Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İmalat Ustası Yardımcısı

Ankara
  • 23.08.2012
  • 0 - 20

Aranan Nitelikler

. İmalat gereği makinaları kullanma bilgi ve becerisine sahip,
. Kaynaklı imalat, çelik konsrüksiyon imalatı konusunda 1-2 yıl tecrübeli
. Yüksekte çalışabilecek, montaja gidebilecek,
. 25-30 yaş aralığında,
. Sürücü belgesine sahip,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

YİĞİT AKÜ SAN ve TİC.AŞ.
Ankara - Sincan
Bugün
BAŞVUR
PANEL POLİÜRETAN A.Ş.
Ankara - Gölbaşı
Bugün
BAŞVUR
Argis ilaç
Ankara
Bugün
BAŞVUR
BCS BİRLEŞİK ÇÖZÜM SERVİSLERİ YÖNETİM DESTEK TİCARET A.Ş.
Ankara - Sincan
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

BÜLBÜLOĞLU VİNÇ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

1986 yılında Ankara'da faaliyete geçen, 2006'da 20. kuruluş yılını kutlayan firmamız sizlerden aldığı güç ve güvenle bugün sektörünün en önde gelen firmalarından biri olmuştur ve Türk sanayisinde hakkı olan yeri almıştır.

Küçük bir atölyede başlayan sanayi sevdamız bugün 350 çalışanı, 26.000 metrekarelik kapalı alana sahip üretim tesisleri, Ankara, İstanbul ve İzmir satış ofisleri, yurt içi ve dışındaki bayileri ve sektörüyle ilgili dünya markalarıyla yaptığı işbirliği ile Türk vinç sektörünün tartışılmaz en büyüğü olarak hizmet vermektedir.

Bugün sadece Türkiye'nin her noktasında çalışmakta olan makinelerimizle değil, Suudi Arabistan, Katar, Mısır, Cezayir, Sudan, Afganistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Filistin, Irak, İran, Suriye, Ürdün, Türk Cumhuriyetleri, Rusya, Romanya, Almanya, Belçika, Fransa, İtalya, Arnavutluk, Portekiz, Romanya ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Amerika'ya da makine ihraç etmenin gururunu yaşamaktayız. Halen 30’u aşkın ülkede makinelerimiz çalışmaya devam etmektedir.

Kurulduğumuz günden bugüne "ÜSTÜN KALİTE" ve "ÜSTÜN HİZMET" ilkelerinden ayrılmayan firmamız binlerce müşterimizden almış olduğu taktir ve güvenin yanı sıra TUV den onaylı "DIN EN ISO 9001:2000" kalite ve yönetim sistemi, "CE " Uygunluk Belgesi ile ayrıca" DIN EN ISO 3834-2” Kaynak Kalitesi Uygunluk Sertifikası, "OHSAS 18001" Mesleki Sağlık ve Güvenlik Yönetim Sistem Sertifikası , "ISO 14001:2004" Çevre Yönetim Sistem Sertifikası , "GOST-R" Rusya Kalite Belgesi ve " ROSTEKHNADZOR (RTN)" Kullanım İzin Belgesiilebu temel prensibini tescillemiştir.

Ürün Yelpazemiz ;
• Standart Elektrikli Vinçler
• Çift Kiriş Gezer Köprülü Vinçler
• Tek Kiriş Gezer Köprülü Vinçler
• Çift Kiriş Portal Vinçler
• Tek Kiriş Portal Vinçler
• Pergel Vinçler
• Proses Vinçler
• Ağır Tonajlı ve Ex-proof Vinçler
• Çelik Konstrüksiyon Yapılar
BVS-BÜLBÜLOĞLU VİNÇ SANAYİ müşteri memnuniyeti ve satış sonrası desteğin sektördeki payımızın artışı yönünden en önemli faktör olduğunun bilincinde olduğundan 20 araçtan oluşan bir filo ile kesintisiz olarak ve yerinde servis hizmeti sunmaktadır. Servis, bakım ve ya yedek parça hizmetleri, firmamızın Sincan fabrikasından merkezlenerek yürütülmektedir.

Firmamız tecrübeli ve eğitimli bir proje ekibiyle teknik çalışmaya önem vermekte, gelişime ve yeniliklere açık bir yol izlemektedir. Teknolojinin yeni imkanları sürekli olarak üretimine yansıtmakta olan firmamız bilgisayar destekli tasarım yapmakta bir kısım imalatlarında bilgisayar teknolojisinden yararlanmaktadır. Tasarım konusunda firmamızın herhangi bir firmayla lisans veya know-how anlaşması olmayıp tüm tasarımlar firmamıza aittir.
Kuruluşumuzdan bugüne sahip çıktığımız ilkelerimizden ayrılmamamız gerektiğinin bilinciyle ve ortaya çıkardığımız eserlerin gururuyla isteklerinize cevap vermeye hazırız.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları