Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

EĞİTİM DANIŞMANI, SATIŞ DANIŞMANI

İstanbul Avrupa Yakası
  • 10.12.2014
  • 50 - 100

İş Tanımı

Beykent-Beylikdüzü'nde bulunan dil okulumuzun kayıt,satış,pazarlama grubunda aktif rol alacak, telefon ile data araması yaparak hedef kitleye kurumu tanıtacak ,sonuç odaklı, kendine güvenen,ifade yeteneği güçlü adaylar, 1 haftalık eğitimin ardından kadroya girebilecektir. 3 ayını dolduran adaylara ingilizce eğitimi de verilecektir. 

Aranan Nitelikler

Presentable

Sabırlı

Konuşkan

İkna kabiliyeti yüksek

Israrcı

Özgüveni yüksek

Başarı ve sonuç odaklı

Sistemli

Dakik

Sorumluluklarının bilincinde

Gelişime açık

Kurum kültürüne uyum sağlayabilecek

Ekip çalışmasına yatkın

İnsanlarla değil,kendi ile yarışı olan

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TARABYA AEC EĞİTİM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL FATİH KOCAMUSTAFAPAŞA BİREY
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bi Dünya Eğitim
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
27.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BRITISH PLUS ACADEMY

Hem İngilizce hem de diğer yabancı (İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Almanca, Fransızca, Arapça, Yabancılara Türkçe ) dillerde eğitimi sunan BRITISH PLUS ACADEMY, merkez şube olarak Büyükçekmece – Beykent'te eğitim vermektedir. Ayrıca Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı hizmeti de veren BRITISH PLUS ACADEMY, Amerika, İngiltere, Kanada gibi birçok ülkeye öğrenci göndermektedir. Avrupa Dil Portfolyosu standartlarında ve Callan Method sistemi ile eğitim veren BRITISH PLUS ACADEMY'nin mezun sayısı her geçen gün hızla artmaktadır.

BRITISH PLUS ACADEMY Dil Okulları`nın kuruluş amacı; bilgi çağında eğitime duyulan ihtiyaç doğrultusunda bilgiye ulaşmak isteyenlerin gelişimlerine, yabancı dil eğitimi vererek yardımcı olmaktır. BRITISH PLUS ACADEMY'de, Genel İngilizce Programları için dünyada en çok kabul gören Avrupa Dil Portfolyosu Standartlarına uyumlu 6 kurluk eğitim sistemi uygulanmaktadır. Bu sistemde bir kur 100 ders sürmekte, kurlar hafta içi ve hafta sonu yapılan ders programlarına göre 2 ile 4 ay arasında değişmektedir

Genel İngilizce Programları dışında Özel Test Sınavlarına yönelik eğitim programları da mevcuttur. Özellikle uluslararası kabule sahip TOEFL, IELTS, TOEIC gibi, PROFICIENCY, GMAT, TUS, KPDS, ÜDS gibi sınavlara yönelik kurs programları bulunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları