Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Danışmanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 9.03.2017
  • 20 - 50
Budems Gayrimenkul  Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı

İş Tanımı

1986 yılında kurulmuş olan Budems Group bünyesindeki 2014 yılında faaliyetine başlamış Budems Gayrimenkul A.Ş.    Etiler merkez binamızda çalışmak üzere, Etiler, Levent, Ulus, Maslak ve Boğaz hattı gibi gayrimenkul fiyatlarının en yüksek olduğu bölgelere kurumsal danışmanlık hizmeti veren merkez ofislerimize, 

Bölgemizdeki  Kiralık ve Satılık Gayrimenkul bedellerinin İstanbul ortalamasının çok üstünde oluşundan dolayı kazanılan  Yüksek Hizmet Bedeli ortalaması ile Gayrimenkul DanışmanlarınınAylık/Yıllık gelirleri oldukça yüksektir.

Aranan Nitelikler

Beşiktaş ve yakın bölgelerde ikamegah eden,
En az lise, Tercihen yüksekokul mezunu, 
Prezantabl ve diksiyonu düzgün,
İletişim ve ikna kabiliyeti yanında özgüveni yüksek,
25-45 yaş aralığında Gayrimenkul danışmanlığı konusunda  tecrübeli
Kurumsal bir kimliği iyi temsil edebilecek,
Yeni takım arkadaşları aranmaktadır.

 * Gayrimenkul Danışmanlığı, Çalışma şekli olarak  diğer tüm gayrimenkul danışmanlığı yapan firmaları ile aynı olup Kesinlikle maaşlı bir iş değildir.

* Başarıyla beraber artan oranlarda %50'den başlıyarak herhangi bir ofis katkı payı adı altında ofis giderlerine ortak olmayıp (Ofise ücret ödemeden) % 70 e varan pirim sistemi ile çalışılacaktır. 

* Kazancını maaşla sınırlamak yerine / özgür çalışma ortamı içinde / yüksek gelir hedefleyerek, bunun gereklerini yerine getirmek üzere sabır ve kararlılık gösterebilecek, kurumsal bir kimliği iyi temsil edebilecek, Levent ve Etilerin  tam merkezinde bulunan şirket binamızda (Levent caddesi) Ekip çalışmasına yatkın Bay ve bayan çalışma arkadaşları aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Yalova - Merkez, Türkiye
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
Türkiye
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
Coldwell Banker BRIDGE
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Bugün
Coldwell Banker   NETWORK
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BUDEMS GROUP


BUDEMS HOLDİNG
 
Budems Holding ülkemizin büyük bir hızla gelişim gösteren sigorta, gayrimenkul, danışmanlık ve medya sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Şirketimizin bugüne kadar gösterdiği başarının arkasında müşteri odaklı ve sürdürülebilir gelişimi hedef alan yaklaşım yatmaktadır.

Budems Holding Türkiye’nin önde gelen grup şirketleri arasında yer almaktadır.Yaptığı yatırımların karşılığını kısa sürede aldıktan sonra, farklı sektörlerde de faaliyet göstermeye başlamış, akılcı politikaları ve donanımlı insan kaynağı ile şekillenen sinerjisiyle ülke ekonomisine büyük katkılarda bulunmuştur. Budems Holding yüksek kaliteli ürün ve hizmet sunmaktadır.

Yenilikçi ve dinamik bir anlayışla dikkat çekici başarılara imza atan Budems Holding, faaliyet gösterdiği sektörlerde attığı cesur adımlarla her geçen gün büyüyen bir güç olmaya devam ediyor.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları