Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış ve Pazarlama Temsilcisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 7.07.2014
  • 200 - 500

İş Tanımı

Şirket:

Boytorun Kimya Sanayi A.Ş, özel yapı kimyasalları üreten eski bir  kuruluştur.

Firmamız yol boyaları, derz dolguları, zemin kaplama sistemleri, çabuk tamirat mortarları üzerine çok yüksek kalitede üretim yapar.

Müşteri portföyünde başta önemli havaalanları, limanlar, askeri kuruluşlar ve Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları bulunmaktadır.

Gelişen organizasyonumuz için “Aktif Satış Temsilcisi “ olarak çalışmak üzere arkadaşlar arıyoruz.

İş Tanımı:

  • Olay çok basit. Amaç şirketin kar miktarı gözönüne alarak satış yapmak. Peki bunu nasıl yapıyoruz. Yeni müşteri buluyoruz ve eski müşterilerle sürekli irtibatta oluyoruz. Telefonla ve ziyaret ederek. Çat kapı ben geldim satışı yapmıyoruz. Randevu alıp görüşmelere gidiyoruz. Bu neden ile çalışacak kişinin işi olabilecek en yüksek aktivitede ve devamlılıkta müşterilerimiz ile ve potansiyel müşterilerimiz ile irtibat sağlamak ve irtibatları canlı tutmak. Bunun içinde bu göreve gelecek kişi elbette tüm pazarlama ve tanıtım faaliyetlerinde aktif bir rol oynuyor. Tüm ofis içi ve dışı faaliyetlerde çalışıyor. Satış yapınca işi bitmiyor. Siparişin alımından müşterinin ödemesine kadar ki tüm kademeleri denetliyor ve gerekirse yardımcı oluyor.    
  • Şirket networkunun gelişmesinde aktif faaliyette bulunuyor, 

Aranan Nitelikler

Aranan Nitelikler: 

  • Satışta başarının sırrı işi gergin olmadan yapabilmektir. Bu nedenle güleryüz, prezantabl olmak, güvenirlilik dünya firmalarının olduğu gibi bizimde öncelikle aradığımız özelliktir.  
  • 25-40 yaşları arasında, bayan ve bay elemanlar arıyoruz,
  • Tercihen Beşiktaş-Sarıyer arasında oturan kişileri seçeceğiz. Çünkü bu şehirde trafik çok zor. Gün içerisinde zaten işiniz esnasında trafikten yorulacaksınız. Hiç olmazsa sabah ve akşam evden işe daha az yorulun. 
  • Tercihen Mimarlık, İnşaat, Kimya , İnşaat mühendisliği, Kimya mühendisliği , Satış ve Pazarlama bölümlerinden en az meslek yüksek okulu mezunu,
  • İyi bir iletişimin ve iknanın satışın kendisi olmadığının sadece önemli araçlarından bir iki tanesi olduğunun farkında olan. Lütfen "satışı bilmem  ama çok iyi fıkra anlatırım" diye başvuruda bulunmayın. Fıkranızı dinleriz ama işe almayız.  
  • Aranan nitelikler şartları uyuyorsa tecrübesiz adaylarda işe başvurabilirler. Tecrübeli olsanızda olmasanızda eğitim alacaksınız. 
  • Ancak araba kullanmada kesinlikle aktif tecrübe arıyoruz. Otomatik araba vermiyoruz. Dikkat: Çalışacak kişi müşteri ziyaretlerinde bulunacağı için araba kullanma ve seyehat edebilme zorunludur. 
  • Gerekli izinleri olması şartı ile iyi derece Türkçe konuşabilen ve yazabilen yabancı uyruklu adaylarda ilanımıza başvurabilirler,
  • Presantabl, insan ilişkilerine başarılı, takım çalışmasına uygun,
  • Hijyene önem veren. Dün akşam yediğiniz sucuk, sabah geceden kalma olduğunuz için içtiğiniz sarımsaklı işkembe çorbası bizi ve hiç bir zaman müşterilerimizi ilgilendirmiyor. Bir defa uyarırız, ama ikincisinde artık bizim ile çalışmıyor olursunuz.   
  • Sonuç odaklı araştırmacı, iş takibi ve sonuçlandırması konusunda hırslı, yeniliklere açık,
  • MS Office programını kullanabilen,
  • Yazılı iş yapmanın öneminin ve ne olduğunun  farkında,
  • Aile ilişkileri kuvvetli,  
  • Sigara içmeyen. Biz sigara içmeyen bir şirketiz. Az sigara içmek hiç sigara içmemek demek değildir.  
  • Erkek adaylarda askerliğini yapmış. Çünkü sizi eğitip tam performansınızı görürüken askere göndermek istemiyoruz. 

İlanımızı Eleştirebilecek Kişilere Not: Komik veya saçma bulduğunuz ilan maddelerimizi başımıza gelen tecrübelerimizden dolayı bu samimiyetde yazdık.  Olabilecek eleştirilerinize saygımız sonsuz. Amacımız iş arama stresindeki adaylarla kesinlikle dalga geçmek değil. Ancak önceki tecrübelerimiz bize bu ilanı standart yazmamaya mecbur bıraktı. Bu yüzden bizim için en uygun adayı bulma konusunda ilanımızdaki samimiyetin ve açıklığın tamamen arkasındayız. 

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Boytorun Kimya Sanayi A.S.

Biz Kimiz

Türkiye’nin tek, dünyanın sayılı Metil metakrilat esaslı reçineleri üretebilen firmasıyız. Türkiye’nin Metil metakrilat yapı kimyasalları konusunda en tecrübeli firmasıyız. 1965 de kurulduk.

 

Metil metakrilat?

Polimerize bir petrol yan ürünüdür. Birçok endüstride kullanılmaktadır. Tıp, Akrilik levha, yapı kimyasalları, dekoratif eşyalar, aydınlatma, duvar paneller, mutfak banyo tezgâhları, vb. sektörlerde kullanılmaktadır.

 

Ürünlerimiz

Yol Çizgi Boyaları ( tek ve iki bileşenli serpme ve serme soğuk uygulama yol boyaları) Zemin Mortarları ( Asfalt, Beton Zemin Tamiratı, Ankraj ve min. 5 mm. zemin kaplama için) Derz Dolguları Endüstriyel Zemin Kaplamaları Yüzey Koruma Ürünleri Metil metakrilat reçineler Yeni ürünler

 

Kullanıldığı Sektörler

Askeri Alanlar Endüstriyel alanlar Hava alanları Limanlar, İskeleler Rafineriler Tersaneler Otoparklar Lojistik ve Depo Hotel ve Tatil Köyleri Gemi Güverte ve İç Mekân Zeminleri Yollar, Köprüler, Viyadükler, Tüneller Yapı ve Yol İnşaat Tren, Metro, Ray ve İstasyonlar
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları