Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Döner Ustası

İstanbul Avrupa Yakası
  • 28.03.2015
  • 0 - 50

İş Tanımı

 

Fabrikamızda ve perakende mağazalarımızda görev yapmak üzere DÖNER USTASI aranıyor.

 

Aranan Nitelikler

 

Konusunda en az 5 yıl deneyimli,

Yaprak ve kıyma döner kesimi konusunda perakende deneyimi olan,

Yoğun iş temposunda görev yapacak,

Tercihen Beylikdüzü ve civarında ikamet eden

Ustalar aranmaktadır.

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

BONFİLET ET SAN.VE TİC.A.Ş.

''1970 yılından beri "bildiğiniz" eti sunuyoruz...''

-Bonfilet, ev içi ve ev dışı et tüketimine yönelik geniş ürün yelpazesiyle, paketlenmiş kırmızı et sektöründe uzmanlaşmış öncü bir kuruluştur.Bonfilet, tecrübesini, uzmanlığını ve gücünü Akkoyun ailesinden alır.

-Kökleri 1910’lu yıllara dayanan aile, hayvancılık ve kasaplıkla uğraş vermiş, gelenekselleşmiş bir meslekten gelmektedir.Ailenin ikinci kuşağı 1970 yılında İstanbul’a yerleşir ve bir kasap dükkanı açar. Dedelerinden devraldıkları tecrübe ve birikimlerini, Akkoyun Et Pazarı adı altındaki bu dükkânda müşterilerine sundukları ürün ve hizmetlerle geliştirmeye devam eder.

-1988 yılında yönetime katılan ailenin dördüncü kuşağı alışıla gelmiş kasaplık anlayışının dışında bir hizmet arayışı içine girer. Türkiye için henüz erken olmakla birlikte, eti paketlenmiş olarak işleyip satma fikri üzerinde yoğunlaşırlar.

-1992 yılında ilk paketlenmiş et ve et ürünleri, Bonfilet ve Bonet markaları ile lokal market raflarında yer almaya başlar.

-2010 yılında Avrupa standartlarına uygun olarak inşa edilen, yüksek teknolojiye sahip İstanbul - Gürpınar'daki Bonfilet Entegre Et Tesisleri’nde ürün çeşitlerini arttırarak, daha kapsamlı bir üretim modeline geçilir.

-Türkiye’de AB normlarındaki ilk olma özelliğini taşıyan tesislerde üretilen, sağlıklı, lezzetli, Bonfilet et ve et ürünleri; otel, restaurant ve catering mutfaklarında kullanılmakta, yerel marketler ve ulusal zincir marketler aracılığı ile de nihai tüketicinin sofrasında yer almaktadır.Bonfilet, entegre et tesislerinde, uluslararası kalite standartlarından, lezzetten, sağlıktan ve hijyenden ödün vermeyen bir şirket politikasıyla üretim yapar.

-Paketlemede kullanılan MAP teknolojisi, karkas etin vakumlanarak ambalajlanması, ürünlerin çiftlikten market rafına kadar tüm aşamalarının izlenebilirlik zincirinde takip edilmesi gibi sektöre pek çok yenilik kazandıran Bonfilet; ileri teknolojinin tüm imkânlarını insan sağlığı için kullanmaktadır.

-Bonfilet 2015 yılı itibari ile 105 yıllık hayvancılık, kasaplık ve sanayicilik deneyimini, tüketicilerle daha sıcak temas kurabileceği bir kulvara taşıdı. Bonfilet, İstanbul’da açılan Döner ve SteakHouse restaurantlarıyla, et sektöründeki tecrübelerini taçlandırmanın gururunu yaşıyor. Bonfilet, et severlerle ilk olarak İstanbul’da buluşan bu lezzet duraklarını, kısa ve orta vadede yurt çapına yaymayı planlanıyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları