Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Boen Alüminyum 1991 yılında Alüminyum Ekstrüzyon sektörüne adım atmış ve her geçen gün gelişerek kalite ve üretimini arttırmıştır. En yeni ve en modern teknolojiyle donatılmış yeni entegre tesisimiz, Tekirdağ / Çerkezköy'de 2006 yılında 32.000 m2 kapalı, 18.000 m2 açık toplam 50.000 m2 arazi üzerine kurulmuş olup üretime başlamıştır.Çevreye ve insana olan duyarlılığı, müşteri ve bayileri ile sürekli yeniği arayan, işini iyi yapan genç ve dinamik takımı ile hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir.

İş Tanımı : İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak çalışma arkadaşımız kendisi için hazırlanmış görev tanımı çerçevesinde, fabrika güvenliğini sağlamak, gelen ziyaretçilerin yönlendirme ve takibini yapmak, servis giriş-çıkışlarını takip etmek gibi güvenlik görevlerini yerine getirecektir.

Aranan Nitelikler

  • 5188 Sayılı Özel Güvenlik Kanunu gereği silahsız güvenlik sertifikasına sahip,
  • Güvenlik hizmetlerinde en az 3 yıl iş tecrübesi olan,
  • Tercihen aktif araç kullanabilen ve temel bilgisayar kullanmasını bilen,
  • Vardiyalı çalışabilecek,
  • Askerliğini yapmış, 35 yaşını aşmamış bay.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

CAN TEKSTİL ENTEGRE TESİSLERİ VE TARIM ÜRÜNLERİ SAN.TİC.A.Ş.
Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
Tekirdağ - Çorlu
14.08.2023
BAŞVUR
Trendy Verbena Beach
Türkiye
Dün
Tekirdağ - Süleymanpaşa
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BOEN ALÜMİNYUM METAL YAPI VE DIŞ TİC. A.Ş.

      Boen Alüminyum 1991 yılında Alüminyum Ekstrüzyon sektörüne adım atmış ve her geçen gün gelişerek kalite ve üretimini arttırmıştır. En yeni ve en modern teknolojiyle donatılmış yeni entegre tesisimiz, Tekirdağ / Çerkezköy'de 2006 yılında 32.000 m2 kapalı, 18.000 m2 açık toplam 50.000 m2 arazi üzerine kurulmuş olup üretime başlamıştır.Çevreye ve insana olan duyarlılığı, müşteri ve bayileri ile sürekli yeniyi arayan, işini iyi yapan genç ve dinamik takımı ile hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir.
     Misyonumuz
Değişime ve teknolojiye ayak uydurarak, Alüminyum sektörünün öncüsü haline gelmek.
     Vizyonumuz
Daima ilkleri başarmak, Kaliteden asla ödün vermemek, Takım ruhunu benimsemek, Müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmak, Sürekli gelişmek ve iyileşmek, Çalışanlarımıza ve doğal çevreye zarar vermeyecek en uygun malzeme ve teknolojiyi kullanmak.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları