş, merkez ofisi İstanbul Tekstilkent Koza Plaza'ya taşınmıştır. BioGen halen faaliyetlerine burada devam etmektedir. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları