Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

BOYNER KORUPARK MAĞAZA MUHASEBE ELEMANI

Bursa
  • 10.07.2008
  • 200 - 500

İş Tanımı

Bursa Boyner Korupark mağazamızda görevlendirilmek üzere;
Mağaza muhasebe işlemlerinin ilgili yasal düzenlemelere ve mağaza prosedürlerine uygun olarak gerçekleştirilmesiyle ilgili bilgilerin girişlerini sağlamak;
Mağazanın ana kasasının sağlıklı bir biçimde tutturulmasını gerçekleştirmek;
Mağaza içi günlük para akışının sağlanması, günlük nakit hesaplarının tutulması konularında Muhasebe Yöneticisine gerekli bilgileri hazırlamak.

Aranan Nitelikler

* En az Yüksekokul mezunu;
* Benzer pozisyonda (mağazacılık muhasebesi, ön muhasebe, kasa işlemleri) minimum 1 sene deneyimli;
* Sözlü ve yazılı raporlama becerisi olan;
* Analitik düşünce yapısına sahip;
* Mağazacılık çalışma saatlerine uyum gösterebilecek;
* MS Office programlarını etkin kullanabilen, tercihen SAP bilen;
* Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş.

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş., ülkemizde tekstil, konfeksiyon ve gıda dışı perakende sektörünün en önde gelen gruplarından Boyner Holding'in bir üyesidir. Türkiye'ye tanıttığı "departmanlı mağaza" anlayışı, sunduğu ürün çeşidi, hizmet kalitesi, alışveriş ortamı, mağaza sayısı, toplam satış alanı, satış hacmi ve satış verimliliği ile Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş., Türkiye'de büyük mağazacılık sektöründe lider konumundadır. İlk halka arzını 1996 yılında gerçekleştiren şirketimizin, halka açıklık oranı bugün itibariyle %40'dır.

ÇARŞI’DAN BOYNER’E

Çarşı Büyük Mağazacılık A.Ş., Türkiyede gıda dışı perakende sektörünün önde gelen gruplarından Boyner Holding’in bir üyesi olarak 1981 yılında Bakırköy mağazasıyla hizmete başladı.

Ardından Ankara Kızılay’da ve İstanbul Sultanhamam’da iki mağaza açıldı. Bu dönemde Çarşı Mağazaları tek markalı indirim mağazası olarak çalıştı ve kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlarla müşterilerine sundu.

1985 yılı ile birlikte Çarşı Mağazaları hizmet verdiği müşteri kitlesini büyük mağazacılık anlayışına uygun yeniliklerle karşılamaya başladı. Bu anlayışın ilk ürünü olan Altimod markalı ürünler 1985 yılından itibaren mağazalarda müşteri ile buluştu ve çok beğenildi. Çarşı o günlerdeki hizmet anlayışını müşterilerin isteklerini karşılarken müşteri lehine değer yaratmak olarak tanımladı. Koşulsuz Müşteri mutluluğunu hedef alan bu anlayış, 1989 yılında Türk perakendecilik sektöründe bir devrim niteliği taşıyan Çarşı Kredi Kartı’nın doğmasına yol açtı.

1990 yılına gelindiğinde artık büyük mağazacılığın evrensel üretim ve pazarlama ilkeleriyle yürüyen öncü ve yenilikçi mağazalar zincirinin başlangıç noktasına gelinmişti. 1991 yılında 7000 metrekarelik alanda açılan Maslak Mağazası, kadın, erkek, çocuk, ayakkabı, spor giyim ve ev eşyası gibi ayrı departmanları ile mağazacılık sektörüne yepyeni bir anlayış getirdi.

Maslak Mağazası’nı, alışveriş merkezleri içinde ilk ana mağaza olan Çarşı Capitol izledi. 1993 yılında açılan Çarşı Capitol mağazası, alışveriş merkezi içinde de departmanlı mağazanın başarılı olabileceğinin örneğiydi.

1998 yılı yeni bir büyüme hamlesine sahne oldu. Bir yıl içinde Çarşı İçerenköy Carrefour, Çarşı Beylikdüzü, Çarşı Adana ve Çarşı Şaşkınbakkal mağazaları açıldı. Bu büyük adım, Çarşı mağazacılık anlayışını müşterinin bulunduğu her noktaya taşıyan yeni bir yaklaşımı hayata geçirdi. 2002 yılında Ankara Kavaklıdere mağazası ayrıca, Profilo ve Nautilus Alışveriş Merkezleri’nde yeni mağazalar açılırken, 2003 yılında ise Metrocity Alışveriş Merkezi’ndeki mağazası açıldı.

2003 yılında Anadolu'daki büyümesini bayilik sistemi ile kurgulayan Çarşı Büyük Mağazacılık, 2003-2005 yılları arasında Diyarbakır, Trabzon, Mersin, Denizli ve Konya’da ilk bayiilerini açtı.

2004 yılı, gerek Çarşı mağazalarının ulaştığı ciro ve satış alanı büyüklüğü bakımından, gerek dünyada ve ülkemizde hızla gelişen perakende müşterisinin ihtiyaçları bakımından, Çarşı Mağazaları için bir değişim ve yenilenme yılı olarak belirlenmiştir.
Bu program çerçevesinde, 2004 yılı başında şirketin ödenmiş sermayesi %50 oranında arttırılarak, merkez yönetim ekibi yeniden yapılandırılmıştır. Nisan 2004’te ise Değişim ve Yenilenme Programı’nın ana hedefini oluşturan dört ana yapıtaşında devrim sürecine başlanmıştır. Bu kapsamda ürün yapısı yeniden tasarlanırken, mağazalarda dekorasyon yenileme çalışmalarına başlanmış, mağazalarda servis ve müşteri memnuniyeti adına yoğun bir eğitim programına girilmiştir.
Değişim ve yenilenme sürecini topyekun ifade edecek ve Çarşı’nın bu süreçle daha da güçlenen yapısını bir simge ile somutlaştıracak bir adım olarak isim değişikliği gündeme gelmiştir. Çarşı çalışanları ve Çarşı müşterileri arasında yapılan araştırmada Boyner ismi Türkiye’de perakendede kalite, güven, yenilik ve müşteri mutluluğunu temsil eden en güçlü isim olarak ortaya çıkmıştır. Bu noktadan hareketle, Çarşı Yönetim Kurulu bugüne kadar Çarşı’da yaratılan değerleri aynı doğrultuda daha da pekiştirecek olan bu ismi benimseme kararı almıştır.

Değişim ve Yenilenme Programı doğrultusunda belirlenmiş olan kategoriler bazında bölünerek büyüme stratejisi ile de yeni konseptler oluşturma kararı alan Boyner, sözkonusu yeni mağazacılık formatının ilk örneğini Eylül 2006'da Etiler Boyner Beauté ile verdi.

Bugün 15 ilde 17 Boyner, 5 bayi ve 7 Outlet mağazası ile faaliyet göstermekte olan Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş.’nin kendine belirlemiş olduğu hedef, “ürünleriyle, mağazalarının dekorasyonu ve atmosferi ile, iletişim programlarıyla ve en önemlisi servis ve müşteri mutluluğu yaklaşımıyla, çağdaş mağazacılığın Türkiye’de ve bölgedeki en güçlü örneğini oluşturmak, alışveriş edilecek en heyecanlı ve keyif veren mağaza, yatırım yapılacak en cazip şirket ve çalışılacak en iyi işyeri olmak”tır.

Boyner, adının temsil ettiği kalite ve güveni tüm müşterilerinin ve çalışanlarının hizmetine sunmaktadır.

www.boyner.com.tr
www.boynerbeaute.com.tr
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları